Küsimused, tootearutelud Plastikust koerakuut DogVilla
33 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
odile
Tere, kas saaksite mulle anda mudeli 60.2 saadetise mõõtmed ja kaalu, sest pakiautomaatidest keelduti pakist väidetavalt liiga mahukana.
1 sõnumid
alexandre
Tere, kui suur peaks olema borderkolli koer? Aitäh, head päeva
1 sõnumid
dany
Võtsin kõige väiksema, see on minu 3-kilosele chihuahuale, aga ma arvan, et ka 8-kilosele koerale sobiks hästi. See on väga hea.
1 sõnumid
clarisse
Tere, Mis suurust peaks võtma 12 kg kaaluvale inglise kokkerspanjelile, teades, et ta kasutab seda ainult ilusa ilma korral? Lugupidamisega,
1 sõnumid
christine
Tere, oleks hea näidata selle niši kõigi suuruste puhul, millised koeratõud vastavad mõõtmetele. Nii ei kaotaks me aega, eriti kui meil on mitu eri suuruses koera. Aitäh
1 sõnumid
dominique
Tere, kui suur peaks olema emane Siberi husky?
2 sõnumid
pascale
Tere, suurim suurus tundub sobivat. Võtsin selle 20 kg isasele borderkollile. Väiksem suurus sobis minu väikesele bichoni segaverelisele.
2 sõnumid
anne
Tere, millist suurust valida umbes 6 kg kaaluvatele Coton de Tulear'ile? Olen kõhklev...Aitäh
1 sõnumid
caroline
Tere, minu 4-kuune ja 10 kg kaaluv koer mahub lahedalt ära, usun, et teie koerale sobib see samuti väga hästi. Parimate soovidega, C.G
2 sõnumid
aurore
Tere, 70 suuruse puhul on väikesele koerale (Chihuahua, bichon, taks...) täiesti piisav. Väga mugav, selle küljeosa saab täielikult puhastamiseks avada. Soovitan seda toodet
2 sõnumid
luzia
Minu 6 kg kaaluv koer on täitsa keskmine. Väga hea toode.
1 sõnumid
estelle
Tere, meil on 5,5 kg kaaluv Coton de Tulear. Ostisme suuruse L. Oleme väga rahul. Arvan, et suurus M oleks samuti sobinud. Estelle
2 sõnumid
luzia
Tere õhtust Minu koer, kes kaalub 6 kg, tunneb end seal väga mugavalt. Hea toode.
1 sõnumid
florence
Tere, ma arvan, et Dogvilla 70-st piisab. Koerakuut ei tohiks olla liiga suur, vastasel juhul on koeral raske end soojendada. Lugupidamisega, Florence
2 sõnumid
anne
Tere, millist suurust peaksin valima oma umbes 6 kg kaaluva Coton de Tuléari jaoks? Tänud ette
1 sõnumid
jean-marc
Tere, Millised on Dogvilla 70 sisesed mõõtmed? Aitäh
2 sõnumid
rudy
Tere, millist suurust peaksin võtma prantsuse buldogile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 70 on sobiv prantsuse buldogile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
eliane
Tere, Millised on Dogvilla 70 sisedimensioonid? Millised on selle välismõõtmed? Palun täpsustage kõrgus, laius, sügavus... Otsin väikest kuuti kassile, kes magab väljas; on väga külm. Tänan vastuse eest Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Välismõõtmed on näidatud veebisaidil. See kuut ei sobi kassile, kuna see on liiga suur. Soovitame teil valida puidust kuut, mis tuleb seestpoolt soojustada. Mõõdud ei tohiks olla liiga suured, et vältida soojakadusid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
aurore
Tere, suurus 70 on täiesti piisav väikest kasvu kassile ja koerale. Minu pärsia kass võttis majakese koos hea padjaga omaks
1 sõnumid
eric
Tere, millist suurust dalmaatsia koerale soovitate, palun?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate oma koera suurust mõõtma, et valida kõige sobivam kuut. Erinevalt kodu padjast ei tohiks kuut olla liiga suur, et vältida soojakadu, kuid see peaks võimaldama teie lemmikloomal hõlpsasti sisse ja välja pääseda ning sees pöörduda. Kui plaanite lisada isolatsioonipaneele, peate ka seda arvestama. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
aurelie
tere, milline suurus oleks pokserite jaoks kõige sobivam: 90 või 110? suur tänu tulevase vastuse eest, Aurélie
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Dogvilla 110 sobib bokserile. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
isabelle
kui suur on kuldne retriiver
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame 90 või 110, olenevalt teie koera suurusest. Soovitame teda mõõta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
dominique
mis suurust te soovitate cavalier king charles'ile? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saame soovitada teie niši jaoks kõige väiksemat suurust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
serena
Tere, Millist suurust peaks Austraalia lambakoerale võtma? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, La Dog Villa 90 näib teie koerale sobivat. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
jian ru
Kui suur peaks olema saksa lambakoerale vajalik ruum?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saksa lambakoerale soovitame DOG VILLA 110. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nicolas
Tere, teie saksa lambakoera jaoks kinnitan, et dogivlla 110 pesa näib sobiv. Kui soovite selle onniga rohkem tutvuda, soovitan teil külastada järgmist URL-i: https://www.abrichien.fr/niches-exterieur-chien. Lugupidamisega, Abrichien