Küsimused, tootearutelud PET PHOS Kasvamine Mineraalvitamiini toidulisand

22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Béatrice
1 sõnumid
béatrice fr
Tere, mul on 40 kg kaaluv täiskasvanud emane koer. Minu veterinaar soovitas mulle seda toodet. Kuid ma ei saa sellest päris hästi aru. Mitu tabletti ma peaksin talle päevas andma? (Arvestades, et ta sööb tööstuslikke ratsioone (krõbuskeid)). Tänud ette
Séverine
1 sõnumid
séverine fr
Tere, mul on kolme kuu vanune Berni alpi karjakoera kutsikas, kes kaalub 13 kg. Teda toidetakse toiduga, mis sobib nii kutsikatele kui täiskasvanud koertele. Millist Pet Phos'i tuleks kasutada ja milline on annustamine? Aitäh.
Nick
1 sõnumid
nick fr
Tere, mul on 5-kuune Saksa lambakoera ja malinoisi segu emane koer, kes kaalub 28 kilo. Ostsin kasvuvitamiine Ca/P=1,3. Mitu tabletti peaks ta päevas võtma? Lugupidamisega
richard
1 sõnumid
richard fr
Millist kasti peaksin valima 4-kuusele boxerile, kes sööb krõbinaid. Tänud vastuse eest.
Geneviève
1 sõnumid
geneviève fr
Tere. Olen andnud Petphos kasv CA/P=2 oma noorele Greyhoundile (täiskasvanuna 42 kg) 2 tabletti hommikul ja õhtul iga 10 kg kaalu kohta kuni 12 kuu vanuseni. Ma ei tee seda süstemaatiliselt, kuid sellel koeral olid jäsemeprobleemid (väga kiire kasv). Ta on nüüd 2-aastane ja tal on täiuslikud jäsemed.
Johanna
1 sõnumid
johanna fr
Tere, kui palju toitu anda 9-kuusele ja 23 kg kaaluvale standardsele Bully kutsikale, palun?
Déborah
1 sõnumid
déborah fr
Tere, see on kirjutatud karbile. 10 ml tuleks anda 200/300 g liha või kala kohta. Karbis on mõõtelusikas
Delphine
1 sõnumid
delphine fr
tere, mu kaks husky kutsikat võtavad Pet-Phos Ca/P=3. Kas oskate öelda, kas teil saab seda varsti laos olema? Tänud ette!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saadaolev on ainult Pet-phos Ca/P = 2. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Caroleanne
1 sõnumid
caroleanne fr
Tere, kas see sobiks minu 3-kuusele 10 kg kaalule kutsikale, keda toidetakse RC-ga? Kui jah, siis kui palju, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Allpool leiate annustamise:- Väikeste ja keskmise suurusega tõugu koerad (25 kg): 2 tabletti hommikul ja õhtul 10 kg kohta Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
LAURENCE
1 sõnumid
laurence fr
MILLIST ANNUSTUST MA SAAN ANDA OMA 4,5 KUUSELE CHIHUAHUALE??
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Allpool leiate annustamise juhendi :- Väikeste ja keskmiste tõugude koerad (25 kg): 3 tabletti hommikul ja õhtul 10 kg kohta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laura
2 sõnumid
laura fr
Tere jälle! Kui palju tablette teie 7-kuuse staffi (kaalub 15-20 kg) puhul anda, sõltub ravimi annustamisjuhistest. Soovitan konsulteerida veterinaararstiga, et saada täpne annustamissoovitus teie lemmiklooma jaoks.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, leiate allpool oleva annustamise: - Väikeste ja keskmise tõugu koerad (25 kg): 3 tabletti hommikul ja õhtul 10 kg kohta Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laura
2 sõnumid
laura fr
PET-PHOS KASV GAIKON SAEGA CA/P= 2 - 100 tableti karp on suurtele koertele mõeldud?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, PET-PHOS CROISSANCE CA/P= 2 toode ei ole spetsiaalselt suurtele koertele mõeldud, kuid võite seda täiesti kasutada ka suurte koerte jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
JOSETTE
1 sõnumid
josette fr
Kas saaksite palun öelda selle toote 40383 PET-PHOS CROISSANCE päevase annuse 4-kuusele Border Collie emasele. Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, keskmise suurusega koerte (10 - 25 kg) korral anda 1 tablett hommikul ja õhtul. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
severine
1 sõnumid
severine fr
Tere, ma tellisin oma 13-kuusele labradorile, aga ma nägin just, et see ei sobi koertele, kes söövad tööstuslikku täiskasvanute toitu. Mitu tabletti on vaja 28 kg kohta? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selle kaalu koerale on vaja anda 6 tabletti hommikul ja õhtul. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
alain
1 sõnumid
alain fr
Tere, millist kahest Pet-Phos purgist mul on vaja 2-kuuse 5 kg puhtatõulise rotveileri kutsika jaoks ja kui palju peaksin talle andma? Täname teid.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, rottweiler kutsikale kaaluga 5 kg soovitatakse annusena: 1,5 kasvutabletti hommikul ja õhtul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest