Küsimused, tootearutelud Portselanist sokkel Trixie Reptiland

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sophie
1 sõnumid
sophie fr
Tere, mul oli keraamiline reptil’usi hoidja, mis põles läbi. See oli komplekt koos klambriga. Kas see Trixie pesa sobiks reptil’usi hoidjale? Tänan teid ette selgituste eest.
Ludo
1 sõnumid
ludo fr
Tere, kas see toode sobib tootega https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-chauffante-en-ceramique-reptilus-p-29966.html?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sokkel on teie pirniga ühilduv, see sobib kõikidele E27 tüüpi pirnidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Françoise
1 sõnumid
françoise fr
Tere, ma tahaksin teada, millal see jälle saadaval on? Aitäh, lugupidamisega
CHRISTELLE
2 sõnumid
christelle fr
Kas saab seda tüüpi soklit terrariumi sõelale panna, et sokel terrariumi sisse paigutada? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soklitüüpi otsak on vaba kasutuse jaoks. See sobib nii püsikinnituseks kui ka lambiklambriks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexia
1 sõnumid
alexia fr
Tere, Kas see sokkel sobib E27 pirnidele? Aitäh,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sokkel sobib kõigile E27 tüüpi pirnidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anthony
8 sõnumid
anthony fr
Tere, kas portselanist Pro Socket valgustipesa müüakse koos pistikupesaga või tuleb see eraldi osta?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sokkel on varustatud 1,80 m pikkuse toitekaabli ja lülitiga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest