Küsimused, tootearutelud Plastikust koerakuut DogVilla

100% kliendid

soovitan seda toodet

33 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Odile
1 sõnumid
odile fr
Tere, kas saaksite mulle anda mudeli 60.2 saadetise mõõtmed ja kaalu, sest pakiautomaatidest keelduti pakist väidetavalt liiga mahukana.
Alexandre
1 sõnumid
alexandre fr
Tere, kui suur peaks olema borderkolli koer? Aitäh, head päeva
Dany
1 sõnumid
dany fr
Võtsin kõige väiksema, see on minu 3-kilosele chihuahuale, aga ma arvan, et ka 8-kilosele koerale sobiks hästi. See on väga hea.
Clarisse
1 sõnumid
clarisse fr
Tere, Mis suurust peaks võtma 12 kg kaaluvale inglise kokkerspanjelile, teades, et ta kasutab seda ainult ilusa ilma korral? Lugupidamisega,
CHRISTINE
1 sõnumid
christine fr
Tere, oleks hea näidata selle niši kõigi suuruste puhul, millised koeratõud vastavad mõõtmetele. Nii ei kaotaks me aega, eriti kui meil on mitu eri suuruses koera. Aitäh
Dominique
1 sõnumid
dominique fr
Tere, kui suur peaks olema emane Siberi husky?
Pascale
2 sõnumid
pascale fr
Tere, suurim suurus tundub sobivat. Võtsin selle 20 kg isasele borderkollile. Väiksem suurus sobis minu väikesele bichoni segaverelisele.
anne
2 sõnumid
anne fr
Tere, millist suurust valida umbes 6 kg kaaluvatele Coton de Tulear'ile? Olen kõhklev...Aitäh
Caroline
1 sõnumid
caroline fr
Tere, minu 4-kuune ja 10 kg kaaluv koer mahub lahedalt ära, usun, et teie koerale sobib see samuti väga hästi. Parimate soovidega, C.G
Aurore
2 sõnumid
aurore fr
Tere, 70 suuruse puhul on väikesele koerale (Chihuahua, bichon, taks...) täiesti piisav. Väga mugav, selle küljeosa saab täielikult puhastamiseks avada. Soovitan seda toodet
Luzia
2 sõnumid
luzia fr
Minu 6 kg kaaluv koer on täitsa keskmine. Väga hea toode.
Estelle
1 sõnumid
estelle fr
Tere, meil on 5,5 kg kaaluv Coton de Tulear. Ostisme suuruse L. Oleme väga rahul. Arvan, et suurus M oleks samuti sobinud. Estelle
Luzia
2 sõnumid
luzia fr
Tere õhtust Minu koer, kes kaalub 6 kg, tunneb end seal väga mugavalt. Hea toode.
Florence
1 sõnumid
florence fr
Tere, ma arvan, et Dogvilla 70-st piisab. Koerakuut ei tohiks olla liiga suur, vastasel juhul on koeral raske end soojendada. Lugupidamisega, Florence
anne
2 sõnumid
anne fr
Tere, millist suurust peaksin valima oma umbes 6 kg kaaluva Coton de Tuléari jaoks? Tänud ette
Jean-Marc
1 sõnumid
jean-marc fr
Tere, Millised on Dogvilla 70 sisesed mõõtmed? Aitäh
Rudy
2 sõnumid
rudy fr
Tere, millist suurust peaksin võtma prantsuse buldogile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 70 on sobiv prantsuse buldogile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ELIANE
1 sõnumid
eliane fr
Tere, Millised on Dogvilla 70 sisedimensioonid? Millised on selle välismõõtmed? Palun täpsustage kõrgus, laius, sügavus... Otsin väikest kuuti kassile, kes magab väljas; on väga külm. Tänan vastuse eest Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Välismõõtmed on näidatud veebisaidil. See kuut ei sobi kassile, kuna see on liiga suur. Soovitame teil valida puidust kuut, mis tuleb seestpoolt soojustada. Mõõdud ei tohiks olla liiga suured, et vältida soojakadusid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aurore
2 sõnumid
aurore fr
Tere, suurus 70 on täiesti piisav väikest kasvu kassile ja koerale. Minu pärsia kass võttis majakese koos hea padjaga omaks
eric
1 sõnumid
eric fr
Tere, millist suurust dalmaatsia koerale soovitate, palun?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate oma koera suurust mõõtma, et valida kõige sobivam kuut. Erinevalt kodu padjast ei tohiks kuut olla liiga suur, et vältida soojakadu, kuid see peaks võimaldama teie lemmikloomal hõlpsasti sisse ja välja pääseda ning sees pöörduda. Kui plaanite lisada isolatsioonipaneele, peate ka seda arvestama. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
aurelie
2 sõnumid
aurelie fr
tere, milline suurus oleks pokserite jaoks kõige sobivam: 90 või 110? suur tänu tulevase vastuse eest, Aurélie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Dogvilla 110 sobib bokserile. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
isabelle
2 sõnumid
isabelle fr
kui suur on kuldne retriiver
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame 90 või 110, olenevalt teie koera suurusest. Soovitame teda mõõta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
DOMINIQUE
3 sõnumid
dominique fr
mis suurust te soovitate cavalier king charles'ile? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saame soovitada teie niši jaoks kõige väiksemat suurust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Serena
1 sõnumid
serena fr
Tere, Millist suurust peaks Austraalia lambakoerale võtma? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, La Dog Villa 90 näib teie koerale sobivat. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jian ru
3 sõnumid
jian ru fr
Kui suur peaks olema saksa lambakoerale vajalik ruum?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saksa lambakoerale soovitame DOG VILLA 110. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Tere, teie saksa lambakoera jaoks kinnitan, et dogivlla 110 pesa näib sobiv. Kui soovite selle onniga rohkem tutvuda, soovitan teil külastada järgmist URL-i: https://www.abrichien.fr/niches-exterieur-chien. Lugupidamisega, Abrichien

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest