Küsimused, tootearutelud Ampoule UVB ProSun Mixed D3 Trixie Reptiland
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
bruno
Tere, mul on kaks leopardgekot 60 cm pikkuses, 50 cm kõrguses ja 40 cm sügavuses terraariumis ning ma tahaksin neid viia terraariumisse, mille mõõdud on 120 pikkust, 90 kõrgust ja 50 sügavust. Kui paigaldan kaks 100 W Trixie lampi, kas sellest piisab soojuse ja UV-kiirte jaoks? Tänan teid ette vastuse eest.
1 sõnumid
corinne
Tere, millist alust saan kasutada PRO SUN MIXED D3 160W lambipirni jaoks
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile seda tüüpi tuge: https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-reflecteur-a-pince-avec-grillage-p-10857.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
valentin
Kas see pirn sobiks 90x70x60 cm terraariumi jaoks, kus elab pogona?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Pogona sisalikud vajavad 40°C kuuma punkti ja see lamp peaks olema piisav. Siiski soovitame kasutada termostaati, et pidevalt kontrollida oma terrariumi temperatuuri. Kui nõutud temperatuuri ei saavutata, soovitame lambi ühendada soojendava mati või kaabliga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christophe
Tere, kas see lamp sobib veedraakonile? Terraarium puit L 75 l 50 h 140
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see lamp sobib teie veelohele. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
francoise
Tere, kas see lamp piisab üksi terrariumi L150 l60 h40 jaoks, kus on 1-kuune pogoonapaar?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kuna pogoonid vajavad 40 °C kuuma punkti, peaks see pirn olema piisav. Sellegipoolest soovitame teil kasutada termostaati, et pidevalt oma terraariumi temperatuuri kontrollida. Kui nõutud temperatuuri ei saavutata, soovitame lambipirni kombineerida küttealuse või küttetraadi abil. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
daniel
TERE, MUL ON CALYPTRATUSE JAOKS TERRAARIUM MÕÕTUDEGA 130H X 60 X 60. MILLISE LAMBI SOOVITAKSITE: PRO SUN 100W VÕI 160W? AITÄH.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 100W võib sobida. See sõltub ka sellest, millega see lamp kombineeritakse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond