pogona terraariumi sisustamine

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
sandrine
2 sõnumid
sandrine fr

Tere õhtust, ma otsustasin endale pogooni osta ja kuna ma olen algaja, siis tahaksin teada, kuidas oma terraariumi sisustada ja milline galleriiga valida? Tänud ette vastuste eest.

stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr
Kui suur on sinu terraarium?
sandrine
2 sõnumid
sandrine fr

ma võtsin loomapoest 130st ühe, neile öeldi, et 90st galeriist piisab, nii et ma võtsin selle

stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr
Okei, siis suurus tundub mulle mõistlik. Ma arvan, et sa pead seda vahetama, kui see suuremaks kasvab, ja galerii osas arvan, et see on hea, kuid küsi siiski kelleltki kvalifitseeritumalt.
David
2 sõnumid
david fr

Tere, ma tahaksin teada, kuhu paigutada termomeeter ja hügromeeter minu terrariumis, kus elab mu pogona, ja kas neid saab panna dekoratsioonifondi taha?

Aitäh

thibaut
2 sõnumid
thibaut fr

Tere Sandrine, su terrariumi suurus on täpselt paras, hiljem pole seda vaja muuta.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest