Roomavaheti kinnipüük - harilik kivisisalik

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Egbert
1 sõnumid
egbert fr
Tere, kavatsen juba puhkust veeta Prantsusmaal, lühidalt öeldes .....Oma puhkuse ajal tahaksin püüda mõned müürisisalikud. Selleks tahaksin teada, kuidas seda teha? Ma ei saa seda oma riigis teha, sest seal pole neid (liiga külm kliima). Pigem püüan neid kinni kui püüan käega. Sõber ütles mulle, et tuleb kaevata auk ja panna sinna ämber, mis on kolmandik maad täis, ja ma olen sellega nõus. Vaatasin ühte Prantsuse saiti, kuid see ei tööta. Sooviksin saada nõu ja nippe, et ämberideed paremaks muuta või leida mõni muu lahendus, teades, et ma ei oska hästi meisterdada ning olen mehaanika/elektroonika osas nõrk. Miks neid püüda? Tahaksin neid lähemalt uurida ja siis teises kohas vabastada (lihtsalt niisama). Aitäh palju.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest