Küsimused, tootearutelud Pixi Smart automaatne ja ühendatud jaotur 6 sööki
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
armelle
Tere, sooviksin olla kindel, et kas on võimalik mitmeks päevaks asju planeerida, näiteks 2 söögikorda päevas 3 päeva jooksul või 3 söögikorda päevas 2 päeva jooksul. Tänan ette
2 sõnumid
pierre
Tere, on võimalik programmeerida 2 einet päevas 3 päeva jooksul või 3 einet päevas 2 päeva jooksul. Kuni te programmi ei kustuta, pöörleb aluse iga päev ettenähtud aegadel. Küll aga tuleb iga päev meeles pidada, et pöörate aluse õigeks numbriks, et eined oleksid õigesti serveeritud. Näiteks: kui asetate eined kohtadesse 1, 2 ja 3, siis tuleb iga päev enne ettenähtud aega pöörata tühi koht number 6 avause ette. Veidi organiseerimist ja see seade on väga praktiline ja väga usaldusväärne. Minu jaoks on olnud 11 kuud kasutusel ilma ühegi kahetsuseta.
1 sõnumid
guillaume
Tere, ma korrigeerin veidi Pierre'i sõnu. Rakendus võimaldab toite ajastada ainult 24 tundi. Siiski, nagu ta märgib, miski ei takista ajastuse jätkamist 48 või 72 tunni jooksul. See võib olla tülikas sõltuvalt teie väljumisajast ja sellest, kas soovite vaheldumisi erinevat tüüpi toitu. Isiklikult korraldan selle järgmiselt: 1. lahter: tühi (et minu kass ei saaks süüa kohe pärast minu lahkumist) 2. lahter: 1. päev - esimene toit / Rakendus programmeeritud näiteks kella 10ks 3. lahter: 1. päev - teine toit / Rakendus programmeeritud kella 20ks 4. lahter: 2. päev - kolmas toit / Rakendus jätkab 10 programmi 5. lahter: 2. päev - neljas toit / Rakendus jätkab 20 programmi Kaks päeva, kui valite õiged märjad toidud, toimib (kolm päeva, see muutub piiriks).
2 sõnumid
pierre
Tere Guillaume, ma ei taha kritiseerida teie viisi oma kaaslase toitumise programmeerimiseks. Kuivtoidu puhul pole probleeme, kui seda jätta kaheks päevaks. Kuid niiske toidu puhul tuletan meelde, et selle seadmega on kaasas külmakompressid, et niisket toitu mõne tunni jooksul säilitada, mitte kaheks päevaks. Ei ole eriti hügieeniline jätta niisket toitu toatemperatuurile kaheks päevaks. Mina panen külmakompressid sügavkülma 5 tundi enne portsjonite kandikusse asetamist, mis võimaldab mul olla mitmeid tunde ära, ja ma kasutan seda igal õhtul, see võimaldab mul rahulikult diivanil televiisori ees olla. Teie teavitamiseks, minu kass sööb 8 niisket toidukorda päevas ja 4 kuiva toidukorda väga väikeste portsjonitena soolehaiguse tõttu. Krokettide puhul eelistan kasutada automatiseeritud programmeeritavat dosaatorit. Catit Pixi dosaator on väga hea, kuid siiski tuleb kandikut iga päev pesta ja külmakompressid sügavkülma panna. Igaüks teeb nii nagu soovib, aga minu jaoks on kõige olulisem hügieen.
1 sõnumid
danielle
Töötab ainult 2,4 GHz WiFi-ga. Ma ei suutnud seda ühendada. Käsitsi ei õnnestunud mul söögiaegu salvestada. Kõik kustub, kõik tuleb uuesti seadistada. Ma ei ole seda veel kasutanud.