Küsimused, tootearutelud PRO-NUTRITION PROTECT Digest täiskasvanud kassidele

100% kliendid

soovitan seda toodet

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
marie jose
1 sõnumid
marie jose fr
Kas need krõbinad sobivad kroonilise kõhulahtisuse korral?
Chloe
1 sõnumid
chloe fr
Minu kassile sellest ei piisanud, soovitan pigem helistada osteopaadile (see muutis kõike) ja vahetada toidupallid Applaws'i tüüpi paremate vastu.
MARIE
2 sõnumid
marie fr
Jah, need sobivad nende kõhulahtisuse liikide jaoks, kuid on väga oluline, et loom sööks ainult seda... Küll aga tundub osteopaadi idee mulle suurepärane ja te võite talle ka Ultradiar'i kuurina anda, see parandab seedimist
Séverine
1 sõnumid
séverine fr
Minu kassidel on krooniline kõhulahtisus (ma ei tänagi loomade varjupaiku nagu teine varjupaik, sest nad annavad teile haigeid kasse, uskudes, et nad on terved). Mis puutub nendesse krõbinatesse, mis on mõeldud kõhulahtisuse jaoks, siis teise kassi kõhulahtisus süvenes ja kahel kassipojal tekkisid väga halvalõhnalised väljaheited. Rääkisin sellest oma veterinaararstiga, üks toode koostises pole kassidele hea, seega ärge andke oma kassidele neid krõbinaid. Ta ütles ka, et sageli jäetakse koostisest mõned tooted välja ja paljud, sealhulgas veterinaarkrõbinad, ei pruugi kassidele head olla ning võivad põhjustada tõsiseid haigusi. Näiteks teraviljavaba toit, kuigi see on teraviljavaba, sisaldab kartulit või muud, mis pole kasside jaoks hea, nii et meie jaoks, kellel on kassid kroonilise kõhulahtisusega, on keeruline leida õiget toitu oma lemmikloomadele. Soovin sulle edu õigete krõbinate leidmisel sinu kassi(te) jaoks. Tänan seda inimest, kes rääkis Ultradiarist, proovin seda...

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest