Küsimused, tootearutelud
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
16 sõnumid
geraldine
Tere, kas peseme liivakasti või viskame selle ära? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, pesakasti ei pesta, soovitame tungivalt see ära visata. See on looduslik ja biolagunev. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
7 sõnumid
virginie
Tere, on tõsi, et see eemaldab lõhnad väga tõhusalt. Nii palju kui ma näen, on teil see ainult 1 liitris. Oleks hea, kui see oleks suuremas koguses, sest see oleks ökonoomsem. Ma pean oma küülikule võtma kassiliiva helmeid. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Võtsime teie ettepaneku arvesse.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Võtsime teie ettepaneku arvesse.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
1 sõnumid
elodie
Tere, tahaksin teada, kas see sobib rottidele? Aitäh :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seda liiva saate suurepäraselt oma rottide jaoks kasutada. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
sophy
Tere, ma tahaksin teada, kas on oht, kui jänesed seda söövad... sest mu jänestele meeldib maitsta seda, mida ma nende allapanuks panen... aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Puur ei ole mõeldud imendumiseks, kuid kui teie küülikud neelavad seda natuke, ei tohiks see olla liiga tõsine. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
karine
Tere, kas seda tüüpi allapanu sobib liivahiirtele? Tänan juba ette teie vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pesakond võib sobida liivahiirtele, kuid ainult tualetipoti sisse ning mitte peamise pesakonna vaibana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
sylvie
Tere, kas sel pesakastil on mingi konkreetne lõhn? Sest kanepi ja saepuru pesakastid lõhnavad tugevalt.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See allapanu ei lõhna peaaegu üldse, seega võib see teile täiesti sobida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond