Müük 2 Semintra kassidele mõeldud pudelit 100 ml

92 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
nathalie
5 sõnumid
nathalie fr
Pärast minu väikese kassi Lily surma, kellel oli krooniline neerupuudulikkus, on mul alles 2 alustamata pudelit Semintrat, 100 ml 4 mg/ml (kõlblik kuni 11/2023), mida soovin müüa. Mul on ka lithamiini ja easypill renal protect'i... Neid viimaseid annan ära. Suure kurbusega otsustan sellest loobuda, valu on nii terav, kuid on aeg, et mõni teine väike kaaslane sellest kasu saaks, see haigus on nii salakaval ja julm
Raja
1 sõnumid
raja fr
Tere, mul on kahju teie kassi pärast. Oleksin huvitatud neist kahest pudelist. Mis hinnaga te neid müüte? Mul on väike kass, kellel on äge neerupuudulikkus ja kes peab seda elu lõpuni võtma. Ootan teie vastust. Palun võtke minuga ühendust. 0680044733. Raja Bahri
LAURENT
14 sõnumid
laurent fr
Tere, ma mõistan teie kannatusi, kui olen hiljuti sellest läbi käinud... Kas teie flakoonid on müügil? Aitäh. Head päeva
Corinne
3 sõnumid
corinne fr
Tere. Kas teie semintra pudelid on endiselt saadaval?
LAURENT
14 sõnumid
laurent fr
Tere taas, nagu juhuse tahtel, oleksid need viaalid minu väikesele kassile, kelle nimi on samuti Lily. Ta on 13-aastane ja tema neerud annavad kahjuks nõrgenemise märke. Palju jõudu. Head päeva.
Corinne
3 sõnumid
corinne fr
Tere uuesti, Nathalie. Need pudelid on mõeldud minu 15-aastasele kassile Louloule. Te võite minuga ühendust võtta numbril 0771527752. Aitäh
LAURENT
14 sõnumid
laurent fr
Vabandust, Corine, ma ei tahtnud competirida. Leidsin lihtsalt, et nime kokkusattumus oli hämmastav, kuid ei tahtnud seda oma esimeses sõnumis mainida, see oleks tundunud natuke "laest võetud". Mul on tõesti hea meel teie üle, kui Nathalie teile oma pudelid müüb, pole probleemi. Mis puutub Nathaliesse, siis tõesti vabandan selle "mürina" pärast, millel pole mingit mõtet selles raskes perioodis teie jaoks. Ma pidin mitte nii ammu viima kassi veterinaari juurde magama ja ma mõistan tõesti teie valu. Ma loodan, et väike karvapall tuleb varsti teile naeratust tooma.
nathalie
5 sõnumid
nathalie fr
Tere Laurent. Pudelid on endiselt saadaval, nägin ka Corinne'i sõnumit ja jätsin talle just teate. Kuna on kaks pudelit, siis võib-olla on võimalik kokkulepe teie kahe vahel. Andke mulle oma kontaktandmed. Tänan ette. Nathalie
LAURENT
14 sõnumid
laurent fr
Tere Nathalie, minu number on +33(0)XXXXXXXXX. Aitäh. Kas sa oled astunud sammu ja võtnud endale väikese kelmi? Head päeva
Corinne
3 sõnumid
corinne fr
Tere, Nathalie, Mul ei ole jagamise vastu midagi. Siin on minu telefoninumber 0771527752. Tänan teid lahkuse eest. Nägemiseni, Corinne
Mathilde
9 sõnumid
mathilde fr
Tere, Võib-olla jõuan liiga hilja... Aga kas teil on veel 1 pudel? Suur tänu Mathilde
nathalie
5 sõnumid
nathalie fr
Tere MathildeKahjuks on need müüdud. Mul on aga alles lithamiini ja easypill omega 3, samuti easypill, mille kuupäev on möödas, kuid pakil on kirjas "parim enne". Ma ei tea, kas teil on vaja mõnda neist toodetest.Parimate soovidegaNathalie
nathalie
5 sõnumid
nathalie fr
MathildeMa eksisin viimase tootega. See on pill assist, mille kuupäev on möödas.
Mathilde
9 sõnumid
mathilde fr
Aitäh tagasiside eest, Nathalie. Mul oli vaja ainult Semintrat. Suured tänud! Lugupidamisega
MICHELE
1 sõnumid
michele fr
Minu kass Kalynose suri 29. juunil 2023 ning ta kannatas neeruprobleemi ja hüpertüreoosi all, seetõttu müün SEMINTRA 100ml pudeli (01 2025) ja APELKA 30ml uued pudelid. Inimesele, kes võtaks SEMINTRA, annan rohkem kui kolmandiku kasutamata 100ml pudelist. Palun jätke oma kontaktandmed siia.
LAURENT
14 sõnumid
laurent fr
Tere õhtust, Michèle, Vabandust teie kassi kaotuse pärast, kujutan ette, et see peab olema raske... Kui teie pudel on saadaval, olen huvitatud. Kuidas soovite edasi minna ja mis hinnaga? Aitäh. Head õhtut
MICHELE
4 sõnumid
michele fr
Tere Laurent, Tõepoolest, see on väga raske. SEMINTRA uus 100 ml pudel maksab 100 €, annan teile ka alustatud 100 ml pudeli, mida hoitakse külmkapis ja kus on umbes 50 ml. Ootan teie vastust, head õhtut
MICHELE
4 sõnumid
michele fr
Tere õhtust, Xavier. Nagu ma just Laurentile kirjutasin, on SEMINTRA pudelid endiselt saadaval. Vaata ülal. Head õhtut
LAURENT
14 sõnumid
laurent fr
Tere õhtust, Michèle. Mul on võimalus need kätte saada 94€ eest, seega ma ei jätka. Soovin Teile, et see kurbus muutuks kiiresti mälestusteks. Meie kiisu lahkus kaks ja pool aastat tagasi, ja peaaegu ei möödu päevagi, mil me temast ei räägiks! Loodan, et Te leiate peagi rahu. Head õhtut
Véronique
6 sõnumid
véronique fr
Tere! Ka minu väike Gatsby kannatab tõsise neerude degeneratsiooni all. Ta on 19-aastane. Kas teil on veel Semintra pudelid olemas? Aitäh! Véronique.
Solange
1 sõnumid
solange fr
Tere, Minu väike Merlylou, 13-aastane, põeb neerupuudulikkust ja peab eluaeg võtma Semintrat. Olen proovinud mitmeid apteeke ja loomaarste, et seda saada, kuid tulutult. Kas keegi saaks mulle müüa pudeli Semintrat, kui teil seda on? Võite minuga ühendust võtta numbril 0627641292; Tänan ette. Lugupidamisega, Solange POLESEL
Solene
1 sõnumid
solene fr
Tere kõigileMa arvan, et meil kõigil on sama probleemMinu veterinaar pakkus välja tablette asenduseks, kuid minu koeral on raskusi tablettidegaKui kellelgi on veel Semintra't, mida ta soovib müüa, ärge kõhelge mulle saatmast e-kirja [email protected] kõigile teie otsingutel
Chri
1 sõnumid
chri fr
Kas teate, miks semintra on otsas? Otsin seda samuti ja ei apteek ega loomaarst ei saa meid aidata.
MARIE-CLAUDE
6 sõnumid
marie-claude fr
Soovin teile palju jõudu, et taluda teie kassi lahkumist. Nüüd on ta kasside paradiisis ja ei kannata enam; olen huvitatud teie SEMINTRA müügist. See on väga oluline minu 18-aastase kassi jaoks, kelle neerud on väga kahjustatud. Aitäh teie tagasiside eest, kui ei ole veel hilja... Lugupidamisega, Marie-Claude
Anne
2 sõnumid
anne fr
Tere Marie-Claude, mul on samuti pakkuda uus ja avamata 100 ml pudel Semintra 4 mg/ml. See osteti veterinaari juurest 2023. aasta septembris hinnaga 130 eurot. Andke teada, kas olete huvitatud? Aitäh. Anne
LAURENT
14 sõnumid
laurent fr
Tere, Anne, ma olen huvitatud oma 14-aastasele kassile. Kui palju see maksab? Olen kättesaadav numbril XXXXXXXXXX. Suur tänu
Estelle
1 sõnumid
estelle fr
Tere õhtust, olen uus siin, kas saaksite mind aidata? Kuidas saab kuulutust teha? Suur tänu
Anne
2 sõnumid
anne fr
Tere õhtust, Estelle. Pudelit on müüdud. Vabandust. Head õhtu jätku.
corinne
1 sõnumid
corinne fr
Tere, mul on alles 4 mg/ml semintra pudel, mis on avatud 2 päeva eest, 100 ml pudel. Müün selle 80 euroga, kehtivusaeg on 03/2025. Kui see võiks kedagi huvitada pärast minu 19-aastase kassi kaotust, on müüdud.
Véronique
6 sõnumid
véronique fr
Tere, olen teie postitusi juba mõnda aega vaadanud, sest minu kassike kannatas samuti neerupuudulikkuse all. Ta suri detsembris. 19 aastat kooselu ja kaisutamisi... Kuna Semintra oli otsas ja see oli ainus ravim, mis teda elus hoidis, tellisin selle eelmisel kuul Luksemburgist (136,22 €). Mul on suur 100 ml (4 mg) pudel, mida pole avatud (aegub jaanuaris 25), millele lisaksin ka avatud pudeli, kui kellelgi on huvi.
Ophelie
1 sõnumid
ophelie fr
Tere Véronique, Esiteks suudan ette kujutada teie kurbust pärast 19 aastat.. minu 6-aastane kass on juba neerupuudulikkuse all kannatav.. ma ei leia kuskilt Semintrat. Olen väga huvitatud, palun võtke minuga ühendust numbril 06.35.34.97.39, kui teie pudelid on veel saadaval, see oleks väga lahke! Head päeva
Estelle
3 sõnumid
estelle fr
Tere Véronique,Esiteks, ma soovin teile palju julgust selle katsumusega toimetulekul. Mu 16-aastane kass on samuti haige ja ma otsin samuti Semintrat, kui teil seda veel on. Tänan teid ette.
Véronique
6 sõnumid
véronique fr
Tere õhtust! Vabanda, et varem ei vastanud. See on keeruline... Jah, pudelid on veel saadaval. Ma saadan nüüd Ophéliele SMSi.
Amélie
2 sõnumid
amélie fr
Head julgust kõigile ♥
MICHELE
4 sõnumid
michele fr
Tere kõigile, vabandan mõnele teist vastamata jätmise pärast, kuid pidin tegelema tõsiste terviseprobleemidega. Neile, kes on huvitatud, on mul veel müüa 100 ml pudel SEMINTRA-t ja 30 ml pudel APELKA-t. Mul on mõlema toote avatud pudelid, mille annaksin kaasa koos teistega. Head päeva
Celine
1 sõnumid
celine fr
Tere Michele, Vabandust teie tervisemurede ja Kalynose kaotuse pärast. Kui teil on veel SEMINTRA, oleksin sellest huvitatud oma 15-aastasele kassile, kellel on kõrge vererõhk ja krooniline neerupuudulikkus. Olen kättesaadav e-posti teel ([email protected]) ja telefoni teel (eelistaksin oma numbrit mitte avalikul foorumil jagada, et vältida rämpsposti, kuid vastaksin meili teel). Ette tänades.
NATHALIE
2 sõnumid
nathalie fr
Tere, minu ema kaotas oma 15-aastase suure kassipoja mõned nädalad tagasi. Olime ette tellinud Sementra, mida tal pidevalt vaja oli. Kui olete huvitatud, võtke minuga ühendust e-posti teel [email protected].
Marie-Antoinette
3 sõnumid
marie-antoinette fr
Tere Michèle, mind huvitaks Apelka. Milline on teie hind, palun? Aitäh, Marie.
MICHELE
4 sõnumid
michele fr
Tere õhtust, ma müün seda 20€ eest täis pudeli ja saadan samal ajal pudeli, mis on peaaegu täis, alustatuks ja hoitud jahedas, kui see teid huvitab. Head õhtut
Clémence
1 sõnumid
clémence fr
Tere, kas teil on semintra veel müügil? Tänan ette Clemence
jean michel
2 sõnumid
jean michel fr
tere, minu neerupuudulikkusega haigele kassile otsin semintrat. Palun vastake mulle, kui teil on seda toodet aadressil: [email protected]. tänan teid väga.
Lisa
2 sõnumid
lisa fr
Tere Michele, kui teil on Semintra viaal alles, siis olen ma huvitatud oma nunnu jaoks, kellel on äge neerupuudulikkus... saate minuga ühendust võtta [email protected] päeva teile
mallet
2 sõnumid
mallet fr
Tere kõigile, Kahjuks on mul müüa 30ml pudel. Ma ei saa aru, miks ma ei suuda sõnumit jätta? Elan Vindelles. Lugupidamisega, Florence
jean michel
2 sõnumid
jean michel fr
Tere, Florence, mind huvitab väga teie sõnum. Kas saaksite mulle pakkumise teha? Ma maksan muidugi saatmise eest. Parimate soovidega, Jean Michel
mallet
2 sõnumid
mallet fr
kahju, Lisa just võttis need
CARINE
2 sõnumid
carine fr
Tere, minu IRC kassil on eriline protseduur. Ta võtab hommikul Semintra ja õhtul Benazecare'i. Semintra on otsas, otsin seda väärtuslikku vedelikku. Aitäh teie abi eest.
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, olen samuti Semintra otsingul. Kui keegi selles vestluses omab seda ravimit, oleks tore teada anda. See on kiireloomuline! Aitäh
Catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tere, mul on ka neerupuudulikkusega kass, kes kasutab Semintrat. Kui kellelgi on 30 ml või 100 ml pudel, oleksin huvitatud. Ettetänades.
Karima
6 sõnumid
karima fr
Tere, kahjuks olen samas olukorras. Kui kellelgi on Semintra pudel, olen huvitatud. Tänan ette. Minu e-post: [email protected] Olge vaprad!
Delphine
4 sõnumid
delphine fr
Tere, 2/3 päeva pärast saab minu neerupuudulikkusega kassil Semintra otsa. Ma elan piirkonnas 47, kui teil seda on, palun võtke minuga ühendust. Ma olen meeleheitel... isegi saatmine, kui keegi piirkonnast 47 ei leia, aitäh!!!
Delphine
4 sõnumid
delphine fr
Agnes
2 sõnumid
agnes fr
Tere kõigile. Olen teiega samas olukorras, otsin SEMINTRA oma väikesele NOLWEENile. Minu e-posti aadress on [email protected]. Olge tugevad, ma arvan, et oleme tõesti raskes olukorras. AGNES
Agnes
2 sõnumid
agnes fr
SEMINTR'I FLAKONI OTSING
catherine
2 sõnumid
catherine fr
Tere, otsin oma kassi jaoks Semintra pudelit, kas saaksite minuga ühendust võtta, et saaksin need teilt osta. Tänan teid, lugupidamisega Catherine.
Caroline
1 sõnumid
caroline fr
Tere, mul on müüa 30 ml pudel semintrat, mis pole kunagi avatud
Emmanuel
1 sõnumid
emmanuel fr
Tere Caroline, Huvitatud 30ml pudelist, minu e-post [email protected] Aitäh
NATHALIE
2 sõnumid
nathalie fr
Tere, olen Aix-en-Provence'is ja ma otsin oma kass Lylou jaoks Sémintra viaali. Palun võtke minuga ühendust [email protected]. Ilusat päeva
CELIA
3 sõnumid
celia fr
Tere, kui teil on veel pudel semintra 4mg/ml, siis olen huvitatud, aitäh, head päeva ([email protected])
NATHALIE
2 sõnumid
nathalie fr
Tere Caroline, ma elan Aix-en-Provence'is ja otsin oma väikesele kassile Lylou'le Sémintra pudelit. Palun võtke minuga ühendust aadressil [email protected]. Head päeva ja aitäh teie vastuse eest
YASMINA
13 sõnumid
yasmina fr
Tere kõigile! Mul on uudiseid neile, keda huvitab semintra.Parimate soovidega
KATIA
1 sõnumid
katia fr
Tere Yasmina, ma olen huvitatud: [email protected] Tänud ette
Daniel
9 sõnumid
daniel fr
Tere, otsin oma 20-aastasele kassile Semintra 4 mg. Kas kellelgi oleks seda müügiks saadaval? Võtan saatmiskulud enda kanda. Tänan teid.
Daniel
9 sõnumid
daniel fr
Tere Kas Semintra on endiselt saadaval? Aitäh
CAthy
4 sõnumid
cathy fr
Tere, mul on kassile mõeldud Semintra 4Ml, mis on ostetud apteegist (olen natuke liiga palju varunud) nende originaalpakendis ja suletuna. Mul on üks 100 ML pudel hinnaga 162 eurot ja kolm 30 ml pudelit hinnaga 52 eurot tükk. Hinnad on viimastel kuudel tõusnud, aga minu jaoks oli peamine see leida. Andke teada, kui soovite seda osta. Lp
CAthy
4 sõnumid
cathy fr
Tere, mul on veidi liiga palju Semintra 4Ml kassi jaoks, ostetud apteegist. Mul on 1 pudel 100ML hinnaga 162 eurot ja 3 pudelit 30ml hinnaga 52 eurot. Hinnad on viimastel kuudel tõusnud, kuid minu jaoks oli peamine, et ma leidsin neid. Andke mulle teada, kui soovite neid minult osta. Tervitades
CAthy
4 sõnumid
cathy fr
Mul on 4 ml Semintrat kasside jaoks, ostetud apteegist (olen veidi liiga palju varunud). Mul on 1 100 ml pudel hinnaga 162 € ja 3 30 ml pudelit hinnaga 52 €. Hinnad on viimastel kuudel tõusnud, kuid minu jaoks oli peamine see, et leidsin selle. Andke teada, kui soovite seda minult osta. Lp
CAthy
4 sõnumid
cathy fr
Mul on liigsed varud Semintra 4ML kassi jaoks, ostetud apteegist. Mul on 1 pudel 100ML hinnaga 162 eurot ja 3 pudelit 30ML hinnaga 52 eurot. Hinnad on viimastel kuudel tõusnud, kuid minu jaoks oli peamine seda leida. Andke teada, kui soovite seda osta. Tervitades
carine
1 sõnumid
carine fr
Tere, kas 30 ML on endiselt saadaval? Tänan vastuse eest. CATHY
Sabrina
3 sõnumid
sabrina fr
Tere Cathy, ma olen huvitatud. Te saate minuga ühendust võtta selle e-posti teel: [email protected]
viviane
2 sõnumid
viviane fr
Tere Cathy, ma olen huvitatud. Võite minuga ühendust võtta minu meili kaudu: [email protected] Lugupidamisega
Sylvia
4 sõnumid
sylvia fr
Tere õhtust, Corinne, kas teie semintra pudel on saadaval? Otsin seda. Minu telefon on 0610735019. Kui keegi saab mulle pudeli müüa, olen huvitatud. Lugupidamisega, Sylvia
Sylvia
4 sõnumid
sylvia fr
Tere õhtust! Olen huvitatud, kui teil on Semintrat alles. Olen kättesaadav e-posti teel [email protected] Tänan teid.
Sylvia
4 sõnumid
sylvia fr
Tere Cathy, olen huvitatud poole kohaga töötamisest, võite minuga ühendust võtta aadressil [email protected]
Anthony
1 sõnumid
anthony fr
Tere Cathy, ma oleksin samuti huvitatud, kui teil on 1 pudel alles. Saate minuga ühendust võtta e-posti teel [email protected]. Aitäh, head õhtut
Corinne
6 sõnumid
corinne fr
Tere. Ma saan teid ka aidata, sest mul on samuti Semintra. Olen postitanud kuulutuse grupis "SEMINTRA 30 ml" Corinne'i nimel.
Malika
3 sõnumid
malika fr
Tere, olen huvitatud oma 16-aastase IRC ja südamehaigusega kassi jaoks pudelitest. Kas saaksite minuga ühendust võtta aadressil [email protected]? Aitäh
Malika
3 sõnumid
malika fr
Tere, olen huvitatud pudelitest oma 16-aastasele kroonilist neeruhaigust ja südamehaigust põdevale kassile. Kas saaksite minuga ühendust võtta aadressil [email protected]? Aitäh
Noemie
1 sõnumid
noemie fr
Tere, olen veterinaari assistent ja mul on klient, kes otsib oma vanaemale kassile semintrat, kui teil seda saadaval on. Aitäh, võite mulle saata sõnumi numbrile 0663789051
viviane
2 sõnumid
viviane fr
Olen endiselt huvitatud teie SEMINTRA viaalidest. Palun vastake mulle aadressil [email protected]. Lugupidamisega
Michèle
3 sõnumid
michèle fr
Tere, ma oleksin huvitatud Semintra tootest oma vanadele kassidele ... Aitäh
Michèle
3 sõnumid
michèle fr
Te saate minuga ühendust võtta e-posti teel aadressil [email protected] Suur tänu
Audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere kõigile! Otsin oma kassile samuti semintra 4mg/ml. Olen ette tänulik. Audrey
Louis
1 sõnumid
louis fr
Tere kõigile, ma otsin ka Semintrat oma kassile Pylale, kellel on krooniline neeruhaigus, ja ma ei leia seda kuskilt. Olen tänulik kõigile, kellel oleks seda müüa. Aitäh ette! Louis
Lillian
4 sõnumid
lillian nl
Nagu enamik inimesi enne mind, otsin ka Semintra't oma kassile. Kui kellelgi on veel pudel müügiks, siis oleksin väga huvitatud kuulma.
Lillian
4 sõnumid
lillian nl
Cathy, kas sul on veel Semintra flakoneid müüa? Tänan vastuse eest [email protected]
Lillian
4 sõnumid
lillian nl
Corinne, kas teil on ikka veel see 100 ml Semintra 4mg/ml pudel müüa? Kui jah, võite minuga ühendust võtta? Kas siis selle foorumi kaudu või [email protected]?
PUPUCE
23 sõnumid
pupuce fr
Tere, meeldetuletuseks: Olemasolev protseduur SEMINTRA ravimite (toimeaine Telmisartaan) katkestuse korral. 1) Veterinaararst, retsept TELMISARTANI 3 mg jaoks, et apteeker saaks ümber pakendada 3 mg kapslitena. 2) Apteeker: ümberpakendamine. Vaadake koos veterinaararstiga üle, milline kogus sobib kassipoja kaalule ning kas kapsli sisu saab segada kassipoja niiske toiduga, et anda talle päevas üks kapsel kuni ravi lõpuni. Kui ravimi tõestatud puuduse korral ravikuuri tegemiseks (retsepti alusel) pole harilikul apteekril võimalik esitatud teenust pakkuda, pöörduge Prantsusmaa Farmaatsiaettevõtete Assotsiatsiooni (PreF) poole. Magistripreparaadid departemangude kaupa: https://www.lespref.fr/presentation-sotp.php
Carine
3 sõnumid
carine fr
Tere, müün Semintra 100ml pudelit, avatud septembri keskel, kasutatud 1/3 ulatuses, kehtivusaeg 03/2025. 60€
Carine
3 sõnumid
carine fr
Tere, kui soovite, on mul alles pooleli septembri keskpaigast 100 ml
VALERIE
4 sõnumid
valerie fr
Tere, Carine, olen huvitatud tootest, kui teil see veel on, siis kuidas soovite edasi minna? Lugupidamisega, Valérie.
Carine
3 sõnumid
carine fr
Tere, jah, see on ikka saadaval. Ma saan selle teile paki teel saata. Võime telefoni teel rääkida numbril 0686657495
LAURENT
14 sõnumid
laurent fr
Tere õhtust, mul on taas Semintra otsas ja Pharmacy4Pets ei paku seda enam. Kas kellelgi kogukonnas oleks seda müüa? Ette tänades!
LAURENT
14 sõnumid
laurent fr
Jah, tõepoolest, see on kurb kõigi nende karvapallikeste jaoks, kes seda vajavad! Täna sain teada, et semintra oli jälle lühikeseks ajaks kättesaadav. Loomaarstid tormasid sellele peale, et varusid teha, nii et see peaks olema Prantsusmaal mõnda aega lihtsamini saadaval... Võtke ühendust kõigi teie ümber olevate loomaarstidega, võib-olla on teil nagu minulgi häid uudiseid. Head julgust teile ja teie lemmikloomadele

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest