Küsimused, tootearutelud QUALITY SENS Sterilized, kassidele, kes on steriliseeritud või ülekaalulised

17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
CRUZ
1 sõnumid
cruz fr
Tere, minu kass sai just seitsmeaastaseks ja loomaarst käskis mul võtta spetsiaalse seenioride toidu. Siiski ei näe ma nende krõbinate puhul seenioride sarja.
Audrey
29 sõnumid
audrey fr
Veterinaararstid sobivad ravimiseks, mitte tegelikult toitumiseks, kuid muidu on ka teisi kaubamärke, mis seda teevad.
Lisa
2 sõnumid
lisa fr
Tere, mul on kaks steriliseeritud kassi, millest üks on 2,5-aastane isane, kes tuli just veterinaari juurest välja uriinikivide tõttu. Kuna see probleem võib naasta, pean talle andma kivide ennetamiseks sobivat toitu. Kas need krõbinad sobivad selle probleemi jaoks? Aitäh
paulina
1 sõnumid
paulina fr
Ma ei tea kuseteede kivide kohta, kuid see on äärmiselt sobiv kaalu langetamiseks; minu kass, kes kaalus umbes 7 kg, kaalub nüüd 5,9 kg. Ma kohandasin teda nende krõbinatega pikemat aega, umbes kaks kuud, ja ta on järk-järgult kaalu kaotanud.
Monique
1 sõnumid
monique fr
Tere õhtust, mu kass sööb neid hea meelega, aga tulemuste nägemiseks on veel vara, kuna ta kaalub X kg ja peab kaalust alla võtma, et vältida neerukive. Hea toode. Soovitan seda.
Gilles
1 sõnumid
gilles fr
Tere õhtust, Olen veidi segaduses igapäevase toiduratsiooni määramisega, sest ma ei ole kindel, millisesse kategooriasse kuulub meie 5,1 kg kaaluv ülekilodega kass (tema ideaalkaal oleks umbes 4,5 kg), kui juhised on antud kategooriates "väike"/"keskmine"/"suur". Kui suur peaks olema tema praegune toiduportsjon (kaalulangetamisrežiimil) ja milline oleks sobiv sojaine portsjon, kui ta on oma ideaalkaalu saavutanud (säilitamisrežiimil)? Tänan ette nõuannete eest.
Julie
1 sõnumid
julie fr
Tere, soovitan teil see kaaluda, et saada selle täpne kaal, alustage "keskmisega" ja kohandage kahe nädala pärast, kui ta võtab kaalus juurde, vähendage 10%, kui kaotab kaalu, hoidke toiduratsiooni, kui kaotab palju, suurendage 5%, kindlasti jätke iga kaalumise vahele 2-3 nädalat
Brigitte
1 sõnumid
brigitte fr
Tere, Pakute reconditioneeritud kvaliteedi hoolduse krõbinaid, kuid kui ma need valin, ei lisandu midagi minu ostukorvi. Kas see on sellepärast, et neid pole enam või on veebilehe probleem? Parimatega
Amélie
2 sõnumid
amélie fr
Tere, kas krõbinad on hüpoallergeensed?
sarah
6 sõnumid
sarah fr
Tere, kas te ei tee enam partii QUALITY SENS Light/Sterilized Maintenance krõbuskeid?
Ophélie
1 sõnumid
ophélie fr
Tere, sooviksin teada, kas 10-kiloste pakkide märgitud hind (36,99 eurot) on lõplik hind või on see soodustus ja "tõeline" hind on see, mis on läbi kriipsutatud (54,95 eurot)? Head õhtut
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Läbikriipsutatud hind on avalikult täheldatud hind. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Doriane
1 sõnumid
doriane fr
Tere, kas oleks võimalik täpselt teada saada koostises kasutatavate koostisosade %? See oleks tõesti suurepärane. Ettetänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Konkurentsiga seotud konfidentsiaalsuskaalutlustel ei ole võimalik anda täpset teavet iga koostisosa protsentuaalse osakaalu kohta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jérémy
1 sõnumid
jérémy fr
Tere, mul on armas Briti lühikarvaline kass, kes on 9 ja poole kuu vanune ja kes on algusest peale söönud Royal Canin Kitten 36 kuivtoitu, mida ta armastab. Ta pole kunagi oksendanud ja sööb oma krõbinaid järk-järgult (ta ei söö oma kaussi korraga tühjaks!). Täna kaalub ta 6,5 kg: ta on mõnus paksuke, kuid ei ole ülekaaluline, nagu loomaarst ütleb. Ta kavatsetakse steriliseerida nädala pärast ja loomaarst soovitas mul vahetada krõbuskeid. Aga milliseid valida??? Olen näinud järgmist: - royal canin sterilized 37 - royal canin sterilized appetite control - royal canin special British shorthair, mis on mõeldud konkreetsele tõule (hambad, süda) - royal canin kitten sterilized kuni 12 kuud - quality sens (milliseid???) Igatahes, aidake mind! Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, stereliseeritud kassidele mõeldud QUALITY SENS Classic krõbinad sobivad teie kassile pärast steriliseerimist suurepäraselt. Need on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest ning retsept on välja töötatud koostöös veterinaararstidega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Janine
1 sõnumid
janine fr
Tere, kas need krõbinad sobivad: Veenusele 11-aastasele, steriliseeritud (ilma kaaluprobleemideta, kuid kellel oli kuus aastat tagasi struviidi operatsioon), Kandi, Evita tütrele 1-aastasele, steriliseeritud, ilma kaaluprobleemideta, kuid suure isuga? Noa, 1,5-aastane, steriliseeritud, ilma kaaluprobleemideta? Evita, 10-aastane, kasvataja poolt maha jäetud, kes teda enam ei soovinud viljatuse tõttu, kuid kes üllatuslikult sünnitas mulle kaks kassipoega, kellest üks suri sünni ajal, hiljuti steriliseeritud, juba enne steriliseerimist ülekaaluline, pehmete väljaheidetega, suure isuga? Olen RSA, jätan liha ostmata, et oma kalleid kasse toita, kuid otsin siiski hea kvaliteediga taskukohaseid krõbinaid... Kas need krõbinad on hea valik? Tänan häid nõuandeid, lugupidamisega, Janine
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see kuivtoit sobib teie kassidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest