Küsimused, tootearutelud PRO-NUTRITION PROTECT Digest täiskasvanud kassidele
3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
marie jose
Kas need krõbinad sobivad kroonilise kõhulahtisuse korral?
1 sõnumid
chloe
Minu kassile sellest ei piisanud, soovitan pigem helistada osteopaadile (see muutis kõike) ja vahetada toidupallid Applaws'i tüüpi paremate vastu.
2 sõnumid
marie
Jah, need sobivad nende kõhulahtisuse liikide jaoks, kuid on väga oluline, et loom sööks ainult seda... Küll aga tundub osteopaadi idee mulle suurepärane ja te võite talle ka Ultradiar'i kuurina anda, see parandab seedimist
1 sõnumid
séverine
Minu kassidel on krooniline kõhulahtisus (ma ei tänagi loomade varjupaiku nagu teine varjupaik, sest nad annavad teile haigeid kasse, uskudes, et nad on terved). Mis puutub nendesse krõbinatesse, mis on mõeldud kõhulahtisuse jaoks, siis teise kassi kõhulahtisus süvenes ja kahel kassipojal tekkisid väga halvalõhnalised väljaheited. Rääkisin sellest oma veterinaararstiga, üks toode koostises pole kassidele hea, seega ärge andke oma kassidele neid krõbinaid. Ta ütles ka, et sageli jäetakse koostisest mõned tooted välja ja paljud, sealhulgas veterinaarkrõbinad, ei pruugi kassidele head olla ning võivad põhjustada tõsiseid haigusi. Näiteks teraviljavaba toit, kuigi see on teraviljavaba, sisaldab kartulit või muud, mis pole kasside jaoks hea, nii et meie jaoks, kellel on kassid kroonilise kõhulahtisusega, on keeruline leida õiget toitu oma lemmikloomadele. Soovin sulle edu õigete krõbinate leidmisel sinu kassi(te) jaoks. Tänan seda inimest, kes rääkis Ultradiarist, proovin seda...