Küsimused, tootearutelud Kassimajakas - 117 cm - Trixie Altea

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Veronika
1 sõnumid
veronika fr
Tere, mul on kolm suurt pärslast. Kas saaksite öelda, kas ma peaksin ostma selle puu või hoopis PUU PILARI? Milline neist on stabiilsem?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kassipuu Pilar on stabiilsem, kuna see on väiksem ja kaal jaotub paremini. Siiski võib see kolmele suurele kassile natuke väike olla. Stabiilse kassipuu valimiseks on oluline vaadata struktuuri ja elementide paigutust. Suure läbimõõduga postid on samuti märk tugevusest ja vastupidavusest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
REGINE
1 sõnumid
regine fr
Tere, mul on vaja vahetada kaks alumist posti. Tahaksin teada, millise suuruse peaksin tellima: läbimõõt 9, aga milline kõrgus? Tahaksin tellida enne, kui pean kõik lahti võtma. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teie kassipuu üks postidest on 35 cm pikk. Meil pole asendusposte läbimõõduga 9 cm ja pikkusega 35 cm. Teine post on 40 cm pikk, allpool leiate lingi, et pääseda otse tootekaardile (viitenumber 29693) https://www.zoomalia.com/animalerie/poteau-de-rechange-pour-arbre-a-chat-p-9350.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Julien
2 sõnumid
julien fr
kas see on ühilduv selle "pesaga": https://www.zoomalia.com/animalerie/nids-pour-poteau-griffoir-gris-platinium-p-15882.html sambadiameetri osas?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See on täiesti ühilduv. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere õhtust, millised on alustalade ja postide mõõdud??? Kas see sobiks Maine Coonile??? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, maicooni jaoks ei ole mingeid probleeme. Kassipuu põhja mõõtmed on 40x40cm ning platvormide suurused on vastavalt järgmised: 34x34cm / 52x34cm / 39x29cm Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest