Küsimused, tootearutelud Reptil'us Ampoule UVB 10.0 Kõrbe kliima
25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
benjamin
Tere! Ma sooviksin teada, kas on võimalik saada piisavalt kuuma punkti (umbes 40 kraadi, umbes 20 cm kaugusel lambipirnist) pogoonale selle 26W pirniga? Tänan teid.
2 sõnumid
jean-luc
See pirn ei ole ette nähtud kütmiseks ja ei kuumene. Tegemist on lambi, mis kiirgab ainult UVB-d.
1 sõnumid
charline
Tere, kas see pirn sobib 45x45x45 cm terrariumile? Mul on leopard geko. Kuuma koha peal on soojendusmatt, kuid ma tahaksin teada, millist pirni kasutada. Olen harjunud kasutama Exo Terra Basking Spot'i 50-vatist pirni.
1 sõnumid
fabrice
Tere, ma sain just oma tellimuse kätte, kuid saadud pirn ei tööta. Kuidas ma saaksin raha tagasi või vahetust teha? Mul on pakend ja pirn terved. Tänan teid vastuse eest.
1 sõnumid
anais
Tere, mul oli sama probleem kaks korda järjest, et lambipirnid ei töötanud. Te peate võtma ühendust oma tellimuste müügijärgse teenindusega. Fotoga tagastavad nad raha probleemideta.
1 sõnumid
cedric
Tere, millist UVB-pirni peaksin asetama kahe maismaa noortekuuma võlutise jaoks? Kas 2.0, 5.0 või 10.0 keraamiline lamp? Ja kas valida 13 või 26 vatti... Arvestades, et lamp asub kilbist umbes 20 cm kaugusel. Tänan teid vastuse eest.
1 sõnumid
lydie
Tere, ostsin omalt poolt UVB 10.0 13-vatise lambi. Minu kilpkonnad ei olnud heas seisukorras, kui need mulle anti. Nad ei söönud üldse. Paigaldasin selle lambi ja mõne päeva pärast hakkasid nad sööma. Nüüdseks olen neid omanud 2 kuud ja nad tunnevad end väga hästi. Soovitan kombineerida soojenduslambiga päevadeks, kui päike ei paista.
1 sõnumid
freddy
Cédricule. Tere, Kõigil maismaatigudel ei ole täpselt samad omadused ega vajadused. See sõltub nende liigist või taksonist. Näiteks on Agrionemys horsfieldii'l teoreetiliselt rohkem UVB-kiirgust vaja kui Vahemere maismaatigudel (T. hermanni või boettgeri). Seega pigem indeks 10 kui 5. Kuid see on teoreetiline, sest terrariumi "tasakaalu" leidmine ei ole lihtne. See sõltub selle mõõtmetest, aga ka ruumi tingimustest, kus see asub (kas see on jahe või soe). Üle 20 cm kaugusel on parem kasutada 26 kui 13 W. Võib eelistada 10-indeksiga lampi, mida lülitatakse sisse mitmel korral kokku 8 tundi päevas pigem kui 5-indeksiga lampi, mis põleb pidevalt 10 tundi päevas. Nagu Lydie rõhutab, on vajalik ka soojuslamp. Ettevaatust: kontrollige hoolikalt lambi vertikaalset maksimaalset temperatuuri! Ärge unustage korraldada jahedamat nurka, kuhu kilpkonn saaks kaevuda, ja anda talle alati puhas väike veenõu. Viimaseks, need lambid ei kesta igavesti kiirguste osas. Neid tuleb uuendada pärast 12 kuud kasutust.
2 sõnumid
melanie
Minu lamp on umbes 20 cm kõrgusel, minu terra on 85 cm pikk, 80 cm kõrge ja 65 cm lai. Kas ma peaksin valima 13 W või 26 W?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile mudelit 26W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
melanie
Tere, mul on maismaatigu, horsfieldii, ja pean soovitama UV-lampi 10.0, kuid ma ei tea, kas peaksin valima 13W või 26W.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Lambi võimsus tuleb määrata vastavalt lambi paigutusele ja terraariumi suurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
helene
Tere, kas see pirn on ette nähtud kasutamiseks koos soojenduspirniga maismaa kilpkonnade jaoks? Kas see tähendab, et 95 cm terraariumi jaoks on vaja kahte klambrit näiteks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest tuleb ette näha kaks valgustit, kuna kummalgi lambil on erinev roll: soojendav lamp tagab vajaliku temperatuuri ja UV-lamp kompenseerib loomuliku valguse, pakkudes olulist UVB-kiirgust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
sylvain
Tere, ma unustasin teilt küsida, kas see pirn kiirgab UV-A, sest mul on pogona vitticeps. Tänan vastuse eest...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pirn eraldab 30% UVA-d. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
8 sõnumid
sylvain
Tere, mul on Exo Terra Glow Light Small klambrilamp ja ma tahaksin teada, kas 26 W UVB 10.0 reptiilpirn sobib sellele klambrilambile, eriti mis puudutab pirni pikkust, kardan, et see ulatub reflektorist välja, kuna see on vaid Exo Terra Glow Light Small. Kui see siiski ei ulatu välja, kas saaksite mulle öelda, kui palju UVB-protsenti see pirn väljastab? Vaatamata võimsusele tean, et see toetab maksimaalselt 100 W. Tänan vastuse eest. Lugupidamisega, Sylvain
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sokkel kohandatakse, kuid 26W pirn jääb välja. UVB protsent on 11,5%. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nicolas
Kas te saaksite mulle öelda 2 pirni suurused (13w ja 24w)?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Pirnide suurus on 10,5 cm, ilma soklita. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jordan
Tere, ma sooviksin tellida selle lambi, kuid kas see sobib piisavalt hästi pogoona (okassaba-agama) jaoks ja terrariumi mõõtmetele - 90 cm pikk, 45 cm kõrgus ja laius?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see pirn sobib teie pogona jaoks hästi. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
18 sõnumid
oria
Tere, kas see pirn saab paigutada Exo Terra kaubamärgi kompaktse pealmise valgustusgalerii juurde koos Repti Glo 2.0 26-vatise pirniga leopardgekole?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel lambipirnil on E27 tüüpi sokkel, see sobib enamikele hoidikutele, sealhulgas kompaktse ülaservaga hoidikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
sandy
Tere, lampi ja minu kuivamaa kilpkonna vahe peaks olema umbes 20-30 cm, et tagada ohutu soojus ja valgus ilma ülekuumenemise riskita.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Lamp tuleks paigaldada umbes kahekümne cm kaugusele, kui kilpkonn istub selle all. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond