Küsimused, tootearutelud Pâtée PRO PLAN Veterinary Diets Feline EN ST/OX Gastro Intestinal - 195g
8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
brigitte
Tere! Ma ei leia enam eraldi Proplan gastro intestinaalseid purke. Need olid väga huvitavad, sest need on kallid. Kas te ei tee neid enam? Kas peame ostma 24 tükki korraga? Tänan teid vastuse eest.
11 sõnumid
roger
Tere, et vältida raiskamist vanema kassi jaoks, minu kass sööb kas ... aga pärast külmkapis hoidmist ei taha enam ja isegi pärast seda ... need on 195 g purgid! liiga palju vanemale kassile ... kahju, et neid ei eksisteeri 85 g suuruses? see oleks majanduslikult soodsam ja vähem raiskamist! Oleks hea mõelda 85 g purkide müümisele ja individuaalselt, mitte 24-kaupa!
4 sõnumid
myriam
Enne avamist säilitatakse neid nagu teisi konserve kapis
4 sõnumid
myriam
Mu kass ei meeldi, kui need külmkapist välja tulevad... kui konservid on avatud, hoian neid toatemperatuuril kaks päeva kilega kaetult ja need ei lähe halvaks...
4 sõnumid
aurelie
Tere, kus tuleb neid konservid ENNE avamist hoida?
5 sõnumid
sandrine
Tere
1 sõnumid
jean-luc
Kapis, mööbliesemes... nagu ükskõik milline konservipurk tegelikult. Ja maksimaalselt 24 tundi külmkapis pärast avamist.
5 sõnumid
sandrine
Tere päevast, proua
4 sõnumid
myriam
Need säilivad enne avamist nagu kõik teisedki konservikarbid kapis