Küsimused, tootearutelud Puukuutide varjupaik Spixii Zolia
8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
julie
Tere, mul on üsna suur jänes ja ma mõtlen, kas ta mahub sisse... Ma ei suuda mõõtudega arvestada. Aitäh abi eest.
1 sõnumid
christine
Teie jänes mahub siia sisse, kuid ma arvan, et tal on kitsas. Pealegi ei võimalda kõrgus tal oma kõrvu tõsta!
3 sõnumid
caroline
Tere, sooviksin teada, kas peal olev roheline kate on vastupidav või kas see võib laguneda. Kardan, et mu küülik kraabib seda või tõmbab hammastega ja neelab väikesi tükke alla. Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega
2 sõnumid
laetitia
Tere õhtust, mul on kaks degu, kes närivad kogu ümbrust, kruvisid jne... nad teevad sissepääsu suuremaks, kuid ilmselt ei puutu katust. See kate ei tundu neid huvitavat ja on nende jaoks liiga kompaktne. See tundub sobiv küülikutele.
1 sõnumid
johnny
Tere, mu jänes kraapis seda ja see tegi väikeseid purusid, kuid ta ei söönud neid ning muidu tundub hästi kinnitatud ja üsna raske eemaldada, sest see püsib hästi, materjal on paks
1 sõnumid
marie ange
küülikute kohta ma ei oska öelda, mina kasutan seda oma kilpkonnade jaoks, aga see on väga hästi kleepuv ja väga vastupidav, minu majad on väljas ja miski pole liikunud isegi kolm aastat tagasi paigaldatud majal.
2 sõnumid
céline
Tere Caroline, mul on see olnud 3 aastat: minu 3 jänese vanus. Ülemine osa on puutumata, kuid katuse ümber olev puit on siiski näritud. Teete hea investeeringu! Parimate soovidega :)
1 sõnumid
guillaume
Tere, pole midagi erilist rääkida oma kääbusjänesest, kellel on see olnud üle 2 aasta, ta närib natuke serva, aga hoiab sellest kinni nagu oma silmaterast. Ta magab alati selle peal, sest härrasmees ei lama oma puuris maapinnal ja kui tal on külm, poeb ta sinna sisse, parim investeering, mille ma tema jaoks teinud olen.
3 sõnumid
caroline
Aitäh