Küsimused, tootearutelud Plateforme et abri en bois pour cage rongeur Zolia

100% kliendid

soovitan seda toodet

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Manon
1 sõnumid
manon fr
tere, kas see sobib horisontaalsetele ribidele
Boulin Paquier
2 sõnumid
boulin paquier fr
Jah, ilma probleemideta
Maria
6 sõnumid
maria fr
Tere, kas suurus S platvorm (seega kõige väiksem) mahub 50*28 suurusega puuri ilma, et puur liiga kitsaks jääks? Aitäh.
Pascal
1 sõnumid
pascal fr
Jah, pole probleemi, mu merisiga armastab oma mezzanini ja sööb tavaliselt seal.
Boulin Paquier
2 sõnumid
boulin paquier fr
Tere! See sõltub sellest, millise looma jaoks see on. See on siiski päris suur tükk isegi väikseima suuruse jaoks. Isiklikult võtsin selle oma linnupuuri jaoks, mis on juba üsna suur, kuid puur on ikkagi suur.
Anissa
1 sõnumid
anissa fr
Tere, kas teate, millist puitu kasutati nende platvormide valmistamiseks, palun?
Françoise
1 sõnumid
françoise fr
Ma ei saa kahjuks sellele küsimusele vastates abiks olla.
CHRISTINE
1 sõnumid
christine fr
Tere, see ei ole sildil täpsustatud: on lihtsalt kirjutatud puit - sama ka teistes keeltes. Võib-olla Zoomalia suudab teile täpsustada, millisest puidust see Zolia varjualune on tehtud.
stephanie
1 sõnumid
stephanie fr
Tere, ei, ma ei tea ka... see peab olema mänd võib-olla, igatahes see siin peab vastu, ei ole ühtegi hambajälge siiani lol

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest