Küsimused, tootearutelud PRO PLAN Féline Hydra Care Hydration Supplément pour chat
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
fabienne
Minu vanale kassile, kellel on kalduvus kõhukinnisusele, annan ma lisaks Hydracarele ka teelusikatäie matti karvapallide jaoks ja kohe teeb ta paremini oma häda.
3 sõnumid
marie-josephe
Tere, jah, ma arvan, et see töötab hästi, minu veterinaararst soovitas mulle Hydracare'i lahendust, kuna mu kass ei joo vett.
2 sõnumid
viviane
TereProplan Hydra Care kassidele, kas see on tõhus kõhukinnisusega kasside puhul. Aitäh
2 sõnumid
christel
Tere, Hydracare on tõesti mõeldud kassidele, kellel on kuseteede probleem. Kuid meie neljajalgsete sõprade kõhukinnisuse korral võib proovida anda neile lusikatäie oliiviõli või vähendada kuivtoidu kogust ning pakkuda niiskemat toitu, näiteks pasteeti, ja kiudainerikast toitu, nagu rohelised köögiviljad. Loodan, et see aitab teid. Ilusat nädalavahetust
1 sõnumid
danielle
Hydracare on mõeldud kasside kuseteede probleemide jaoks, kuid olen märganud, et see mõjutab ka nende soolte tegevust. Kui see nii on, annan talle vähem umbes 2 päeva jooksul ja siis läheb see korda. Kõhukinnisusega kassile võib anda ka 1 tl parafiiniõli. Või segada tema toiduga veidi keedetud suvikõrvitsat ning anda talle niisket toitu (pakendid) ja lisada sinna veidi vett, see võib teda aidata... kui mitte, siis peaks loomaarstiga konsulteerima. Head õhtut ja head nädalavahetust.
3 sõnumid
marie-josephe
Tere, mina annan Hydracare'i, sest mu kass ei joo vett, aga kõhukinnisuse vastu ma ei tea. Lisage tema krõbinatele mõned gastro intestinaalsed kiudainetega krõbinad ja proovige. Aitäh
2 sõnumid
gisele
Tere! See on peamiselt kuseteede probleemide jaoks, see toode lahjendab uriini, kuid see aitab ka seedimist. Annan oma kassile (17-aastane) 1/2 pakki päevas koos tema vedela kilpnäärmeravimiga. Talle meeldib see. Hakkasin talle seda toodet andma siis, kui tal oli tsüstiit kuseteede infektsiooniga. Nüüd on kõik korras, aga kuna ta on vana, aitab see tema kuseteede talitlust.
3 sõnumid
marie-josephe
Tere, ma arvan, et kõhukinnisuse jaoks on see üsna hea. Minu kass ei joo, kuid annan talle öösel 3/4 pakkist. Kui sellest ei piisa, siis isuäratav Laxatone pasta töötab väga hästi. Aitäh