Küsimused, tootearutelud Puujuure koobas
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
brunehilde
Kas "süvise" all mõtlete keskmist suurust, kas see on sama mudel, mis fotol? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mudelid jäävad suures osas samaks. Need võivad erineda sõltuvalt nende suurusest, kuid kuju jääb samaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
maxime
Tere, kas on võimalik seda dekoratsiooni akvaariumisse sukeldada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See puutüvi on valmistatud polüestervaigust. See vaigu tüüp on loodud vastupidavaks sukeldamisele. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
camille
Vastab minu ootustele, väga realistlik, tõesti ilus. Valisin väikese ja keskmise mudeli ning paigutasin need terra nurka "L" kujuliselt. Pogona armastab sinna üles ronida.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tänan teid kommentaari eest. Kui soovite siiski artiklit kommenteerida, soovitame seda teha otse kommentaaride jaotises. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
13 sõnumid
titi
Vabandust, ma ei tea veel oma püütoni läbimõõtu, sest kavatsen selle alles osta ja seetõttu valmistan terrariumi ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, sel juhul ärge muretsege. Võite täiesti rahulikult oodata, kuni teil on oma püüton, enne kui ostate talle ideaalselt sobiva toru. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
13 sõnumid
titi
Minu püüton on umbes 61 cm, millist mudelit soovitaksite mulle?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõige olulisem on teie pythoni laius. Kas saate meile selle anda? Lugupidamisega Zoomalia meeskond
13 sõnumid
titi
Kas 31 cm mudel on kohandatav noorele kuningpüütonile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See peaks sobima, kuid kontrollige vastavalt oma püütoni suurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julia
Tere, sooviksin teada, kas ma saan seda toodet kasutada pleko peidupaigana. Tänan Teid Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub pleco suurusest. Standardse suurusega pleco (umbes kümme cm) jaoks sobib see koobas ideaalselt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
eloise
Tere, sooviksin teada pikkuse, laiuse (ja kõrguse) mõõtmeid kolme viite kohta, palun.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mõõtmed on: 32419: 15 x 7,5 x 6 cm 32420: 21 x 12 x 7 cm 32421: 31 x 13 x 8 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
sébastien
Tere, sooviksin teada, kas foto vastab järgmisele viitele (VIIDE: 32419 Tüvi, koobas, 15 cm) Tänan, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Täpselt nii, foto vastab sellele viitele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond