Küsimused, tootearutelud PRO PLAN Kõikide Suurustega Täiskasvanud Kerge / Steriliseeritud Lambaga Koertele
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
thérèse
kas krõbinad on sama väikesed kui need lambalihaga väikesetele koertele mõeldud (minu eelmine tellimus), mis sobivad hästi minu yorkile suuruse poolest?
1 sõnumid
sandrine
Tere, ei need on suured, peaks võtma väikesed mini täiskasvanud
1 sõnumid
bianca
Tere, need pole väga suured, kuid siiski natuke. Mul on kokkerspanjel ja see on ideaalne, aga Yorki jaoks on need minu arvates liiga suured.
1 sõnumid
brigitte
Need olid minu Austraalia lambakoera jaoks liiga väikesed, mistõttu pidin vaatamata ahnustõkestavale kausile kaubamärki vahetama.
3 sõnumid
brigitte
Tere, mul on 2 väikest saksa spitsit, kaaluga 4,2 kg ja 3,8 kg, krevetid ja euraasia spits (25 kg). Enne steriliseerimist kasutasin spitside jaoks Proplan small et mini adult (lammas, lõhe või kana) krõbinaid. Need on väikese suurusega krõbinad, kuid steriliseeritud koerte jaoks liiga rikkad. Proplan All size adult steriliseeritud krõbinad on suuremad, kuid spitside jaoks need probleemiks pole. Ahned sööjad (üks spits ja euraasia spits) saavad ainsaks lahenduseks leotada krõbinaid soojas vees 5-6 minutit. Nad söövad endiselt kiiresti, kuid omastavad paremini, ilma et 3,8 kg spits lämbuks.