Küsimused, tootearutelud Chatière isolée pour conditions climatiques extrêmes PetSafe

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, minu uks on 2,3 cm paks ja dokumentatsioonis on märgitud paksus alates 4,1 cm. Mõned küsimused viitavad, et on võimalik paigaldada see luuk ka õhematele ustele kui 4,1 cm. Kas te saaksite seda palun kinnitada? Aitäh
florence
3 sõnumid
florence fr
Tere, kas saab selle suuruse L kassiluugi paigaldada PVC-uksele, mille paksus on 2,5 cm? Aitäh
Georges
2 sõnumid
georges fr
Täiesti probleemivaba paigaldus PVC-uksele, nii on see minu puhul. Sõbralikult, Georges
florence
3 sõnumid
florence fr
Aitäh vastuse eest, aga kas ukse paksus 2,5 cm sobib?
Georges
2 sõnumid
georges fr
Jah, ma ütleksin, et kuni 40 mm paksuste plaatide puhul ei ole vaja midagi muuta ja sellest paksemate puhul saab hakkama, kui natuke kohendada ja kruvisid pikendada.
Adriana
1 sõnumid
adriana fr
Tere, kas on võimalik see uks paigaldada paksule seinale? Kas on võimalik lisada pikendustunneleid? Aitäh teile
Angélique
1 sõnumid
angélique fr
Tere, kas seda saab paigaldada 2,2 cm paksusele PVC-uksele? Aitäh

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest