Küsimused, tootearutelud Support de lampe à pince Reptil'us

100% kliendid

soovitan seda toodet

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Roxane
1 sõnumid
roxane fr
Tere, kas on võimalik seda alust kasutada varuvivariumina (90 cm) minu pogoona jaoks (ainult aeg-ajalt) koos 3-ühes lambiga?
Alloui
1 sõnumid
alloui fr
Muidugi
Caroline
4 sõnumid
caroline fr
Tere, kas see tugi sobib 75-vatiseks pirniks "Trixie Reptiland soojuspirn"? Suur tänu
Veronique
3 sõnumid
veronique fr
Maksimaalne võimsus on 250, seega ma ütleksin JAH
Caroline
4 sõnumid
caroline fr
aitäh ;-))ma olen tõesti võhik elektrikunsti vallas ;-)
Emmanuelle
1 sõnumid
emmanuelle fr
Tere, mina ostsin selle CNRS-i blobiprojekti raames... Mul oli sama küsimus nagu teil
Caroline
4 sõnumid
caroline fr
jah, mina ka, see on projekti blob jaoks ;-)) ma vastasin just sellekohasele sõnumile CNRS - DLRLB FB grupis
Clair
1 sõnumid
clair fr
TereSoetan kätte oma gutatta jaoks terraariumi ja tahtsin teada, kas mulle õnnestub tugiraami kinnitada, arvestades, et see on täielikult suletud, et vältida põgenemisi.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See kinnitus kinnitatakse terrariumi seinale klambrisüsteemi abil. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Christine
10 sõnumid
christine fr
Tere. Milline on selle Reptilus' klambriga lambialuse maksimaalne pirni võimsus? Aitäh ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Maksimaalne toetatud võimsus on 250 W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
marie
3 sõnumid
marie fr
Tere, kas sinna saab paigaldada UV-lambi maapealsele kilpkonna beebile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda tüüpi pirni saate probleemideta paigaldada, kui sokkel on tüüpi E27, mis vastab enamiku pirnide standardsuurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
yassine
1 sõnumid
yassine fr
Tere, kas võib kasutada Reptiluse kaubamärgi keraamilist küttepirni? 50 vatti Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, täpselt nii. See tugi on ühilduv kõigi E27 sokliga lampide ja Reptil'usi keraamiliste soojuslampidega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest