pekini koolitus

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
sylvie
4 sõnumid
sylvie fr

Tere,

mul on 5-aastane cairnterjer ja peagi liitub meie perega väike malta koer, tulevikus sooviksin adopteerida ka väikese pekingi.

Elan majas, millel on aed, ning mul on aega koertega tegeleda, mida teie arvate sellest ideest?

Tänan teid ette teie arvamuste või kogemuste eest

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Sylvie,

Kui sul on aega, aed ja su koerad on sõbralikud, siis miks mitte võtta pekingi koer, kui sa seda tõesti tahad?

Teadvusta, et pekingi koeral on üsna eriline käitumine (mõned armastavad neid, teised vihkavad, lol!). Ta võib olla väga diskreetne, rahulik, ja on hea toakoer. Ta on väga kiindunud oma peremehesse. Samas võib ta olla umbusklik ja isegi agressiivne võõraste suhtes (sinu asi on teda sotsialiseerida ja harjutada uusi inimesi). Ta saab üsna hästi läbi teiste pekingi koertega, kuid võib olla teistes tõugudega keerulisem (kokku minemine suuremate koertega ei hirmuta teda!). Kui sa võtad talle kutsikana, peaks ta harjuma sinu kahe koeraga.

See on uhke koer, kangekaelne ja ei ole kuulekuse musternäidis, talle meeldib rahu ja tema hinnaline olemus tähendab, et ta ei ole ideaalne kaaslane majja, kus on lapsed.

Nii et Sylvie,

nüüd on sinu otsustada!

Nägemiseni!

sylvie
4 sõnumid
sylvie fr

Tere,

tänan teid kogu selle info eest, ma arvan, et ma jään pikalt mõtlema

nägemiseni

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest