Puuvillane voodi hiirele
Tere,
Ma tahaksin teada, kas Trixie "wooly hamsterivoodi" sobib ka hiirtele.
See on omamoodi puuvill, ohutu, kui see imendub, kui ma õigesti aru saan.
Vastasel juhul tahaksin teha oma kahele valgele hiirele väikese sooja pesa: mida te mulle soovitate?
Tere,
Isiklikult kasutan seda puuvilla oma kahele täiskasvanud rotile, kui väikseid pole, ja see sobib neile ideaalselt.
Arvan, et kui see sobib hamstritele ja rottidele, peaks see meeldima ka sinu hiirtele.
Võid valida ka populaarsema võimaluse ja anda neile taskurätte või köögipaberit.
Aitäh vastuse eest. Ma kavatsen neid tellida, aga jään meelde ka mõtte majapidamispaberist. Muidu, miks sa ei kasuta vatit kui seal on väiksed?
Etouetamise ohtude vältimiseks väikestele ja ka lämbumisohtude vältimiseks.
Täiskasvanud loomad hoiavad seda tüüpi kangast peaga ülespoole, et hõlbustada hingamist, samas kui väikesed hoiavad pead alati allapoole. :(
Kuid kui su hiired on täiskasvanud, hoiavad nad pea ülespoole, see ei ole ohtlik. Ma väldin seda, kuni neil on umbes 3 nädalat, pärast seda käituvad nad nagu suured.
Kui sul on veel küsimusi, ära kõhkle küsida.
Kui see on mõeldud hiirele, siis kindlasti mitte! See on lõks! Puuvillakiud mähkuvad tema jala ümber ja ta ei saa seda enam eemaldada, seejärel veri enam ei ringle ja ta kaotab oma jala!
Tänan vastuse eest. Vahepeal lugesin sama asja internetist ja kui panen neile vatti (väga väikeses koguses), siis lõikan selle enne kääridega väga väikesteks tükkideks. Kiud muutuvad seega väga lühikeseks ja see ei kujuta endast ohtu.
Hea küll
Tere, ma tahaksin küsida, kas see sait on puuride ostmiseks turvaline?