Küsimused, tootearutelud Fond décor en relief Exo Terra

51 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere, Kui paks on paneel keskmiselt? Parimate soovidega
Wendy
1 sõnumid
wendy fr
Tere, kuidas dekoor kinnitatakse, palun? Ja kas on võimalik seda klaasi vastu panna?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See dekoratsioon kinnitatakse otse teie terraariumi seinale liimi või kleeplindiga. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Damien
1 sõnumid
damien fr
Tere õhtust, sooviksin teada, millal saate 60x60 plaate? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on meie tarnija juures tellimisel, praegu ei ole meil võimalik teile kättesaadavuse kuupäeva anda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexandra
1 sõnumid
alexandra fr
Tere, Minu terraariumi mõõtmed on 100/50/80, mis suuruses peaksin ma võtma selle taustakujunduse? Kas rohutirtsud saavad sellel kujundusel ronida ja peituda? Aitäh. Lugupidamisega, Alexandra
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate võtma kaks paneeli ja kohandama need oma terraariumi suurusele (ref 1702). Mis puudutab selle sisekujunduse vahesid, siis need ei ole väga sügavad, kõrvitsad võivad sinna peituda, kuid ei ole täiesti kaitstud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere, minu terraarium on 80 pikk ja 60 kõrge, milliseid ma võiksin võtta, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tuleb võtta kaks viidet 1700 (45 x 60 cm) ja lõigata üleliigne osa ära. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
sylvain
8 sõnumid
sylvain fr
Tere, mul on puitsterrarium mõõtmetega 120cmx60cmx60cm, seega vajan ma 2 plaati suurusega 60cmx60cm terrariumi põhja ja 2 plaati 60cmx60cm (igale küljele üks), kuid sooviksin teada, kas ronimisala sobib täiskasvanud harilikule habekaanile (Pogona vitticeps). Tänan teid vastuse eest...
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see sobib, kuid ei asenda otse maapinnale asetatud dekoratsioone, nagu kivid või tüved. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
sylvain
8 sõnumid
sylvain fr
Tere, mul on noor pogona ja tahaksin teada, kas selle kaunistuse ronimisala on tema jaoks piisavalt suur ja kas tal on võimalik laiselda integreeritud platvormil või mitte? Tänan teid vastuse eest...
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selle taustapildi kõrgus on 30 cm, mis võib olla piisav noorlooma jaoks. Kuid seal puudub ala, mis toimiks platvormina. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Melissa
2 sõnumid
melissa fr
Tere, kui paks on põhi, palun? Suur aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, paksus on mudelist olenevalt umbes 3 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marc
5 sõnumid
marc fr
Miks ei saa Exo Terra dekoratiivset tausta akvaariumis kasutada reljeefselt.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks on vee all kastetud kasutuse vastupidavus akvaariumis mitte garanteeritud. Seetõttu me ei soovita seda. Allpool leiate lingi, mis võimaldab teil tutvuda akvaariumide dekoratiivtaustadega, mida saame teile pakkuda: https://www.zoomalia.com/animalerie/poster-pour-aquarium-c-174-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
LOIK
1 sõnumid
loik fr
Tere, kas me võime teha augu, et luua juga?, kas see on pikaajaliselt mürgine?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, oleme teie küsimuse teadmiseks võtnud. Selle kaunistuse puurimisel või lõikamisel ei ole probleemi. Samuti puudub mürgisuse oht. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
Jeremy
3 sõnumid
jeremy fr
Tere, ma teen oma terraariumi ise pogo jaoks, ma tahtsin panna üsna paksu taustakaunistust, nii et teha trapiks terraariumi taha ruumi, et sinna paigutada termomeetrid ja juhtida lampide juhtmeid. (madala laua terraarium). Minu küsimus on: olen näinud, et see on 3 cm paks, aga kas tühi või täis? Kui see on täis, kas on võimalik seda ilma purustamata õõnestada? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tegemist on tahke mittetoksilise musta vahtpolüstüreeniga. Tundub, et seda on raske kaevata ilma seda purustamata. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Ségolène
1 sõnumid
ségolène fr
Mul on terra mõõtmetega 45*45*45 ja ilmselt ei ole teil seda suuruses 45*45, kas need on lihtsalt laost otsas? Kui ei, siis kas ma võin võtta 45*60 ja selle lõigata?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Võite kindlasti võtta suurema ja selle lõigata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
regis
1 sõnumid
regis fr
Tere, kas hindadega poleks probleemi, sest maha tõmmatud hinnad on madalamad kui tegelik hind.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, meil oli väike tõrge ja hinnad olid vahetuses! Täname teid teie terava pilgu eest! Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
mansour
1 sõnumid
mansour fr
Tere, kas teil on akvaariumi jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Allpool on link leheküljele, mis teid huvitab. Lehekülje allosas leiate reljeefsed dekoorid akvaariumitele: https://www.zoomalia.com/animalerie/poster-pour-aquarium-c-174-1.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
alexandre
2 sõnumid
alexandre fr
Tere, tahaksin teada, kas on võimalik paigutada taustakaunistusi terraariumi (90x45x60) külgedele (vasakule ja paremale), millel on juba keskel Exo Terra tagasein? Ja kas taustad on niiskuskindlad, kui kasutada Rhacodactyluse terraariumis? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate selle dekoori kindlasti küljele paigutada. Jälgige siiski, et teie roomajaksl oleks valgust. Kuna see dekoratsioon on mõeldud terraariumidele, ei tohiks niiskusega probleeme olla. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
quentin
8 sõnumid
quentin fr
Tere, mul on puudu mõned andmed enne, kui ma selle kujunduse tellin: kas see on sama kujundus nagu Exo Terra terrariumi 90 x 45 x 60 puhul ja kas te kavatsete uuesti varusid täiendada suuruse 60 x 45 cm jaoks? Lugupidamisega, Quentin
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pole päris sama sisekujundus kui terrariumi fotol. Me ei saa teile täpset kuupäeva anda, sest meie tarnija on hetkel laost otsas. Lugupidamisega Zoomalia tiim
Gabrielle
1 sõnumid
gabrielle fr
Tere, Sooviksin teada, kas mu madu saab juua ilma riskita vett, mis on pidevas kontaktis vahtpolüstüreeniga, kas vee ja vahtpolüstüreeni vahel ei toimu keemilisi reaktsioone, mis võiksid talle kahjulikud olla?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie loom ei ole ohus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Virginie
6 sõnumid
virginie fr
Tere, Sooviksin teada, millist tausta osta 90x60x40 terrariumi jaoks? Kas pole võimalik selle suurusega tausta osta? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, vajate kahte 60x45 cm mõõdus, et saaksite lõigata sobiva suuruse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Virginie
6 sõnumid
virginie fr
Tere, teie soovituste põhjal sooviksin tellida 60x45 tausta, kuid see on praegu otsas. Kas seda saabub varsti lattu? Aitäh. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest, see suuruses Exo Terra reljeefne dekoratsioon ei ole praegu saadaval. Meil ei ole teile kuupäeva teatamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
Virginie
6 sõnumid
virginie fr
Tere, milliseid suurusi peaksin ostma 80x40x40 terrariumi taustdekoori jaoks? Kui ma pean lõikeid tegema, kas need jäävad nähtavale? Kas see muudab välimuse inetuks? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teie akvaariumi jaoks soovitame dekoratsiooni mõõtudega 60 x 45 ja 30 x 45. Loomulikult võite need lõigata sobivatesse mõõtmetesse. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
mickael
1 sõnumid
mickael fr
dekoor 45-60 viitab, kas 45 laius või sügavus
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõrgus: 60 cm Pikkus: 45 cm Paksus: 3 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
PHILIPPE
1 sõnumid
philippe fr
Tere, soovin panna selle kaunistuse akvaariumisse. Kas see on võimalik? Kas saaksite mulle anda paksuse? Täname
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei soovita selle kasutamist akvaariumis
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Me ei soovita kasutada akvaariumi jaoks.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
Virginie
6 sõnumid
virginie fr
Tere, Virginie,

Soovin teada, kuidas kinnitatakse Exo Terra reljeefne kaunistus klaasist terraariumi seintele? Tänan teid selgete ja täpsete vastuste eest.

Parimate soovidega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Võite selle kinnitada liimi või kahepoolse teibiga.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
adriane
1 sõnumid
adriane fr
Tere, millal te saate fondi 45x45?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei paku Exo-terra enam seda taustasüüd. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
vincent
1 sõnumid
vincent fr
Kas sellist tüüpi kaunistusi on võimalik akvaariumisse panna?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Põhimõtteliselt on see võimalik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
xavier
1 sõnumid
xavier fr
Tere, sooviksin teada, kuidas määratakse taustadekoratsiooni PT2956 mõõdud: kõrgus ja laius? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tegemist on laiuse x kõrgusega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest