Salamandrid

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Guy
1 sõnumid
guy fr

Tere kõigile,

Elan väikeses talus metsa ääres ja olen aastaid märganud, et salamandrid (mustad eredalt kollaste laikudega) elavad minu pinnasepõrandaga keldris (15 m2) ja kaevus, mis kaitseb minu veearvestit külma eest (1 m2).

On selge, et need loomad ei saa keldrist ega kaevust välja, aga tundub, et nad siiski paljunevad seal, sest olen märganud loomad, kes on umbes 4 kuni 15 cm pikad.

Küsimus, mida ma endale esitan, on see, kas peaksin nad sealt välja viima ja loodusesse tagasi asetama? Näiteks lähedalasuvasse metsa?

Aitäh tähelepanu eest.

Guy

Josette
23 sõnumid
josette fr

Tere

Tõenäoliselt leiavad salamandrid sageli talvel varjupaika keldrites. Kui nad teie juures paljunevad, siis ilmselt tunnevad nad end seal hästi.

Nad vajavad niiskust, seega poleks ilmselt hea mõte neid metsa vabastada, eriti kuna neile ei tohiks puudutada.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest