Küsimused, tootearutelud Set peegeldus terrariumi jaoks Trixie Reptiland

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jeremy
6 sõnumid
jeremy fr
Tere, mul on olemas sera reptil alu reflector 150 (32014). Kas oskate öelda, kas selle toote turvavõre sobib minu toodetega? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kuna mõlemad kaubamärgid on erinevad, ei saa me kahjuks teie küsimusele vastata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Lylian
2 sõnumid
lylian fr
Tere, sooviksin teada, kas see tugi võib sobida mu soojenduslambi jaoks, mille mõõdud on 63x100 mm, ja kui see ei sobi, siis millist tuge peaksin valima. Aitäh, kui vastaksite nii kiiresti kui võimalik.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Pro Socketi reflektorihoidik, ø 14 × 13 cm, sobib teie lambipirniga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
cindy
1 sõnumid
cindy fr
Tere, kas ma saan sinna kella sisse koos artikliga 29934 portselansokliga panna 250W keraamilise lambipirni? Minu lambipirni läbimõõt on 10 cm ja kõrgus 11 cm. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, viitenumbrid: 76075 76076 ei ole enam saadaval, alles on ainult viitenumber 76074. See ei sobi (liiga väike) Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
véronique
1 sõnumid
véronique fr
Tere, ma tahaksin teada, kas on võimalik kasutada Exo Terra Solar Glo 125W kuumuslampi koos keraamilise sokliga Trixie ref 76108.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, soovitame teil pigem järgmist tuge: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Laurence
1 sõnumid
laurence fr
Tere, ma tahtsin teada, kas kaabeldus on komplektis, ja kas see sobib 8,5 cm läbimõõduga keraamilise lambiga? Või kas ma peaksin valima teise aluse ja selle õue panema? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Juhtmestik ei ole kaasas helkiva komplektiga. Läbimõõduga 8,5 cm lamp peaks sobima probleemideta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Kévin
1 sõnumid
kévin fr
Tere, ma tahaks teada, kas suurem mudel kahest sobib seda tüüpi lambipirnile: ProSun Mixed D3, 100 W?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, see võib olla liiga kitsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest