Küsimused, tootearutelud

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
kevin
1 sõnumid
kevin fr
Tere, mul on umbes 6-7 kuud vana pogona ja ma mõtlen, kas lamp oleks talle pikaajaliselt ja isegi täiskasvanuks saades sobiv? Aitäh
Bertrand
2 sõnumid
bertrand fr
Kas see pirn sobiks suurtes UVB vajadustes hetmanni kilpkonnale? Või on see liiga palju?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib Hermanni kilpkonnale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christophe
1 sõnumid
christophe fr
Tere, Kas "Reptiili UVB 200 13W pirn" ja "Sun Glo R20 75W kitsas valgustusnurk pirn" sobivad 30 cm kauguselt noorele Pogona Vitticepsile 60x60x60 cm terrariumis? Ja kas need on sobivad ka täiskasvanuks saades 120x60x60 cm terrariumis? Kui ei, siis mida te soovitate? Tänan ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, UVB-de jaoks sobib see. Kuid kuumade kohtade jaoks võib Sun Glo 75W pirn olla veidi nõrk. Soovitame 100W pirni. Teil on võimalik see seadistus paigutada suuremasse terraariumisse, kuid mõlemal juhul on olulise tähtsusega termostaadi kasutamine temperatuuri kontrollimiseks ja vajadusel selle kohandamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
philippe
2 sõnumid
philippe fr
Tere, ma ei saa teie eelmisest vastusest aru, Exoterra peak-top'i saab kasutada maksimaalselt 26 W lampidega ja see lamp on 26 W, miks me ei saaks seda siis kasutada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest, see pirn on ühildatav ja seda saab kasutada Exo Terra galeriiga. Palume vabandust selle vea pärast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Kévin
1 sõnumid
kévin fr
Tere, ma tellisin Exo Terra 60 cm galerii. Kas see pirn sobib sellega? Kas pirn soojeneb ka? Kui ei, siis millist soojendavat pirni te Exo Terra jaoks soovitate? Ette tänades, hr Baussart
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Olete ostnud kompaktse ülespoole suunatud galerii luminofoorlambi jaoks. See galerii sobib kompaktsete luminofoorlampide või madala võimsusega hõõglampide (kuni 26W) jaoks. Seega ei ole soovitatav kasutada seda tüüpi lampi teie ostetud galeriis. Tuleks kasutada selliseid lampe: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest