Küsimused, tootearutelud OWNAT Just Grain Free Täiskasvanutele teraviljavaba lõhe ja kaladega täiskasvanud koertele

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Audrey
2 sõnumid
audrey fr
Tere, kas need sobivad 10 kuu vanusele steriliseeritud kutsikale?
CLAUDINE
1 sõnumid
claudine fr
jah, täiesti, see on minu koera puhul nii ja vahelduseks võtan talle pardiliha, lõhet jne.
Emeline
1 sõnumid
emeline fr
Parem on jääda kutsikate toidule kuni 1-aastaseks saamiseni
vanessa
1 sõnumid
vanessa fr
Alates hetkel, kui ta on steriliseeritud, tuleks üle minna täiskasvanute toidule. Väga head krõbinad
Christine
1 sõnumid
christine fr
Muidugi, ja nende krõbinatega teevad mu koerad palju vähem väljaheiteid kui teiste brändidega!
Tamara
3 sõnumid
tamara fr
Tere, küsi oma veterinaararstilt lisateavet, sest see kuivtoidugamma on kohandatud kuni 1-aastastele kutsikatele. Pööra tähelepanu sellele, et kutsikate kuivtoit on palju toitvam ja annab rohkem toitaineid meie kutsikate arenguks. Kui koer on steriliseeritud, võtab ta kergemini kaalus juurde.
laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere, ma ei mõista, miks on teraviljavaba krõbinad odavamad kui ownat ultra? Mida soovitaksite koerale, kellel on nahaprobleemid?
isabelle
89 sõnumid
isabelle fr
Saate probleemideta toita oma koera, kellel on nahapobleeme. Tavaliselt kasutatakse lõhet tundlikele koertele mõeldud graanulite valmistamisel ja need on ka teraviljavabad. Mõnikord parandab lõheõli lisamine koera naha seisundit märkimisväärselt.
elodie
28 sõnumid
elodie fr
Tere õhtust, mis laadi nahaprobleemiga on tegu? Minu koeral on püodermia ja talle sobivad ainult teraviljavabad krõbinad. Mu ema koeral olid üle keha punnid, aga pärast Ownat teraviljavabale toidule üleminekut läks koera tervis paremaks ja punnid kadusid.
Claude
2 sõnumid
claude fr
Seda tüüpi krõbinad sobivad suurepäraselt tundliku nahaga koertele, suurepärane minu kahele galgole...
PATRICIA
1 sõnumid
patricia fr
Tere, mu kaks staffit armastavad neid kroketid ja need sobivad neile suurepäraselt.
Mathieu
1 sõnumid
mathieu fr
Kommentaar Barfi kohta on eksitav, kuna Barfi puhul tuleb anda 2 korda suuremad portsjonid. Koer, kes sööb 400g päevas kuivtoitu, sööb +/- 900g liha.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest