Küsimused, tootearutelud Rahustav kaelarihm kassidele

100% kliendid

soovitan seda toodet

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
NICOLE
1 sõnumid
nicole fr
TERE! MUL ON 8-KUUNE ISANE KASS JA MULLE KINGITI VAID KOLMEKUUNE EMANE KASS. KAHJUKS TAHAB 8-KUUNE KASS TEDA KOGU AEG NÄKSATA JA KRAAPIDA, HOIDES TEDA ENDA ALL. MA SOOVIKSIN TEADA, KAS NEED PIPETID ON TÕHUSAD, KUNA MINU 8-KUUNE KASS TAHAB ENNAST MAKSMA PANNA. AITÄH.
Nathalie
5 sõnumid
nathalie fr
Tere, kui teie 8-kuune kass tahab 3-kuuse peale domineerida, siis kaelarihm ei aita. Ta on seksuaalselt aktiivne ja ainus lahendus on kastreerimine. Olen kasutanud kaelarihma ühe oma kassi peal, kes kiskus endal karvu välja, sest ei talunud õe, kes oli temast 11 aastat vanem, surma.
CATHERINE
1 sõnumid
catherine fr
Tõepoolest, see 8-kuune kass tuleks kastreerida. Kaelarihm ei ole mingit kasu. Praegu olen juba 4 kuud oma kahele kassile pannud kaelarihma ja feliway spreid, et vältida nende kahe pahareti märgistamist, ja tundub, et see töötab ?? Vähem kui enne seda lahendust ja tundub, et ka nendevahelist agressiooni on vähem
Justine
1 sõnumid
justine fr
Tere, ma olen allergiline palderjani suhtes, kas kaelarihm eritab seda palju ja kas lõhn on tajutav ka meile või ainult minu kassile? Kuidas kaelarihm panna, et see oleks tõhus, palun? Suur tänu.
Nathalie
5 sõnumid
nathalie fr
Ma ei märganud, et see midagi eritaks, see on kaelarihm nagu kirbude vastu, see toimib täpselt nagu kirpude vastane kaelarihm, ainult et see on mõeldud teie kassi rahustamiseks
Lola
1 sõnumid
lola fr
Tere, minu 6-kuune kass on väga agressiivne, hammustab mind terve päeva ja mjäugub väga tihti.. mulle soovitati Feliway difuusorit, kuid kaelarihm tundub mulle sobivam .. mis on teie arvamus?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need kaks toodet on erinevad, Feliway'd hõlmas levida hormoon, mis on kassile tuttav ja rahustav. Kaelarihm töötab aga tänu toimeainetele, mis on saadud palderjanist, taim, millel on samuti kassi rahustavad omadused. Soovitame kasutada Feliway'd, mis tuleks ühendada ruumis, kus kass kõige sagedamini viibib. Kui see ei osutu piisavaks, võite seda kombineerida kaelarihmaga. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Marie-Noëlle
14 sõnumid
marie-noëlle fr
Tere! Kas on võimalik kombineerida kirbutõrjerihma ja stressivastast kaelarihma ilma, et nende kahe toote vastastikmõju tekitaks looma tervisele ja heaolule ohtlikke kõrvaltoimeid?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahe kaelarihma kasutamine ei ole soovitatav. Parem on valida pipetid ja kaelarihm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest