Küsimused, tootearutelud Support de lampe à pince Reptil'us
14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
roxane
Tere, kas on võimalik seda alust kasutada varuvivariumina (90 cm) minu pogoona jaoks (ainult aeg-ajalt) koos 3-ühes lambiga?
1 sõnumid
alloui
Muidugi
4 sõnumid
caroline
Tere, kas see tugi sobib 75-vatiseks pirniks "Trixie Reptiland soojuspirn"? Suur tänu
3 sõnumid
veronique
Maksimaalne võimsus on 250, seega ma ütleksin JAH
4 sõnumid
caroline
aitäh ;-))ma olen tõesti võhik elektrikunsti vallas ;-)
1 sõnumid
emmanuelle
Tere, mina ostsin selle CNRS-i blobiprojekti raames... Mul oli sama küsimus nagu teil
4 sõnumid
caroline
jah, mina ka, see on projekti blob jaoks ;-)) ma vastasin just sellekohasele sõnumile CNRS - DLRLB FB grupis
1 sõnumid
clair
TereSoetan kätte oma gutatta jaoks terraariumi ja tahtsin teada, kas mulle õnnestub tugiraami kinnitada, arvestades, et see on täielikult suletud, et vältida põgenemisi.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See kinnitus kinnitatakse terrariumi seinale klambrisüsteemi abil. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
christine
Tere. Milline on selle Reptilus' klambriga lambialuse maksimaalne pirni võimsus? Aitäh ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Maksimaalne toetatud võimsus on 250 W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
marie
Tere, kas sinna saab paigaldada UV-lambi maapealsele kilpkonna beebile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seda tüüpi pirni saate probleemideta paigaldada, kui sokkel on tüüpi E27, mis vastab enamiku pirnide standardsuurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
yassine
Tere, kas võib kasutada Reptiluse kaubamärgi keraamilist küttepirni? 50 vatti Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, täpselt nii. See tugi on ühilduv kõigi E27 sokliga lampide ja Reptil'usi keraamiliste soojuslampidega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond