puuri ostmine internetist

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Robert
11 sõnumid
robert fr
[vasakule] [/vasakule][vasakule]Tere, ma kavatsen osta oma vene hamstrile puuri (puur criceti 15) ja küsisin endalt, kas see on tõesti hea mõte. Ma kõhklen, sest kardan, et ma ei saa seda kätte või saan purunenud puuri! Sooviksin seega teada, kui võimalik, teie kogemusi (probleemid kohaletoimetamisega või vastupidi väga rahuldust pakkuv kogemus), et saada lõplik arvamus. Tänan ette :) [/vasakule]
Firdaws
1 sõnumid
firdaws fr

Soovitan vaadata internetist lemmikloomapoodide saitidel (näiteks Truffaut, Animalis... See väldib liigset liikumist), et näha, kas hind sobib sinu jaoks, milline on suurus, mitu looma mahub sinna... Ja kui sul on kõik, mida vajad, mine oma lemmikloomapoodi järele.

Robert
11 sõnumid
robert fr

Kõigepealt aitäh, et mulle vastasid. Uurisin asja ja mul on peaaegu kõik vajalikud andmed olemas, kuid plaanin selle osta siit veebilehelt, sest ma ei leia seda loomapoodidest (vaatasin viit erinevat poodi). Seega arvan, et tellin selle siit ja vaatan, kuidas läheb. Aitäh :)

animaux
1 sõnumid
animaux fr

Ma tahaksin hamstrit, nii et ma mõtlesin, milline puur oleks talle kõige paremini sobiv?

Tänud ette

passion
1 sõnumid
passion fr

Tere, mul on küsimus hamstri puuri kohta.

Nii et ma tahtsin teada, milline puur sobib hamstrile kõige paremini?

Lihtne küsimus, et olla kindel ja täpne.

Tänan ette teie nõuande eest. :)

Robert
11 sõnumid
robert fr

Tere Passion-A, soovitan sul vaadata seda saiti: https://www.aubazardesnac.com/fiches-nac/le-hamster-dore/le-hamster-dore-ou-hamster-syrien/

Minu kääbushamstri jaoks on mul Criceti 15 puur, aga tundub, et Alaska või Heaven Metro puurid on samuti väga head. Loodan, et sain sind aidata

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest