Roborovski hamster

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
marie-sylvia
2 sõnumid
marie-sylvia fr

Tere kõigile,

Nii, ma ostsin oma Roborovski hamstrile Habitrail Mini puuri.

Probleemiks on see, et tal on raske ratast keerutada.

Kas on teisi inimesi, kellel on sama juhtunud??

Mida te soovitaksite?

AITÄH  

Sandy
81 sõnumid
sandy fr

Tere,

Kui ma sain oma (vene) hamstri, siis alguses ei teinud ta kunagi jooksuratast ja ma olin mures, aga mulle öeldi, et see on sellepärast, et ta on liiga noor. Ja tõepoolest, mingil hetkel õnnestus tal see ning pärast seda oli see hooletuseta...

Pärast seda oli see jooksuratas kogu öö... lol

Nägemiseni

gloriane
83 sõnumid
gloriane fr

tere

minul oli ka raske rattaga sõita, sest see oli kõva, nii et ma panin pöörlemiskohta päevalilleõli ja pärast seda sai ta sellega kergesti hakkama.

marie-sylvia
2 sõnumid
marie-sylvia fr

aitäh ettepanekute eest,

tegelikult tegi ta seda juba oma vanas puuris, tõesti mini habitrail puuris olev rattaosa ei sobinud talle. Ostsin talle habitrail ovo välimise ratta ja lisasin selle oma puuri ning nüüd naudib ta taas.

See tegi mulle tõesti haiget südamele, et ta enam ratast ei teinud ja püüdis seda pöörata, kuid ei saanud hakkama. Vahepeal ostsin talle palli kui kompensatsiooni, aga härra kass oli kuri, sest kartis palli

Tänan veelkord kõige eest

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest