Küsimused, tootearutelud Fond décor en relief Exo Terra
51 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
audrey
Tere, Kui paks on paneel keskmiselt? Parimate soovidega
1 sõnumid
wendy
Tere, kuidas dekoor kinnitatakse, palun? Ja kas on võimalik seda klaasi vastu panna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See dekoratsioon kinnitatakse otse teie terraariumi seinale liimi või kleeplindiga. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
damien
Tere õhtust, sooviksin teada, millal saate 60x60 plaate? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on meie tarnija juures tellimisel, praegu ei ole meil võimalik teile kättesaadavuse kuupäeva anda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandra
Tere, Minu terraariumi mõõtmed on 100/50/80, mis suuruses peaksin ma võtma selle taustakujunduse? Kas rohutirtsud saavad sellel kujundusel ronida ja peituda? Aitäh. Lugupidamisega, Alexandra
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate võtma kaks paneeli ja kohandama need oma terraariumi suurusele (ref 1702). Mis puudutab selle sisekujunduse vahesid, siis need ei ole väga sügavad, kõrvitsad võivad sinna peituda, kuid ei ole täiesti kaitstud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laetitia
Tere, minu terraarium on 80 pikk ja 60 kõrge, milliseid ma võiksin võtta, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tuleb võtta kaks viidet 1700 (45 x 60 cm) ja lõigata üleliigne osa ära. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
8 sõnumid
sylvain
Tere, mul on puitsterrarium mõõtmetega 120cmx60cmx60cm, seega vajan ma 2 plaati suurusega 60cmx60cm terrariumi põhja ja 2 plaati 60cmx60cm (igale küljele üks), kuid sooviksin teada, kas ronimisala sobib täiskasvanud harilikule habekaanile (Pogona vitticeps). Tänan teid vastuse eest...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see sobib, kuid ei asenda otse maapinnale asetatud dekoratsioone, nagu kivid või tüved. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
8 sõnumid
sylvain
Tere, mul on noor pogona ja tahaksin teada, kas selle kaunistuse ronimisala on tema jaoks piisavalt suur ja kas tal on võimalik laiselda integreeritud platvormil või mitte? Tänan teid vastuse eest...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle taustapildi kõrgus on 30 cm, mis võib olla piisav noorlooma jaoks. Kuid seal puudub ala, mis toimiks platvormina. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
melissa
Tere, kui paks on põhi, palun? Suur aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, paksus on mudelist olenevalt umbes 3 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
marc
Miks ei saa Exo Terra dekoratiivset tausta akvaariumis kasutada reljeefselt.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks on vee all kastetud kasutuse vastupidavus akvaariumis mitte garanteeritud. Seetõttu me ei soovita seda. Allpool leiate lingi, mis võimaldab teil tutvuda akvaariumide dekoratiivtaustadega, mida saame teile pakkuda: https://www.zoomalia.com/animalerie/poster-pour-aquarium-c-174-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
loik
Tere, kas me võime teha augu, et luua juga?, kas see on pikaajaliselt mürgine?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, oleme teie küsimuse teadmiseks võtnud. Selle kaunistuse puurimisel või lõikamisel ei ole probleemi. Samuti puudub mürgisuse oht. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
3 sõnumid
jeremy
Tere, ma teen oma terraariumi ise pogo jaoks, ma tahtsin panna üsna paksu taustakaunistust, nii et teha trapiks terraariumi taha ruumi, et sinna paigutada termomeetrid ja juhtida lampide juhtmeid. (madala laua terraarium). Minu küsimus on: olen näinud, et see on 3 cm paks, aga kas tühi või täis? Kui see on täis, kas on võimalik seda ilma purustamata õõnestada? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tegemist on tahke mittetoksilise musta vahtpolüstüreeniga. Tundub, et seda on raske kaevata ilma seda purustamata. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
ségolène
Mul on terra mõõtmetega 45*45*45 ja ilmselt ei ole teil seda suuruses 45*45, kas need on lihtsalt laost otsas? Kui ei, siis kas ma võin võtta 45*60 ja selle lõigata?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võite kindlasti võtta suurema ja selle lõigata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
regis
Tere, kas hindadega poleks probleemi, sest maha tõmmatud hinnad on madalamad kui tegelik hind.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, meil oli väike tõrge ja hinnad olid vahetuses! Täname teid teie terava pilgu eest! Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mansour
Tere, kas teil on akvaariumi jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Allpool on link leheküljele, mis teid huvitab. Lehekülje allosas leiate reljeefsed dekoorid akvaariumitele: https://www.zoomalia.com/animalerie/poster-pour-aquarium-c-174-1.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
alexandre
Tere, tahaksin teada, kas on võimalik paigutada taustakaunistusi terraariumi (90x45x60) külgedele (vasakule ja paremale), millel on juba keskel Exo Terra tagasein? Ja kas taustad on niiskuskindlad, kui kasutada Rhacodactyluse terraariumis? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate selle dekoori kindlasti küljele paigutada. Jälgige siiski, et teie roomajaksl oleks valgust. Kuna see dekoratsioon on mõeldud terraariumidele, ei tohiks niiskusega probleeme olla. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
8 sõnumid
quentin
Tere, mul on puudu mõned andmed enne, kui ma selle kujunduse tellin: kas see on sama kujundus nagu Exo Terra terrariumi 90 x 45 x 60 puhul ja kas te kavatsete uuesti varusid täiendada suuruse 60 x 45 cm jaoks? Lugupidamisega, Quentin
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pole päris sama sisekujundus kui terrariumi fotol. Me ei saa teile täpset kuupäeva anda, sest meie tarnija on hetkel laost otsas. Lugupidamisega Zoomalia tiim
1 sõnumid
gabrielle
Tere, Sooviksin teada, kas mu madu saab juua ilma riskita vett, mis on pidevas kontaktis vahtpolüstüreeniga, kas vee ja vahtpolüstüreeni vahel ei toimu keemilisi reaktsioone, mis võiksid talle kahjulikud olla?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie loom ei ole ohus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
virginie
Tere, Sooviksin teada, millist tausta osta 90x60x40 terrariumi jaoks? Kas pole võimalik selle suurusega tausta osta? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vajate kahte 60x45 cm mõõdus, et saaksite lõigata sobiva suuruse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
virginie
Tere, teie soovituste põhjal sooviksin tellida 60x45 tausta, kuid see on praegu otsas. Kas seda saabub varsti lattu? Aitäh. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest, see suuruses Exo Terra reljeefne dekoratsioon ei ole praegu saadaval. Meil ei ole teile kuupäeva teatamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
6 sõnumid
virginie
Tere, milliseid suurusi peaksin ostma 80x40x40 terrariumi taustdekoori jaoks? Kui ma pean lõikeid tegema, kas need jäävad nähtavale? Kas see muudab välimuse inetuks? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie akvaariumi jaoks soovitame dekoratsiooni mõõtudega 60 x 45 ja 30 x 45. Loomulikult võite need lõigata sobivatesse mõõtmetesse. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
mickael
dekoor 45-60 viitab, kas 45 laius või sügavus
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõrgus: 60 cm Pikkus: 45 cm Paksus: 3 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
philippe
Tere, soovin panna selle kaunistuse akvaariumisse. Kas see on võimalik? Kas saaksite mulle anda paksuse? Täname
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei soovita selle kasutamist akvaariumis
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,Me ei soovita kasutada akvaariumi jaoks.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
6 sõnumid
virginie
Tere, Virginie,
Soovin teada, kuidas kinnitatakse Exo Terra reljeefne kaunistus klaasist terraariumi seintele? Tänan teid selgete ja täpsete vastuste eest.
Parimate soovidega.
Soovin teada, kuidas kinnitatakse Exo Terra reljeefne kaunistus klaasist terraariumi seintele? Tänan teid selgete ja täpsete vastuste eest.
Parimate soovidega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,Võite selle kinnitada liimi või kahepoolse teibiga.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
1 sõnumid
adriane
Tere, millal te saate fondi 45x45?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei paku Exo-terra enam seda taustasüüd. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
vincent
Kas sellist tüüpi kaunistusi on võimalik akvaariumisse panna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Põhimõtteliselt on see võimalik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
xavier
Tere, sooviksin teada, kuidas määratakse taustadekoratsiooni PT2956 mõõdud: kõrgus ja laius? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tegemist on laiuse x kõrgusega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond