Pet Cargo 600 : IATA ?

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Estelle
3 sõnumid
estelle fr

Tere,

Tahaksin teada, kas see transpordikast: https://www.zoomalia.com/animalerie/boite-de-transport-pet-cargo-p-217.html

on endiselt vastav Air France'i ja eriti Hop'i lennunduseeskirjadele, kuna hiljuti on toimunud muudatusi (midagi lukustuse kohta, ma arvan ). Mul on vaja juulikuuks leida puur.

Kui teil on häid soovitusi kaubamärkide või muude asjade kohta, olen avatud ettepanekutele

Lugupidamisega,

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Estelle,

jah, see on sertifitseeritud vastama lennufirmadele.

Head päeva

Elodie zoomaliast

Estelle
3 sõnumid
estelle fr

okei aitäh

ma

Estelle
3 sõnumid
estelle fr

vabanda mind ...

okei aitäh

aga see on imelik, sest Air France'i veebisaidil küsitakse külgsulgust poltidega, samas kui siin pole polte ?? aga klambreid

mõtteid?

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere, Estelle,

vastasin teile reedel, kuid sõnum ei läinud läbi. Ütlesin teile, et pärast Air France'i veebisaidi kontrollimist kinnitan, et teil on õigus. Tegemist on lennufirmaga, kellel on oma piirangud. Siin on sobiv puur sellel lennufirmal reisimiseks: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-de-transport-vari-kennel-p-9793.html

Head päeva

Elodie zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest