Küsimused, tootearutelud Rotipuurist tunnel närilistele

16 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Nadège
1 sõnumid
nadège fr
Tere, kas suurim tunnel on 10 x 30 cm või 20 x 30 cm? Näidatud mõõtmed pole samad, sõltuvalt sellest, kas vaadata kirjeldust (10x30) või kolme hinda (20x30). Aitäh.
Anne
2 sõnumid
anne fr
Tere suurimale, see, mis on küülikule mõeldud, on 20×30cm. Siseläbimõõt on umbes 17cm.
Anne
2 sõnumid
anne fr
20x 38cm ja mitte 20x 30 vabandust
corinne
1 sõnumid
corinne fr
Tere, tunneli läbimõõt 10, kas see on 10 cm seestpoolt? Kui jah, siis milline on välisläbimõõt? Sooviksin seda kasutada ligipääsu loomiseks oma lindudele kahe voljääri vahel, kuid selleks pean teadma välisläbimõõtu, arvestades, et minu väikeste voljääride uksed on 12,5 cm x 13 cm
Nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, minu tunnel on 20 cm läbimõõduga. ja see tõepoolest on 20 cm, kui võtta mõõt väljastpoolt. Kujutan ette, et 10 cm läbimõõduga on sama. See on suhteliselt painduv, võib-olla saate ka sellega mängida. Lugupidamisega, Nathalie
Roxane
5 sõnumid
roxane fr
Tere, kas 10 cm läbimõõduga tunnel oleks piisav kahele rotile? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on rottide jaoks liiga väike, soovitame võtta suurem suurus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Gabriella
1 sõnumid
gabriella fr
Kas see tunnel sobib berliini jänesele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, lopsakkõrvalise jänese jaoks tuleks võtta suurim saadaval olev suurus. Läbimõõt on 20 cm, mis on sobilikum. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sara
1 sõnumid
sara fr
Tere, ma näen, et erinevates vastustes räägitakse küülikutest erinevalt. Kas see tunnel sobib kääbusküülikule? Kui ei, kas teil on muid viiteid looduslikest materjalidest tunnelitele, mis sobivad kääbusküülikule? Tänan teie vastuse eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurima mudeli läbimõõt on 15 cm, standardse suurusega kääbusjänes mahub sisse. Siiski ei ole soovitatav lasta tal seda närida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
anna
5 sõnumid
anna fr
Tere, mul on kuue ja poole kuu vanune mänguküülik, kes on saavutanud oma täiskasvanu suuruse. Kas ta võib seda närida ohutult ja mis suurust te soovitate????
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode ei sobi teie Toy tõugu küülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Dorinne
2 sõnumid
dorinne fr
Tere, Millist suurust võtta degule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile seda viidet: 31404. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
JULIETTE
1 sõnumid
juliette fr
kas see sobib kääbusküülikule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Guinea sea tunneli peaks sobima teie kääbusküülikule, kui ta on "klassikalise" suurusega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest