Puhtad jänkud?

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Emeline
16 sõnumid
emeline fr

Tere, ma tahaksin teada, kuidas puhast küülikut saada. Olen oma emasele küülikule liivakasti pannud, kuid ta kasutab seda voodina ja teeb oma vajadused ülejäänud puuris.

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

Puurikirjeldus?

Milline pesakast?

Kas tal on maja?

Emeline
16 sõnumid
emeline fr
[vasakul]see on see puur: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-rongeurs-cavie-80-p-11751.html[/vasakul][vasakul]see on nurga allapanu, olen sinna pannud laastu ja katnud selle õlgedega.[/vasakul][vasakul]jah, tal on maja, aga ta läheb sinna ainult siis, kui ta kardab.[/vasakul]
Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

Perco, ma arvan, et sa pead panema oma kakad tema omas popo nurgas

Emeline
16 sõnumid
emeline fr

See on see, mida ma teen, aga see ajab teda närvi , ta jookseb iga kord oma onni peitu ja taob jalga, ja paneb need siis uuesti tagasi.

Aga igal juhul aitäh, ma proovin jätkata

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

tere-tere

sinu puur on liiga väike, me sihime seda suurust merisea jaoks ja veelgi suurem oleks parem ....

Nii et pane lihtsalt nurgaalusesse voodrisse saepuru, lihtsalt nurka, ja täida tema maja heinaga.

Ta saab minna ainult nurka, kus on saepuru, ja kui ta ei lähe, vaheta nurka.

head päeva

genevieve
11 sõnumid
genevieve fr

Kui teie küülik on "räpane", tähendab see, et kuivkäimla ei sobi talle.

Küülikud on loomupäraselt puhtad. Minu omad on vabas pidamises :

nad kasutavad oma vajaduste jaoks kasside kuivkäimlaid või puuris, kus on nurgeline kuivkäimla, millesse ma panen allergiavaba paakuvat allapanu.

Eelkõige tuleb kuivkäimla iga päev puhastada!

Esimestel päevadel on normaalne, et küülik otsib endale "ideaalset" nurka. Kui ta selle leidnud on, tuleb sinna paigutada kuivkäimla (tähelepanu: ärge pange sinna heina! Me ei sega puhkenurka ja tualettruumi)

Kui teie küülik kahtleb veel pärast mõne päevast kohanemist, niisutage taskurätikuid tema uriiniga (ja lisage mõned graanulid) ning pange need taskurätikud ettenähtud kohta kuivkäimlasse.

Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

vaja on sobiv allapanu

ja seejärel paiguta liivakast vastasnurka kuudist ja toidunõust, kuid pane sinna peale väike põhupallike (mänguasi), et teda hõivata.

Ja kui ta sinna instinktiivselt ei lähe, siis pane kõik tema väljaheited liivakasti ja ta peaks sellest aru saama

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest