Küsimused, tootearutelud Sera Reptil Professional Carnivor Nature toidulisand kiskjalistele roomajatele

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
johanna
1 sõnumid
johanna fr
milline kogus päevas anda?
CEDRIC
2 sõnumid
cedric fr
Tere, kõik sõltub looma suurusest. Tuleb teada, et kilpkonn ei ütle kunagi toidule ei. Ma tean ainult maiasmokki
christine
11 sõnumid
christine fr
Tere, see sõltub, minu oma, kes kaalub üle kilo, ei söö neid, ta sööb toorest liha, ma pean jälle pelletid jõkke viskama!
jean-pierre
4 sõnumid
jean-pierre fr
Tere, mina annan oma kilpkonnale 14 graanulit päevas ja pühapäeval on dieet. See on väga hea toode, kartsin, et koostis on muutunud südame värvuse muutumise tõttu. (punasest läks heledaks pruuniks). Teen seda selleks, et kilpkonn ei läheks paksuks, sest nad söövad kogu aeg ja meie peame seda reguleerima.
christine
11 sõnumid
christine fr
Tere õhtust, kas roomajate lihasööja vastab üle 1 kg kaaluva veekilpkonna kirjeldusele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toidulisand sobib enamikele lihasööjatele veekilpkonnadele. Lugupidamisega Zoomalia tiim
CEDRIC
2 sõnumid
cedric fr
Tere, jah, ma annan vaheldumisi oma kahele 25 cm pikkusele Mauremys sinensisele. Ma vaheldan seda teise, rohkem taimetoitlasele sobiva toiduga ning aianudest korjatud taimedega (võilill, konnapiim, teeleht, salat jne).
anthony
1 sõnumid
anthony fr
Tere, kas need graanulid sobivad turtiilsööturile, mida soovin teilt osta?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, saate seda toitu kasutada koos Exo-Terra Turtle Feeder jaoturiga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest