Küsimused, tootearutelud Roomajate transpordi- ja kasvatuskast Trixie Reptiland
20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
isabelle
Täiuslik mudel vigastatud halltigua ravimiseks, nad on nii vaprad, seda on lihtne puhastada ja dekoratsioonide loomine on lihtne, milleks sobivad veidi mulda, kuivad väikesed lehed ja luuderohuoks, väike söötja ja vett. Samamoodi sobib see mõne beebi kasvatamiseks väikestes gruppides (looduses nii haprad). Tellisin turvalisuse mõttes mitu partiid neid tooteid juhuks, kui neid enam ei valmistata. See juhtub ja see on loogiline. Suur aitäh
4 sõnumid
yvonne
Tere, kas suurim suurus sobib teofarmi jaoks? Kas mõõtmeid tuleks lugeda järgmiselt: (pikkus x laius x kõrgus) Aitäh
2 sõnumid
isabelle
Ma võin anda oma arvamuse, kui tegemist on väikeste teodega, mitte rohkem kui 10 isendit (mitte kasvatamist), tuleb hoolitseda nende mugavuse eest ja pakkuda loodusele võimalikult lähedast keskkonda koos toidulaua ja igapäevase pihustamisega. Tähendab, vett ei tohiks liiga palju olla, nad ei ole konnad! Üritasin väikest vanni, kuid see ei õnnestunud. Neile meeldib rohkem jalutada niisketel klaasidel ja taimestikul väikeses elukeskkonnas. Kaltsium, kõiki püütakse regulaarselt kinni ja see on suures kausis). Usun, et nad ei vaja tohutut terrariumi, kui nad tunnevad end hästi. Minu puhul teevad nad natuke liiga palju munadekogusid, mida eemaldan väga korralikult (lugupidamine emade suhtes), mis tõestab, et nad on õnnelikud. Kokkuvõttes meeldib neile loomulikult kogukonnas elada, liiga vähestel on igav.
21 sõnumid
cécile
Tere, ma tahaksin teada, kas seda saab kohandada 1,5 kuu vanusele Süüria hamstrile maksimaalselt üheks nädalaks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil pöörduda spetsiaalsete näriliste transpordikastide poole: https://www.zoomalia.com/animalerie/caisse-de-transport-rongeur-c-382-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
antoine
Tere, ma tahaksin teada, kas on võimalik panna noor viljamaopaar sinna neljaks kuuks koos kütte ja kõige muuga nagu faunariumidega?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame mitte paigaldada sellele tootele kütteseadet. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
pascale
Tere õhtust, tahaksin teada, kas ma saan selle terrariumi sees kulleseid kasvatada
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see artikkel on transpordikast, mitte terraarium. Seetõttu me ei soovita seda kasutada sihtotstarbega, mida soovite. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
jocelyne
Kas "suur mudel" kast on piisavalt suur, et transportida kolm aastat vana pogoonaat?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see mudel peaks sobima, kuid olge siiski ettevaatlik, et transport teie pogoona jaoks liiga kaua ei kestaks. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
161 sõnumid
genevieve
Tere, kas ma saan probleemideta panna sellesse anumasse akvaariumi soojendi? Tänan, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, plastpaaki ei ole soovitatav kütet panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
simon
Tere, kas mudelil 29956 on luuk ja käepide??????...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel mudelil pole kahjuks käepidet. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
romain
Tere, sooviksin teada, kui palju liitreid olid 76300 ja 76301 ette nähtud. Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil ei ole liitrit, kuid mõõtmed on järgmised: - 76 300: 19x14x12cm (veidi vähem kui üks liiter) - 76301: 24x17x16cm (umbes üks liiter) Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
sébastien
Tere, sooviksin teada, kas mõõtmed on PIKKUS x LAIUS x KÕRGUS? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Jah, see on õige.
Lugupidamisega
Zoomalia meeskond
Jah, see on õige.
Lugupidamisega
Zoomalia meeskond
1 sõnumid
guillaume
Ma tahaksin teada, kas kõigil formaatidel on käepide ja väike luuk?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Väikesed mudelid sisaldavad ainult lõksu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond