Küsimused, tootearutelud Rescue Pets, anti stress, aux fleurs de Bach

97% kliendid

soovitan seda toodet

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Alafia
2 sõnumid
alafia fr
Tere, millist annust anda küülikule, kes kaalub 1,4-1,5 kg ja mitu korda päevas stressiperioodil? Plaanin kasutada toodet oma kahe jänku kooseluks ja panna tilgad vitamiinide või maiustuste peale. Aitäh!
Victoire
1 sõnumid
victoire fr
Tere, ma sooviksin teada, kas on täiesti võimatu kasutada Bachi lilli pika perioodi jooksul, näiteks 6 kuud või kauem, kui teil on koer, kes on väliskeskkonna tõttu äärmiselt stressis?
AURELIE
1 sõnumid
aurelie fr
Ma arvan, et see on võimalik, kuid sel juhul tuleb annustamise osas oma loomaga ühendust võtta Bachi Lillede spetsialistiga. Rescue Pet on lihtsalt mõeldud kiireteks ja ajutisteks stressiseisunditeks.
LEA
1 sõnumid
lea fr
Tere Victoire, olin kasutanud Bachi õisi mitu kuud oma kassi peal, kes oli üsna agressiivne (see rahustas teda). Tegin "erieliksiiri" veebisaidil lesfleursdebach.com (loomade sektsioonis). Edu! Léa
Aelia
1 sõnumid
aelia fr
Tere, mul on äärmiselt kartlik koer, kes kardab kõike ja mitte midagi, ning Bach'i õied ei anna mingit tulemust isegi pikaajaliselt. Eelistage pigem CBD-d, sellega on juba rohkem tulemusi kui Bach'i õitega.
BERNARD
1 sõnumid
bernard fr
Tere stressis või autos haigetele koertele tuleb päästetoodet kasutada 15 päeva enne
celia
1 sõnumid
celia fr
Tere Minu koer on autos väga stressis Kas te saaksite mulle öelda, kuidas päästet hästi kasutada? Kas peaksin talle sageli andma? kuigi pikad reisid, mida ma temaga teen, ei ole regulaarsed Või Kas peaksin enne teele asumist andma, kui jah, siis kui palju aega ette Aitäh
karine
1 sõnumid
karine fr
Tere, ma kasutasin seda toodet oma koeral, kes on õhtuti ärevuses, ja see ei andnud MINGIT TULEMUST. Samas, hetkel proovin Biofood Relaxi ja see töötab
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere Celia_B, see võib toimida, kuid kõik sõltub, sest iga koer on erinev. Mina annan oma koertele paar tilka veekausi sisse kuni pudel saab tühjaks, siis teen nädala pausi ja kordan seda iga kord. See rahustab minu esimest koera, kuid teine jääb siiski energiliseks. Iga koer on erinev...
Karine
1 sõnumid
karine fr
See toode ei mõju kohe, seda tuleb kasutada nädala või kauem, lisades vette paar tilka.
mireille
1 sõnumid
mireille fr
toode silmi sügavatele viirpapagoi jaoks
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode sobib stressis või šokis olevatele loomadele. Kui teie linnu silmade sügamise põhjuseks on stress, võib see teda rahustada ja sügamistungi vähendada. Kui sügamise põhjuseks ei ole emotsionaalne seisund, vaid välised tegurid (parasiidid, nahaprobleemid või muud), siis Rescue Pet ei ole abiks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest