Rotte puuris koos elamine
Mul on 10 rotti eraldi puurides (mingid agressiivsed või siis hammustatud), mistõttu pidin neid eraldama, seega mul on 4 puuri, (2 puuriga ainult ühe rotiga, 1 puur kahe rotiga ja teine kuue rotiga). Ostsin suveks küülikuaugu, tahaksin kõik oma rotid sinna kokku panna, kas ma saan seda teha? Kardan, et nad lähevad üksteise kallale, mida ma peaksin tegema? Palun andke mulle paar nõuannet või.
Corinne
Kümne roti koos elama panemine on üsna keeruline, eriti kui mõned ei talu teisi ...
Kui soovid kahe närilise vahel head läbisaamist luua, on põhimõte panna nad puhtasse puuri, mis ei kanna endas tuttavaid lõhnu ega esemeid. Jaga puur pooleks piisavalt tugeva võrguga, mida nad läbi närida ei saa (võrk ümbritsetud puidust raamiga, et see paigal püsiks ja moodustaks paneeli). Pane sisse ainult hädavajalik: allapanu, pesamaterjal, vesi ja toit. Halvimal juhul võid lisada väikese mänguasja, kuid see peab olema uus, ilma ühegi nende kaaslase lõhnata.
Aseta üks (või mitu, olenevalt puurisuurusest) rott ühele poole ja teine teisele. Lase neil läbi võrgu üksteist nuusutada ning igapäevaselt vaheta neid poolelt poolele, et lõhnu segada.
Mõne aja pärast (proovi vähemalt 3 või 4 nädalat) eemalda võrk ja vaata, kas konfliktid on jätkuvalt olemas. Kui jah, siis tuleb neid ilmselt jäädavalt eraldada ... või jätkata kooselu katset veelgi kauem!
Veendu, et vesi ja toit oleksid asetatud kõrgemale, näiteks puuplokile, et vältida allapanu sattumist söögi- ja jooginõudesse.
Tere,
Teie probleemi lahendamiseks tuleb alustada täiesti otsast peale, luues uus integratsioon väljaspool puuri neutraalsel pinnal, kus keegi ei tunne kedagi. Mis puutub kooselamise küsimusse, siis on see jama, sest minul endal on 10 isast ja 11 emast koos, ja pole kunagi olnud probleeme. Võib-olla on teie rotid AH (Hormonaalne Agressiivsus) või on olnud mingi probleem grupis, mis on selle kakluse vallandanud. Head päeva!
Olen kasvataja nüüdseks juba 4 aastat, seega tunnen hästi rotte. Kui on veel küsimusi, ärge kartke küsida.
mul on väike küsimus, mul on umbes kahe-aastane rott Daniel's, lisasin talle sõbra Punky, kellel on vanust umbes kaks ja pool kuud. Kuu aega läks kõik nende vahel väga hästi ja ma murdusin, kui sain kolmanda, Sokratese (nad on nii armsad, kui nad on väikesed ), kes on umbes kaks kuud vana ja nüüd on draama käes. Daniel's ei taha enam Punkyt puuris, kuigi kõik oli esimestel kolmel päeval korras. Daniel's kiusab sageli Punkyt ja see lõppeb kiiresti kaklusega. Ma olen Punky pärast väga mures, sest tal on ainult kaks ja pool kuud ja ta tundub õnnetu, kuna ta tahaks väga olla Sokratesega, kellel on temast vaid kuu erinevus.
P.s: mõlemad integratsioonid läksid tegelikult väga hästi
kas on võimalik roti ja hiire koos elamine?