Küsimused, tootearutelud OWNAT PRIME Grain Free Junior teraviljavaba kana ja kalkun kutsikale

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Severine
2 sõnumid
severine fr
Tere, kas ma saan anda OWNAT PRIME teraviljavaba kana ja kalkuni kutsikatoitu oma tiinetele ja imetavatele emastele koertele? Tänan vastuse eest.
christine
5 sõnumid
christine fr
Ma annan neid krõbinaid oma Border Collie kutsikale, kuna need on väga aktiivsed koerad ja ma olen rahul. Varsti hakkan andma sama koostisega täiskasvanud koeratoitu. Ma arvan, et teraviljavaba krõbinad on mõeldud rohkem koertele
Tiffanie
1 sõnumid
tiffanie fr
Tere, kas teate, kui palju gramme ma saan anda oma 5-kuusele kutsikale, kes kaalub 4 kilo? Ma leian, et nende tabel pole tõesti selge. Nad täpsustavad 200G koertele, kes kaaluvad 1 kuni 10 kg. Kuid koera puhul, kes kaalub 2 kilo, ja teise puhul, kes kaalub 10 kilo, võib 200G portsjon olla tohutu. Suur aitäh!
PAUL
1 sõnumid
paul fr
Tere õhtust, oma kutsikale (Ameerika minilammas) andsin umbes sama kaaluga samas vanuses kaks korda 50 g. Praegu, 8 kuu vanuses ja 5 kg juures, annan ma ikka sama koguse, sest kui proovin natuke rohkem anda, jätab ta selle järgi.
Nadège
1 sõnumid
nadège fr
Tere, Siin on link Ownati veebisaidile, lehe allosas on igapäevase annustamise kalkulaator :) https://www.ownat.com/gf-prime-junior-chickenturkey-chien Head päeva!
Laurent
14 sõnumid
laurent fr
Tere, Kas te saaksite mulle öelda, kas 2-kuuse Coton de Tuléari kutsika jaoks on parem alati anda samu krõbinaid (OWNAT PRIME Grain Free Junior teraviljavabad kana ja kalkuniga kutsikatele) või vaheldumisi näiteks hommiku- või õhtusöögi puhul, või iga nädal vahetada OWNAT PRIME Grain Free Junior teraviljavabade kana ja kalkuniga kutsikate krõbinatega OWNAT PRIME Grain Free Junior teraviljavabade lambaliha krõbinatega? Et erinevad proteiinid ja kutsikas saaks kasu mõlema toote eelistest mitte ainult ühest? Aitäh

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest