Küsimused, tootearutelud Pappkraapimisalus Zolia Florette + kassimuru lisatud
16 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
indira
Ostsin teise ja seda aga ta ignoreerib. Kasutatakse ainult esimest. Seal ta ka ei maga.
2 sõnumid
christine
Üksainus, võimalus valida vastavalt teie sisekujundusele. Minu kassidele meeldivad nende kraapimispostid, mul on mitu erinevat, neile meeldib seal uinakuid teha, nad veedavad seal pikki tunde, kraabivad oma küüsi. Ma olen kodu pakkunud seenioridele.
1 sõnumid
pauline
Tere, neid on ainult 1. Kinnitan, et sellega on kaasas väike kotike kassimündiga. Minu kassidele see väga meeldib, nii küünte teritamiseks kui ka magamiseks, sest see on ümmargune ja õõnes. Ja see on väga ilus. Head päeva.
2 sõnumid
sophie
Teil on valida üks neist. Ma eksisin eelmises vastuses.
2 sõnumid
jessy
Tere, kas seal on 1 või 2?
1 sõnumid
nathalie
Komplekt sisaldab 1 kraapimispulka koos kotitäie kassikrägiga. Head päeva!
1 sõnumid
virginie
Üks. Pilt illustreerib lihtsalt 2 saadaval olevat värvitooni ;)
3 sõnumid
lydie
Ainult üks, aga kassidele meeldib see väga ja nad magavad mõnikord selle peal. ;)
2 sõnumid
sophie
Neid on 2.
1 sõnumid
nathalie
Tere, neid on ainult üks (see on lihtsalt värvi valimiseks) ja mu kassid armastavad kraapida ja sinna sisse pikali heita..... ma soovitan seda !!!!
1 sõnumid
christine
Sain on neid vastu võtnud ainult ükshaaval, kuid ma kinnitan, et see on väga populaarne ja minu kaks kassi kasutavad seda samuti magamiseks!
1 sõnumid
marie rose
Kinnitan eelmisi arvustusi: 2 erinevat värvitooni, kuid see on suurepärane artikkel. Kassid armastavad seda, nad saavad küüsi teritada ja selle peal magada. Soovitan, kuigi hind on kõvasti tõusnud, mis on tõeliselt kahju.
1 sõnumid
céline
Ainult üks on olemas. Kuid minu kassid kasutavad seda sageli. Olen oma ostuga rahul.
1 sõnumid
wanda
Tere, üksainus
2 sõnumid
nicole
Ostate ühe kaupa, valikus on 2 värvi. Ideaalne kujund, sest stabiilne, laiem kui teised mudelid, ümmargune ja õõnes. Seetõttu soovitan täielikult. Veidi suurem mudel oleks veelgi parem suurtele kassidele, nagu minu kiisu, kes on väga pikk ja sale ning ulatub sellest välja, kui ta seal lamab! :))
1 sõnumid
audrey
Üksainus koos kassikõrrega, mu kassid armastavad seda. Ma isegi tellin teise, sest nad kaklevad selle pärast. See papi kraapimispost on suurepärane, mu kassid magavad ka selle sees.
1 sõnumid
laurence
on on üsna suur, kuid Maine Cooni jaoks liiga väike, minu kassile see siiski väga meeldis, mängis seal ja teritas küüsi. Kuid ole ettevaatlik, kui kasutad kassinaerise kotikest, siis selle laiali pudistamisel on seda kõikjal.