Küsimused, tootearutelud Puuri frettidele ja rottidele - H159 cm - Savic Suite Royal 95 Double

37 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Justine
1 sõnumid
justine fr
Tere, sooviksin teada, kas puuri on võimalik kokku panna ilma katusevõreta (näiteks kolmanda korruse lisamiseks). Ette tänades ootame teie vastust.
Noemie
1 sõnumid
noemie fr
Tere, mul on praegu kaks oktoodont ja nad närisid ja hävitasid oma puuri 4 kuuga. Pean ostma uue ja tahtsin teada, kas puur on piisavalt vastupidav, kuigi see on plastist?
Sabrina
2 sõnumid
sabrina fr
Tere, ma sooviksin teada, kas on võimalik valida, et vahepealset suurt korrust ei paigaldata.
Deborah
1 sõnumid
deborah fr
Tere, kas see puur tuleb jälle müüki?
Eulally
2 sõnumid
eulally fr
Tere õhtust, ma ei saa küsimusest aru. Puuri müüakse... Ma saan enda oma homme kätte. Saate selle tellida.
Eulally
2 sõnumid
eulally fr
Ah, vabandust. Ma just nägin, et Zoomalia.be lehel ei ole see tõepoolest saadaval.
Angelique
1 sõnumid
angelique fr
Tere, mitu rotti see puuris hoida saab, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle puuri saab panna maksimaalselt kaks kuni kolm rotti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Maël
1 sõnumid
maël fr
Tere, nägin, et vannid olid plastikust tehtud... Kas puur sobib siiski ideaalselt kahe degule? Tahaksin, et nad saaksid seal tõeliselt lõbutseda! Tänan teid ette :)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib tšintšiljadele, rottidele ja tuhkrutele. See sobib ka deegu jaoks. Kuninglik komplekt pakub avarat ruumi, kuhu saate paigutada tunneleid, võrkkiigeid ja muid närimislelusid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
JEANNE
4 sõnumid
jeanne fr
Tere, ma otsin oma nümfkakaduudele puuri, mille pikkus on vähemalt 95 cm, horisontaalsed vardad ja rattad. See näib olevat täiuslik, kuid kas on võimalik korruseid mitte eraldada ja teha üks suur puur ilma kahe korruse vahelise eralduseta, et linnud saaksid kõikjal lennata? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame mitte kasutada seda näriliste puuri oma lindudele. Soovitame tutvuda meie lainelindude puuridega: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-perruche-c-127-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Melissa
1 sõnumid
melissa fr
Tere, kas arvate, et selle puuri üks korrus sobib kahele meriseale? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sobib kahele meriseale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Xénia
1 sõnumid
xénia fr
Tere, kas puuride eraldamiseks kaheks puuks on lisatarvikud kaasas või peame me ise kaks ala eraldama? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur müüakse ilma tarvikuteta, komplektis on kaks platvormi ja nende redelid ning 2 eemaldatavat sahtlit, et jagada puur kaheks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Susan
1 sõnumid
susan fr
Kui suur on esimese korruse põrandapind, palun?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõõdud on 95x63cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
angelique
1 sõnumid
angelique fr
Kas see puur sobib panda hamstrile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puuri ei sobi hamstritele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
IDIR
1 sõnumid
idir fr
Tere, sooviksin tellida Savic Royale, aga kui ma pole kohal selle kohaletoimetamise päeval, kuidas see siis toimub? Töötan oma kodu lähedal, kuid kas mulle helistatakse, et saaksin selle kätte tuleb või kuidas see käib? Aitäh Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda puuri toimetab kohale spetsiaalne transportiettevõte, kes võtab teiega otse ühendust, et saaksite kohal olla kohaletoimetamise ajal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Pauline
1 sõnumid
pauline fr
Tere, kui öeldakse "müüakse ilma tarvikuteta", kas see tähendab, et vähemalt riiulid ja redelid on komplektis kaasas?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Royal 95 Double komplektis on lisaks kaks taset ja nende redelid ning kaks sahtlit koos plastalusega. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
PASCALE
1 sõnumid
pascale fr
Tere, kas see puur on täielikult rauast, ilma plastikust osadeta, eriti põhjaosas? Mul on kaks deegu, kes närivad kõike. Kas puuri põhjas on olemas võre ja kui jah, kas seda saab eemaldada? Aitäh vastuste eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei, see puuris on plastist elemente (2 sahtlit koos plastikkastiga) Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Cécile
21 sõnumid
cécile fr
Tere, kas see puur mahutab kääbusküülikut?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur ei sobi küülikule, soovitame puuri, mis on pigem laiem kui kõrgem, vähemalt 1 meetri laiune. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
PATRICK
1 sõnumid
patrick fr
Tere. Enne kui ma tellin teilt selle puuri, sooviksin teada saada, milline on vahe kahe vardaga vahel? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, vahekaugus on 1,5 cm. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
TATIANA
1 sõnumid
tatiana fr
Tere, Kas te saaksite palun öelda, milline on iga "puuri" kõrgus, kui otsustame need kaheks osaks jagada. Täname teid tagasiside eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõrgus on 60 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere, olen netis seda SAVIC puuri puudutavaid kommentaare lugenud ja tundub, et paljudel inimestel on olnud probleeme kruvide roostetamisega (mitte väga tõsine, kuna neid osi saab vahetada), aga ka lattide ja treppidega... Ja seda uue puuri puhul... Kuidas sellistel puhkudel asi käib? Kas on olemas garantii? Kas transpordifirma võtab tagasi? Tänan, et pöörate mu päringule tähelepanu
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tarnimisel peate kontrollima kauba seisukorda enne kauba üleandmise dokumendi allkirjastamist ja kui märkate defekti, piisab sellest, kui keeldute pakist, märkides kauba üleandmise dokumendile, miks te sellest keeldute, ning võtke ühendust meie klienditeenindusega, et saaksime teile uue puuri saata või teile raha tagastada. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
DOMINIQUE
1 sõnumid
dominique fr
Tere, kas see puur sobib degudele? Kui jah, siis kui paljudele maksimaalselt? Milline on pulkade vahekaugus ja milline on ühe pulga läbimõõt? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur peaks sobima teie degu jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emie
1 sõnumid
emie fr
Kas see sobiks merisigade paarile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib kahele meriseale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest