Küsimused, tootearutelud Puujuure koobas

100% kliendid

soovitan seda toodet

17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
brunehilde
1 sõnumid
brunehilde fr
Kas "süvise" all mõtlete keskmist suurust, kas see on sama mudel, mis fotol? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mudelid jäävad suures osas samaks. Need võivad erineda sõltuvalt nende suurusest, kuid kuju jääb samaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Maxime
1 sõnumid
maxime fr
Tere, kas on võimalik seda dekoratsiooni akvaariumisse sukeldada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puutüvi on valmistatud polüestervaigust. See vaigu tüüp on loodud vastupidavaks sukeldamisele. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
camille
2 sõnumid
camille fr
Vastab minu ootustele, väga realistlik, tõesti ilus. Valisin väikese ja keskmise mudeli ning paigutasin need terra nurka "L" kujuliselt. Pogona armastab sinna üles ronida.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tänan teid kommentaari eest. Kui soovite siiski artiklit kommenteerida, soovitame seda teha otse kommentaaride jaotises. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Titi
13 sõnumid
titi fr
Vabandust, ma ei tea veel oma püütoni läbimõõtu, sest kavatsen selle alles osta ja seetõttu valmistan terrariumi ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sel juhul ärge muretsege. Võite täiesti rahulikult oodata, kuni teil on oma püüton, enne kui ostate talle ideaalselt sobiva toru. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Titi
13 sõnumid
titi fr
Minu püüton on umbes 61 cm, millist mudelit soovitaksite mulle?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõige olulisem on teie pythoni laius. Kas saate meile selle anda? Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Titi
13 sõnumid
titi fr
Kas 31 cm mudel on kohandatav noorele kuningpüütonile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See peaks sobima, kuid kontrollige vastavalt oma püütoni suurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Julia
1 sõnumid
julia fr
Tere, sooviksin teada, kas ma saan seda toodet kasutada pleko peidupaigana. Tänan Teid Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub pleco suurusest. Standardse suurusega pleco (umbes kümme cm) jaoks sobib see koobas ideaalselt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Eloise
2 sõnumid
eloise fr
Tere, sooviksin teada pikkuse, laiuse (ja kõrguse) mõõtmeid kolme viite kohta, palun.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõõtmed on: 32419: 15 x 7,5 x 6 cm 32420: 21 x 12 x 7 cm 32421: 31 x 13 x 8 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sébastien
5 sõnumid
sébastien fr
Tere, sooviksin teada, kas foto vastab järgmisele viitele (VIIDE: 32419 Tüvi, koobas, 15 cm) Tänan, lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Täpselt nii, foto vastab sellele viitele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest