Küsimused, tootearutelud Barriere pour chien extensible en bois STOPMAX H83cm
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
cindy
Tere, kas see mudel sobib välitingimustesse? Aitäh
2 sõnumid
cindy
Bj, ma sooviksin tellida 4, kuid ainult üks on laos saadaval. Millal on need jälle saadaval?
29 sõnumid
audrey
Tere, ma proovisin lisada videot, kuid see osutus kehtetuks, kuna link on vale. See ütleb mulle, et postitage video uuesti, kuid pärast seda ei tööta, sest see on juba postitatud.
287 sõnumid
zoomalia
Tere Audrey, Kas olete vahepeal suutnud video postitada? Kui ei, siis tänan teid, kui saadate ekraanipildi aadressile [email protected] Lugupidamisega, Hélène Zoomalia'st
1 sõnumid
carole
Tere, kas barjäär kinnitatakse seinale mõlemalt poolt või ainult ühelt poolt
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ühel pool on kinnitamine kruviga ja teisel pool seinale kinnitamiseks konks, et väravat sulgeda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandra
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kas see tara sobib 5-kilogrammistele väikestele koertele. Kas on oht, et koer mahub läbi aukude? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See sõltub teie koera morfoloogiast. Sellise barjääri puhul, mida rohkem see lahti tõmmatakse, seda suurem on vahe. Kui see on täielikult avatud, st venitatud 2,30 m pikkuseks, on maksimaalne vahe 19 cm. Kui see on paigutatud standardse ukseraami sisse, siis vahe on vastavalt väiksem. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
patrice
Tere õhtust, ma arvan, et see sobib, minu oma kaalub 7 kg ja ei mahu
2 sõnumid
nadine
Mul on Lhasa apso... 25 cm turjakohale... See töötab...
2 sõnumid
nadine
Ühel pool on kruvid ja teisel pool lukk. Meil on haagismaja ja paigaldasime 2 lukku... ühe iga terrassi väljapääsu juurde. Meie Lhasa apsol pole enam võimalust põgeneda.