Küsimused, tootearutelud Valge või kollane alusliiv kõrbeterraariumide jaoks Trixie Reptiland

21 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Hugo
1 sõnumid
hugo fr
Tere, kui palju kotte oleks mul vaja 120x55 terra jaoks? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, umbes 5 cm jaoks vajate umbes 33 liitrit liiva, mis on umbes 46 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sandrine
3 sõnumid
sandrine fr
kas see liiv sobiks Pogona Vitticeps'ile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, ilma probleemideta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
stephane
1 sõnumid
stephane fr
Tere, mul on leopardgekosid. Mida soovitate mul panna terraariumi põhjale substraadiks? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saame teile soovitada sellist toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/fibres-de-noix-de-coco-p-9453.html https://www.zoomalia.com/animalerie/substrat-naturel-pour-reptiles-copeaux-de-pin-p-9457.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
vivien
2 sõnumid
vivien fr
Tere, kas see substraat sobib California kuningmaole? Kas saaksite mind hea substraadi valikul suunata, mulle öeldi, et see madu on kõrbest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see artikkel on liiv, mitte substraat. Allpool on link, mis võimaldab teil tutvuda erinevate substraatidega, mida saame teile pakkuda: https://www.zoomalia.com/animalerie/substrat-litiere-terrarium-c-881-1.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Séverine
6 sõnumid
séverine fr
Tere, 45x45x45 terrariumi jaoks, mitu kotti oleks vaja erakvähile.Aitäh ette!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub liiva kõrgusest, mille soovite panna. 2 cm kihi jaoks on vaja 5 kg liiva ja 3 cm kihi jaoks on vaja 8 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
julie
1 sõnumid
julie fr
Tere, kui su terrarium on 100 x 40, siis kui palju liivakotte mul vaja läheb? Ettetänades!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selle mõõduga terraariumi jaoks on teil vaja 4 kotti 5 kg. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
aurelien
1 sõnumid
aurelien fr
Kas liiva võib kasutada kilpkonnadele mõeldud ranna loomiseks, kus liiv on veest eraldatud pleksiklaasiga? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on terraariumitele sobiv liiv. Seega võite selle oma kilpkonnale panna. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
auguste
9 sõnumid
auguste fr
Kui suur kott ma peaksin võtma 120/60 tarra jaoks, aitäh ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Võite võib-olla minna umbes 5 viiekilose koti peale.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
Johanna
1 sõnumid
johanna fr
Tere, kas teie arvates sobiks see leopardigekole?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Liiv peetakse gekode jaoks ohtlikuks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
anthony
10 sõnumid
anthony fr
Tere, millist liiva mul on vaja pogona jaoks
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Pole vahet, mis värvi, see sõltub teie maitsest. Liiv sobib suurepäraselt pogoonile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
aline
3 sõnumid
aline fr
Tere, kas see liiv sobib tõesti erakvähkidele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Liivavärv pole erakvähile eriti oluline. Kõige tähtsam on anda talle palju varjepaiku. Lugupidamisega, ZOomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest