Küsimused, tootearutelud Puuri frettidele ja rottidele - H159 cm - Savic Suite Royal 95 Double
37 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
justine
Tere, sooviksin teada, kas puuri on võimalik kokku panna ilma katusevõreta (näiteks kolmanda korruse lisamiseks). Ette tänades ootame teie vastust.
1 sõnumid
noemie
Tere, mul on praegu kaks oktoodont ja nad närisid ja hävitasid oma puuri 4 kuuga. Pean ostma uue ja tahtsin teada, kas puur on piisavalt vastupidav, kuigi see on plastist?
2 sõnumid
sabrina
Tere, ma sooviksin teada, kas on võimalik valida, et vahepealset suurt korrust ei paigaldata.
1 sõnumid
deborah
Tere, kas see puur tuleb jälle müüki?
2 sõnumid
eulally
Tere õhtust, ma ei saa küsimusest aru. Puuri müüakse... Ma saan enda oma homme kätte. Saate selle tellida.
2 sõnumid
eulally
Ah, vabandust. Ma just nägin, et Zoomalia.be lehel ei ole see tõepoolest saadaval.
1 sõnumid
angelique
Tere, mitu rotti see puuris hoida saab, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle puuri saab panna maksimaalselt kaks kuni kolm rotti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
maël
Tere, nägin, et vannid olid plastikust tehtud... Kas puur sobib siiski ideaalselt kahe degule? Tahaksin, et nad saaksid seal tõeliselt lõbutseda! Tänan teid ette :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur sobib tšintšiljadele, rottidele ja tuhkrutele. See sobib ka deegu jaoks. Kuninglik komplekt pakub avarat ruumi, kuhu saate paigutada tunneleid, võrkkiigeid ja muid närimislelusid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
jeanne
Tere, ma otsin oma nümfkakaduudele puuri, mille pikkus on vähemalt 95 cm, horisontaalsed vardad ja rattad. See näib olevat täiuslik, kuid kas on võimalik korruseid mitte eraldada ja teha üks suur puur ilma kahe korruse vahelise eralduseta, et linnud saaksid kõikjal lennata? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame mitte kasutada seda näriliste puuri oma lindudele. Soovitame tutvuda meie lainelindude puuridega: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-perruche-c-127-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
melissa
Tere, kas arvate, et selle puuri üks korrus sobib kahele meriseale? Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see sobib kahele meriseale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
xénia
Tere, kas puuride eraldamiseks kaheks puuks on lisatarvikud kaasas või peame me ise kaks ala eraldama? Tänud ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur müüakse ilma tarvikuteta, komplektis on kaks platvormi ja nende redelid ning 2 eemaldatavat sahtlit, et jagada puur kaheks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
susan
Kui suur on esimese korruse põrandapind, palun?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mõõdud on 95x63cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
angelique
Kas see puur sobib panda hamstrile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puuri ei sobi hamstritele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
idir
Tere, sooviksin tellida Savic Royale, aga kui ma pole kohal selle kohaletoimetamise päeval, kuidas see siis toimub? Töötan oma kodu lähedal, kuid kas mulle helistatakse, et saaksin selle kätte tuleb või kuidas see käib? Aitäh Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seda puuri toimetab kohale spetsiaalne transportiettevõte, kes võtab teiega otse ühendust, et saaksite kohal olla kohaletoimetamise ajal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
pauline
Tere, kui öeldakse "müüakse ilma tarvikuteta", kas see tähendab, et vähemalt riiulid ja redelid on komplektis kaasas?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Royal 95 Double komplektis on lisaks kaks taset ja nende redelid ning kaks sahtlit koos plastalusega. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
pascale
Tere, kas see puur on täielikult rauast, ilma plastikust osadeta, eriti põhjaosas? Mul on kaks deegu, kes närivad kõike. Kas puuri põhjas on olemas võre ja kui jah, kas seda saab eemaldada? Aitäh vastuste eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ei, see puuris on plastist elemente (2 sahtlit koos plastikkastiga) Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
21 sõnumid
cécile
Tere, kas see puur mahutab kääbusküülikut?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur ei sobi küülikule, soovitame puuri, mis on pigem laiem kui kõrgem, vähemalt 1 meetri laiune. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
patrick
Tere. Enne kui ma tellin teilt selle puuri, sooviksin teada saada, milline on vahe kahe vardaga vahel? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vahekaugus on 1,5 cm. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
tatiana
Tere, Kas te saaksite palun öelda, milline on iga "puuri" kõrgus, kui otsustame need kaheks osaks jagada. Täname teid tagasiside eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõrgus on 60 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
audrey
Tere, olen netis seda SAVIC puuri puudutavaid kommentaare lugenud ja tundub, et paljudel inimestel on olnud probleeme kruvide roostetamisega (mitte väga tõsine, kuna neid osi saab vahetada), aga ka lattide ja treppidega... Ja seda uue puuri puhul... Kuidas sellistel puhkudel asi käib? Kas on olemas garantii? Kas transpordifirma võtab tagasi? Tänan, et pöörate mu päringule tähelepanu
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tarnimisel peate kontrollima kauba seisukorda enne kauba üleandmise dokumendi allkirjastamist ja kui märkate defekti, piisab sellest, kui keeldute pakist, märkides kauba üleandmise dokumendile, miks te sellest keeldute, ning võtke ühendust meie klienditeenindusega, et saaksime teile uue puuri saata või teile raha tagastada. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
1 sõnumid
dominique
Tere, kas see puur sobib degudele? Kui jah, siis kui paljudele maksimaalselt? Milline on pulkade vahekaugus ja milline on ühe pulga läbimõõt? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur peaks sobima teie degu jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
emie
Kas see sobiks merisigade paarile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur sobib kahele meriseale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond