Palun abi oma merisea jaoks

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sarah
2 sõnumid
sarah fr

Tere, täna hommikul avastasin, et mu poolteise kuu vanusel meriseal Willyl on väike kärn põse peal. Helistasin loomapoodi ja pean ütlema, et see loomapood on väga hea ja tunneb oma ala. See pole mingi kehv loomapood. Nad ütlesid, et teda on tõenäoliselt hammustanud tema sõbrad, sest ta on alati olnud grupi väikseim. Mulle öeldi, mida teha ja kõike muud. Alustasin ravi täna hommikul, kuid ta kratsib end ikka sealt ja kardan, et oma küünistega teeb ta oma vigastuse hullemaks. Mida teha?? Mul pole tema vigastusest pilti, aga ma võin selle soovi korral teha. Tänud ette.

gloriane
83 sõnumid
gloriane fr

tere

kui ma oleksin sina, siis viiksin ta loomaarsti juurde ja lisaks annavad nad sulle midagi, et ta ennast ei sügaks

christine
1 sõnumid
christine fr

tere, ma luban kirjutada see väike sõnum, et küsida, kas ma saan panna kaks emast merisiga kokku, sest mul on kolm merisiga ja tahaksin harjutada oma merisigu koos, mida ma pole kunagi proovinud teha, kuna mu meriseadel on igaühel oma puur, nii et tänan teid vastuse eest, see oleks tore. Parimate soovidega...

Sabrina
58 sõnumid
sabrina fr

Tere Christine !

Ma arvan, et saate need kokku panna. Aga teil on vaja väga suurt puuri, et igaühel oleks oma eluruum ja ka puur oleks neutraalne territoorium (et kumbki merisiga ei oleks kunagi puuris elanud).

Loodan, et kooselu läheb probleemideta ;)

Varsti näeme,

Sabrina

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest