Küsimused, tootearutelud Huile de saumon premium QUALITY SENS

91% kliendid

soovitan seda toodet

77 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Tiffanie
11 sõnumid
tiffanie fr
Tere, kasvataja, kes meile meie samojeedi müüs, soovitas tal anda kaks korda aastas lõheõli kuuri. Kujutan ette, et ideaalne oleks anda seda karvavahetuse perioodil, kuna ta vahetab karva kaks korda aastas. Kuid sooviksin teada, kui kaua tuleks seda anda? Näiteks kord päevas kuu jooksul? 2 või 3 tl, arvestades, et tema ideaalne kaal on 20 kg? Tänud ette lahketele inimestele, kes võtavad aega minu küsimustele vastamiseks!
Tamara
3 sõnumid
tamara fr
Tere, tea, et lõheõli on meile, neljajalgsetele loomadele, väga kasulik, kuid mitte kogu aeg, sest lõheõli on siiski rasvane ja seetõttu võib see aja jooksul olla meie neljajalgsetele loomadele väga kahjulik. Ma soovitan seda anda üks või kaks korda nädalas karvavahetuse ajal ja muul ajal maksimaalselt üks kord nädalas. Mina olen juba 7 kuud andnud oma kutsikale üks kord nädalas teelusikatäie lõheõli. On ka teisi alternatiive, kui soovid, siis kõik Omega3 põhised õlid on head, kuid mitte iga päev. Karvavahetuse ajal vii ta karvahooldusesse ja kammi koera terve aasta jooksul hästi, eriti karvavahetuse perioodil.
Hasna
6 sõnumid
hasna fr
Tere õhtust, mul on 2 koera. Ma annan iga päev lõheõli segatuna nende krõbinatega - kaks teelusikatäit krõbinatesse. Head õhtut
Catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tere, kõik läheb hästi minu 1-aastase Lhassa Apso tõugu koeraga. Ma ei tea, kas see on sellepärast, et ta on maiad, igal juhul talle meeldib. Krõbinad, mida ta ei taha süüa, olen leidnud lahenduse, et ta neid tarbiks. Ma panen peale natuke õli ja krõbinad saavad väga kiiresti söödud.
severine
1 sõnumid
severine fr
Minu koerad ja kassid jumaldasid seda, kuid pidin ühe oma koera puhul selle andmise lõpetama, kuna see tekitas talle kõhulahtisust....
Alyssa
2 sõnumid
alyssa fr
Tee lusikaga on taga olevad annused, kui pikas perspektiivis on liiga palju õli, pole see hea
Alyssa
2 sõnumid
alyssa fr
Peatu paariks päevaks ja pärast jätka, vähendades õli koguseid.
Christiane
1 sõnumid
christiane fr
tõepoolest, lõheõli on suurepärane, et anda graanulitele maitset; lisaks tagab see hädavajalikke toitaineid! minu 9-aastane lambakoer jumaldab seda! tegelikult on see tema jaoks hädavajalik, igal hommikul oma graanulitega ja 2 harpagophyumit, et vältida liikumisprobleeme, mis tulenevad tema vanusest, kaalust ja suurest suurusest! minu loomaarst kiidab selle 200 protsenti heaks!
Véronique
2 sõnumid
véronique fr
Mida te mõtlete kahe harpagophytumiga? Hakkan oma 10-aastasele kuldsele retriiverile, kellel on olnud kõõluste operatsioon, andma lõheõli ja otsin leebeid abivahendeid, mis aitaksid tal hästi vananeda. Selles kohas on nii palju asju, et ma olen tõenäoliselt mõnest infost mööda vaadanud. Ilusat päeva!
Tamara
3 sõnumid
tamara fr
Tere, kui su emane koer ei taha eriti süüa neid krõbinaid, mida sa talle pakud, võiksid mõelda nende vahetamisele, selle asemel et lisada lõheõli, sest muidu hakkab ta seda iga söögi ajal nõudma.
VALERIE
1 sõnumid
valerie fr
Tere, mu kassidele ei meeldinud lõheõli üldse, mis on minu suureks kahetsuseks
nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Sama kehtib ka minu Cavalier King Charles'i kohta, kui ma panen neid krõbinatele, siis on see veel hullem kui tavaline.
Benjamin
2 sõnumid
benjamin fr
Tere, Samamoodi minuga. Lõpuks neile kahele, kes seda vajaksid (liigesprobleemid), sest teised jumaldavad seda. Tulemus? Võimatu anda...
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Tere, minu 12-aastasel Yorkshire terjerist emasel koeral on maksa probleemid. Ta on väga maias. Sooviksin teada, kas lõheõli ei ole tema maksaprobleemide puhul vastunäidustatud? Tänud ette.
marianne
1 sõnumid
marianne fr
Soovitan teil oma veterinaariga ühendust võtta
David
1 sõnumid
david fr
Minu koera puhul lõpetasin lõheõli andmise, kuna tal tekkisid maksaprobleemid. Vet soovitas selle ettevaatusabinõuna lõpetada.
michel
2 sõnumid
michel fr
Ma pole kunagi kätte saanud 500 ml lõheõli, mille eest olen maksnud... Väga rahulolematu klient, kes ei saa sellel lehel lihtsalt vaidlustada.
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
TereVõtan Teie kommentaarist teadlikult teadmiseks ja tänan Teid selle eest.Et saaksime Teie ees seisva probleemi lahendamiseks lahenduse pakkuda, ärge kartke esitada oma kaebust, kasutades selleks oma kliendikontot rubriigis „Võtke meiega ühendust / Minu pakis puudub artikkel”.Kättesaamisel võtab meie kaebusteenistus teiega kindlasti uuesti ühendust. Lugupidamisega, Nathalie Zoomaliast
Andrea
4 sõnumid
andrea fr
Tere, kui kaua läheb selle õli uuesti saadaval tegemiseks aega? Tänan ette meeskonda.
Lisa
4 sõnumid
lisa fr
Tere, meil peaks uus partii saabuma juuni alguses. Anname endast parima, et oleksime võimalikult kiiresti tarnitud. Lugupidamisega, Lisa Zoomaliast
Andrea
4 sõnumid
andrea fr
Tere, kui kaua on see õli pärast avamist tarbitav? Aitäh ette
NATHALIE
1 sõnumid
nathalie fr
Minu 1-liitrine pudel on kestnud umbes 3 kuud, kasutades 3 pumpa päevas, minu koeral on suurepärane karv tänu sellele õlile, see on tõesti tipptasemel. Võtsin selle alguses isu tekitamiseks ja see töötab hästi
Andrea
4 sõnumid
andrea fr
Ostsin selle oma koerale ja talle väga meeldib, aga tahaksin teada: kui võtan 2 pudelit 1L... ühe avataksin kodus, teise enda vanemate juures, et vältida transportimist. Kui kaua säilib avatud pudel ja millal on selle aegumiskuupäev...
Damien
1 sõnumid
damien fr
Õli, mida hindab minu 8-kuune Argentiina dogi, 1 liiter kestis mul 2 kuud, lisasin seda üsna palju igale toidukorrale
Jacques
3 sõnumid
jacques fr
Tõtt-öelda, kuna annan iga päev lusikatäie, on selleks kaks konkreetset põhjust: esiteks, et karv läigiks, ja teiseks, et liha, mida annan, ei ole piisavalt rasvane. Seetõttu kulub pudel väga kiiresti ning kasutan seda vaid kuuridena. Vabandust, et ei saa vastata, kuid minu arvates peaks korralikult suletud pudel kestma 3 või 4 kuud.
aurelia
2 sõnumid
aurelia fr
Minu koer on väike Yorkshire'i toy ja 8-kuune. Kas ma peaksin talle lõheõli andma? Olen kommentaaridest lugenud, et see võib noortele koertele kahjulik olla. Tänan.
Jessica
2 sõnumid
jessica fr
Tere, kas ma saaksin teada selle õli koostisosad, mitte midagi pole märgitud? Aitäh
marianne
1 sõnumid
marianne fr
aitäh Zoomalia, kuid teie vastus ei anna meile üldse teavet selle koostise kohta. Mida tean koertekoolitajalt, on see, et lõheõli on toidulisand ja seda ei tohiks kasutada eriti noorte ja tervete koerte puhul.
Armelle
3 sõnumid
armelle fr
Vabandust, ma ei saa teile vastata, viimane kord, kui ma selle tellisin, polnud see pakendis! Ilusat päeva
Virginie
5 sõnumid
virginie fr
Ma just vaatasin pudelit, 100% lõheõli
ALINE
1 sõnumid
aline fr
See on lihtsalt kirjutatud 100% lõheõli
martine
1 sõnumid
martine fr
Tere, 100% lõheõli, see on kõik, mis on öeldud, ja annustamine on väikeses kirjas pudeli küljel ning tõhususe kohta ei oska ma midagi öelda, ükski mu kass ei tahtnud seda pärast proovimist enam võtta :-((
Jean Claude
1 sõnumid
jean claude fr
Tere, ma ei ole sugugi spetsialist, kuid ma tuginen omega-3 ja omega-6 rasvhapete omadustele. Seega olen oma kolme viimasele braque ja hurt koerale (30 kg) andnud talvel lõheõli, üks teelusikatäis kaks korda päevas. Ma sihin põletikuvastaseid omadusi naha, liigeste ja külmakindluse jaoks. Lisaks on vaieldamatu, et kuivtoit muutub loomale maitsvamaks, et seda pisut muuta. Seega ei ole suurtes kogustes, vaid lihtne toidulisand. Odav toode, mida kasutatakse väikese koguse tõttu, on vähese riskiga, kuna 100%. JC
Jessica
2 sõnumid
jessica fr
Aitäh vastuste eest, loodetavasti on see 100% lõheõli, kuna ma plaanin seda tellida oma chihuahua tervise jaoks, kellel on südameprobleem ja kellele oleks kasulik seda õli saada seoses kasulikkusega, mida see pakkuda võib, seega ma kontrollin ja konsulteerin kõigepealt ökopoes. Aitäh
Sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Tere, mul on 2-aastane malinois, kes kaalub 23 kg. Tahaksin talle anda lõheõli, millist annust peaksin talle andma?
eloïse
2 sõnumid
eloïse fr
Tere, minu koer kaalub 25 kg ja ma annan talle 2 spl oma krõbinatele.
Patrick
3 sõnumid
patrick fr
Tere, oma koerale panen 2 spl graanulite peale hommikul ja õhtul.
Elisabeth
1 sõnumid
elisabeth fr
Lisan tema kodumenüüsse 2 sl 2 korda päevas. Mul on inglise buldog.
Cécile
2 sõnumid
cécile fr
Annustamine on märgitud pudelil, kui midagi muud ;)
Jennifer
1 sõnumid
jennifer fr
Tere õhtust, ei ole hea anda igal söögikorral õli, kas hommik või õhtu. Minu 9-kuune kutsikas saab õhtul 2 tl ja sellest piisab täiesti, tal on ilus karv ja ta sööb isukalt
Jean-Luc
1 sõnumid
jean-luc fr
Tere, ma ei oska teile vastust anda teie Malou kohta. Ma võin lihtsalt öelda, et annan oma 12 kg kaaluvale Border Collie'le päevas ühe teelusikatäie lõheõli (segatuna krõbinatega), mida vaheldumisi kasutan teiste õlidega, nagu oliivi-/kookosõli. Ilmselt on tulemused head tema nõrkade liigeste osas (lisaks kahele osteopaatia seansile aastas). Lugupidamisega.
jeannine
1 sõnumid
jeannine fr
Mõned tilgad krõbinatel. Või tema konservtoidul
Anne-Marie
1 sõnumid
anne-marie fr
Minu 15-aastasele suurele kassile panen ma ainult paar tilka tema pehmesse toitu, tema karva ja nende pastade jaoks, mida ta vähem naudib!
Philippe
3 sõnumid
philippe fr
Tere, lisaks lõheõlile annan oma kassile ja koertele kerge sortsu oliiviõli.
Renée
1 sõnumid
renée fr
Mul pole veel piisavat perspektiivi tulemuste nägemiseks, ma tean lihtsalt, et mu kaks kutsat on sellest vaimustuses .... Segan seda krõbinatega
SOPHIE
1 sõnumid
sophie fr
Minu prantsuse buldog armastab lõheõli, see aitab hoida tema karva läikivana ja samuti vähendada karvade väljalangemist, mis toimib väga hästi, sest kodus on neid vähem. Ma annan talle õhtul tema kuivtoidu peale ainult ühe teelusikatäie. Olen seda talle juba kaks aastat andnud.
Philippe
3 sõnumid
philippe fr
Tere kõigile, lõheõli on rikas oomega-3 ja -6 rasvhapete poolest. Minu koer ja kass näivad sellest rõõmu tundvat. Väike risk, et see toob kaasa toitumise tasakaalustamatuse.
Dominique/Michel
2 sõnumid
dominique/michel fr
Tere, ma annan oma kassidele teraviljavabade krõbinatega väga väikese koguse, nad lihtsalt jumaldavad seda
MAEVA
8 sõnumid
maeva fr
Tere, kas seda toodet tuleb kasutada iga toidukorra ajal või mitte? Kas on parem panna see vette või krõbinatele?
Nelly
1 sõnumid
nelly fr
tere iga päev krõbinates
Luna
1 sõnumid
luna fr
Tere õhtust! Meie majas antakse graanuleid kaks korda nädalas, 2 supilusikatäit (kogus on märgitud pudelile vastavalt teie koera kaalule).
Jeanne
1 sõnumid
jeanne fr
Tere, kus ja kuidas (kuumalt, külmalt?) valmistatakse seda toodet? Aitäh
Mathieu
1 sõnumid
mathieu fr
Tere, olles suurepärase Austraalia lambakoera omanik, sooviksin talle anda lõheõli, kuid arvestades, et Austraalia lambakoerad võivad olla allergilised mdr1 molekuli suhtes, tahaksin teada, kas tegemist on metsiku või kasvatatud lõhega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tegemist on kasvatatud lõhega. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Marie Hélène
1 sõnumid
marie hélène fr
Tere, ma saan aru, et meie 7-kuune cane corso sööb oma krõbinaid ainult siis, kui me paneme neile seda õli. Ta kaalub 27 kilo, seega annan umbes 18 ml päevas. Kas arvutan koguse valesti? Kas ma võin seda talle iga päev anda kogu aasta vältel? Tänan vastuste eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kogus on kohandatud teie koera jaoks. Võite seda toidulisandit anda iga päev, see ei põhjusta teie loomale terviseprobleeme. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Béatrice
2 sõnumid
béatrice fr
Päevaküsimustele vastates: Ütleksin lihtsalt, et kui koeral või kutsikal on algusest peale kohandatud ja piisavalt kvaliteetne toit ja "normaalne" tegevus, mis vastab tema tõule ja vanusele, ei ole igapäevaseks õli lisamiseks vajadust. Õli on huvitav aeg-ajalt lisamiseks või natuke graanulite maitse muutmiseks ja mõnusate vahelduste pakkumiseks. Igapäevane andmine ei ole tõesti vajalik (ja pole isegi soovitatav). Ärge riskige ülekaalu või erinevate komponentide liigse tarbimisega, see pole eesmärk... Kui toit on sobiv ja tegevus samuti, siis peaks koera karv ja/või nahk olema piisavalt ilus ilma lisaaineteta. Kui ei ole ka liigeseprobleeme: pole vaja igapäevast lisamist. Ärevuse osas: isiklikult arvan, et seda lahendatakse ikkagi hariduse ja sotsialiseerimise kaudu, mitte toiduga. Kokkuvõttes: õli on väga kasulik neile, kes toidavad koeri omatehtud looduliku toidu kogustega ja peavad arvutama kõigi komponentide koguseid... Neile, kes toidavad graanulitega: esmalt leidke graanulid, millega on kõik korras (karva seisukord, seedimine, energia), ja seejärel kasutage lõheõli aeg-ajalt. Enamik graanulite valikuid on piisavalt täielikud ja "läbiarvestatud", nii et mingeid puudujääke, mis teeks kohustuslikuks lisada õli, ei ole. Veenduge, et teie graanulitest ei puudu Omega 3 ja rasvhapped... ja kõik saab korda, lihtsalt natuke õli, pigem lõbu kui tõelise vajaduse pärast. :)
Céline
7 sõnumid
céline fr
Tere, mul on 15-kuune Šveitsi valge lambakoer, me oleme pidanud mitu korda krõbuskeid vahetama, sest kas ta ei söö neid ja võib jääda kuni 3-4 päevaks peaaegu mitte midagi söömata (ta sööb umbes 200–400 grammi), või siis muutub tema nahk roosaks või tema karvad lähevad tumeoranžiks (mitte just ideaalne valgele Šveitsi lambakoerale). Hiljuti leidsime üsna head krõbuskid, aga ta hakkas nende maitsest tüdinema. Seega jäime sama tootesarja juurde, aga muutsime maitset ja nüüd on tema karv ja nahk muutunud kuivaks ja umbes 3 nädalat tagasi hakkas ta end palju kratsima, näris oma käppasid, mille tulemusena on tal peaaegu pole karvu teatud kohtades käppadel ja külgedel. Kas te arvate, et ma võiksin talle anda seda õli, et näha, kas probleem on ainult kuivas nahas või peaksin ma kohe vahetama Royal Canin Dermacomfort või isegi allergiavaba krõbuskite vastu? Aitäh ette, Céline.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate tõepoolest lisada lõheõli tema igapäevase krõmpsude portsjoni juurde. Rikkalikult asendamatute rasvhapetega, aitab see nahka parandada ja taastab karvkatte paindlikkuse ning sära. Kui aga nahaprobleemid püsivad, soovitame pöörduda loomaarsti poole, et tuvastada nende probleemide täpne põhjus ja leevendada teie koera sügelust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
MURIEL
1 sõnumid
muriel fr
Tere, Minu 11-aastane kass tuvastati just FIV-positiivsena. Tahaksin teada, kas on soovitatav talle regulaarselt anda lõheõli tema immuunsüsteemi toetamiseks, teades, et tal on ka neerupuudulikkus (annan talle neeru dieedikrokette). Tänan ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lõheõli on 100% looduslik toidulisand, mis tugevdab immuunsüsteemi, parandab karvkatet ja annab energiat tervele loomale. Esialgu ei ole selle toote andmise osas vastunäidustusi. Siiski soovitame tungivalt konsulteerida oma veterinaararstiga, kui teie loomal on terviseprobleeme, ainult tema saab anda teie looma juhtumile vastava vastuse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
VALERIE
1 sõnumid
valerie fr
Tere, kas lõheõli võib kassipojale anda? Aitäh vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lõheõli on looduslik toode, mida võib anda kassipojale. Siiski ei ole see vajalik, kui tal on juba tasakaalustatud kassipoja toit ja puuduvad konkreetsed probleemid. Võite seda anda, et muuta tema kuivtoit aeg-ajalt isuäratavamaks, kuid olge ettevaatlik, et mitte üleannustada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Violette
25 sõnumid
violette fr
Tere. Olen lugenud, et lõheõli võib anda mitu korda nädalas, kuid kui suur kogus korraga? Kas seda võib anda isegi kassile, kes on natuke "ümar" ja sööb madala rasvasisaldusega krõbinaid? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lõheõli võib anda kas aastaringselt 2-3 korda nädalas hoolduseks või regulaarse ravikuurina mitu korda aastas (näiteks hooaja muutusega). Antavad kogused on märgitud pudelil ja varieeruvad sõltuvalt looma kaalust. Lõheõli ei põhjusta kaalutõusu, kui kogused on kohandatud loomale. See on rikkalikult asendamatute rasvhapete poolest, mida ei salvestata, vaid muudetakse immuunsüsteemi tugevdamiseks, karvkatte parandamiseks jne. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
laurent
1 sõnumid
laurent fr
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kuidas lõheõli säilitada ja kui kaua? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ideaalne on hoida seda kapis valguse eest kaitstult. See säilib kuni märgitud kuupäevani. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Guillaume
1 sõnumid
guillaume fr
Tere, kas oleks võimalik teada saada selle toote omega 3, EPH ja DHA sisalduse protsente. Soovin seda kasutada oma euraasia koeral, kuna ta sügeleb palju karvade väljalangemise tõttu, mis on suhteliselt suur ja kestab kogu aasta. Tänan teid ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Siin on mõõdetud keskmised määrad: - Omega 3 = 14%- EPA = 4,75%- DHA = 6,25% Kuna lõheõli on looduslik toode, võivad need määrad varieeruda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Charlotte
1 sõnumid
charlotte fr
Tere, Millist manustamissagedust soovitaksite kuurina kasutada? Ja seejärel hoolduseks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lõheõli võib anda kas kuurina või püsivalt, olenevalt teie koera vajadustest. Igapäevane lõheõli lisamine toidule tagab pehme ja läikiva karva ning parema üldise seisundi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
manon
2 sõnumid
manon fr
Tere. Kas see toode sobib prantsuse buldogile? Minu oma on tõepoolest tundlik.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode peaks sobima, kuid me ei saa siiski tagada iga koera reaktsiooni selle toote kasutamisele. Tõepoolest, iga koer on erinev ja reageerib hooldustoodetele erinevalt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
malika
3 sõnumid
malika fr
see on õli, see säilib kaua, kui hoiate seda kuivas kohas. Pudel tuleb hästi sulgeda.
Marjorie
9 sõnumid
marjorie fr
Tere, Kas selle õli valmistamiseks kasutatud lõhed on kasvatatud lõhed või looduslikust keskkonnast pärinevad lõhed? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need on kasvanduse lõhed. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
PASCALE
1 sõnumid
pascale fr
Tere, pudelil on märgitud 100% looduslik, seega, kui see on kasvatatud lõhe, kas see on tõesti looduslik?!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest