Küsimused, tootearutelud Rippuv ratsarongi koos mänguasjadega hamstrile
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
manon
Tere, kas see skaala sobib rottidele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see mänguala on rottide jaoks liiga väike. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
rachel gilles
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kas ma saan seda silda kohandada Rodylounge Duo puuri jaoks? Aitäh. Lugupidamisega, RG
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, te ei saa seda silda riputada, põrandad on plastikust. Peate valima puuri, mille latt on puuri peal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
robert
Tere, ma tahtsin teada, kas see sild sobib vene hamstrile ja kas see pole ohtlik (nad ei taju tühjust). Minu puur on üsna kõrge (Criceti 15). Ette tänades.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, võite selle eseme paigaldada, kuid ärge asetage seda liiga kõrgele, sest hamstritel puudub tühimiku tajumine ja teie lemmikloom ei tohiks kukkumise korral vigastada saada. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
cedric
Tere, kui kõrge see on? (alumise trepi vahel, mis ripub konksude küljes, et see puuris püsiks?)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Rippsilla mõõtmed on: 29 x 25 x 9 cm. Kaks konksu arvestades on kõrgus 35 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.