Küsimused, tootearutelud

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
claire
1 sõnumid
claire fr
Tere, kas on võimalik iga korrus eraldi sulgeda, kuna mul on kolm degu'd, keda ma eraldi puurides hoian. Nad ei saa omavahel üldse läbi. Kastid on plastikust ja ma kardan, et nad võivad sinna auke närida, degu'd on kohutavad väiksed loomad. Kas on lihtne korruseid ja kaste puhastada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sellel korrustega puurile pole võimalust iga korrust eraldada. Alused on tõepoolest plastist. Seetõttu ei soovita me seda toodet teie kolmele deguule. Eraldi puurid tunduvad sobivamad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sandra
1 sõnumid
sandra fr
Tere, ma tahaksin teada, kas seal on piisavalt ruumi ja suurust kahele küülikule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate probleemideta panna sellesse puuri kaks küülikut. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
geraldine
16 sõnumid
geraldine fr
Tere, toode on üsna suur või liiga suur ühe küüliku ja kahe merisea jaoks, aitäh ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie 3 loomakese mugavuse tagamiseks sobib see puur teie loomadele suurepäraselt. Et neil oleks veidi rohkem ruumi, soovitame Rabbit 100 Tris puuri https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-rongeurs-rabbit-100cm-tris-p-11758.html Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Florimond
1 sõnumid
florimond fr
Tere, sooviksin teada, kas igal korrusel avaneva ava ümber on ääreliist, mis takistab allakorrusele allapanu langemist - täpselt nagu saab näha selle mudeli fotol: 34836 Näriliste puur Cavie 80 Double
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Cavia 80 Double'il nagu pole, kuid kausside servad kinnituvad võre külge, takistades allapanu väljalangemist. Lugupidamisega Madeline Zoomalia'st
CORINNE
1 sõnumid
corinne fr
Tere, tere, mul on 4 rotti, ma tahaksin teada, kas on võimalik panna rotid sellesse puuri, ja kas saaksite mulle öelda, kui kõrged on alused, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, puur on 117 cm kõrge, 51 cm lai ja 82 cm pikk. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
ISABELLE
6 sõnumid
isabelle fr
Tere, Kas sinine pleekib jalgadele? Nagu näha eelmises kommentaaris teise puuri kohta Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kinnitame, et värvid ei tuhmu. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Olivier
1 sõnumid
olivier fr
Tere, milline on lattide vahekaugus?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, puuri TOMMY 82 C3 pulkade vahe on 20 mm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest