Küsimused, tootearutelud QUALITY SENS Kitten kana kasvavatele kassipoegadele
16 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
29 sõnumid
audrey
Ma proovin need krõbinad oma kassile, kes käib sageli väljas, nüüd kui ilus ilm on tagasi. Need krõbinad on kaloririkkamad.
1 sõnumid
houda
Tere, meie 5 ja poole kuune emane kassipoeg oli nende krõbinate peal: QUALITY SENS Kitten kasvavale kassipojale. Pakendi andmetel võetakse neid kuni 1 aasta vanuseni. Ta on just steriliseeritud, kas me jätkame nende krõbinatega kuni 1 aastani palun??? Aitäh.
2 sõnumid
delphine
Tere. Tavaliselt tuleb kassi steriliseerimise järel tema toitumist kohandada vastavalt uutele vajadustele. Kui kiisukrõbinad on teie kassipojale liiga toitainerikkad, vähendage kogust ja/või tehke üleminek steriliseeritud kassidele mõeldud krõbinatele. Kui kiisukrõbinad saavad otsa, jätkake ainult steriliseeritud täiskasvanud kassidele mõeldud krõbinatega. Ideaalis on hea koostöös oma veterinaararstiga alustada toitumise muutmist.
29 sõnumid
audrey
Mitte veel kasvav kassipoeg ja soovi korral ilma toiduta
1 sõnumid
myriam
Tere, mu kassid saavad peagi 8 kuud vanaks, kas ma peaksin võtma kassipoegi või täiskasvanuid kvaliteetsööke? Aitäh.
2 sõnumid
floriane
Tere, kuni nende 1-aastaseks saamiseni tuleb võtta kassipoja krõbuskeid, kena päeva
2 sõnumid
stephanie
Tere, teil tuleb võtta täiskasvanute kuivtoitu, sest nende vajadused ei ole enam samad
1 sõnumid
sylvie
Tere. Mul on 4 kassi, kellest 2 viimast on vennad. Nad on nüüd 1-aastased. Nad sõid Quality sens kuivtoitu probleemideta. Nad tormasid nende peale. Nad sõid seda kuivtoitu kuni 10-kuuseks saamiseni, pärast seda läksid nad täiskasvanute kuivtoidule, sest nad sõid minu 2 teise kassi toitu. Tuleb öelda, et nad on maiasmokad. Lugupidamisega
1 sõnumid
danielle
Võimatu on panna minu 4-kuust kassipoega krõbinaid sööma (võib-olla on need liiga kõvad, olen proovinud mitmeid kaubamärke ...) Segan neid natuke želatiinilõikudega, et krõbinaid pehmendada ja siis ta sööb neid. Kas Quality Sens kassi krõbinad on kõvad? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, QUALITY SENS krõbinad on kuivad krõbinad. Kui teie kassipoeg on tõrges krõbinaid sööma, on tõepoolest parem lisada niisket toitu. https://www.zoomalia.com/animalerie/sachet-fraicheur-quality-sens-pure-pour-chat-adulte-p-34992.html Samuti võite kaaluda lõheõli lisamist. Lõheõli on tervisele suurepärane, sellel on palju omadusi ja see on väga isuäratav. Seda krõbinatega segades peaks teie kass oma sööki kiiresti nautima hakkama. https://www.zoomalia.com/animalerie/huile-de-saumon-premium-quality-sens-p-28069.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
stephanie
TereJah, need on rasked
1 sõnumid
marine
Tere, kas see sobib 3-kuustele kassipoegadele? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode sobib ideaalselt kolme kuu vanustele kassipoegadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
benedicte
Mu kassipoeg on 4 kuud vana ja sööb neid probleemideta
3 sõnumid
pauline
Tere, Kas selle tootega on kaasas mõõtetops? Või on selle kaubamärgi tops saadaval eraldi? Tänud ette. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei ole sellele tootele vastavat mõõdutopsi olemas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
29 sõnumid
audrey
Jättes kassile vabaks juurdepääs ise reguleerida, eriti selles vanuses