Küsimused, tootearutelud OWNAT Classic Lamb & Rice pour chien adulte à l'agneau et au riz
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
benjamin
Tere, kas need 20 protsenti dehüdreeritud liha on kindlasti lambaliha? Sest koostisosade loetelus pole see kirjas, seal on lihtsalt kirjas 20 protsenti dehüdreeritud liha, mis on veidi imelik. Tänan ette.
11 sõnumid
annie
Tahaksin teada ka kroketite kuju ja suurust (mul on väike koer). Tänan vastuse eest
1 sõnumid
marleine
Krõbinad on keskmise suurusega, need sobivad ideaalselt meie Inglise kokkerspanjelidele. Ma arvan, et väiksemate tõugude jaoks nagu bichonid, Cavalier King Charles spanjel sobivad need samuti, kuid pisematele koertele võivad need liiga suured olla.
1 sõnumid
francis
Tere, ma annan seda krõbinat oma kahele bokseritõugu koerale, seega on see pigem suurtele koertele, kuid mul on ka bichoni ja puudli segu, kes neid samuti naudib ;-) Kuju on kolmnurkne, diagonaal on 2 cm ja küljed veidi väiksemad. Igatahes hindan neid loomade jaoks, sest need on lambalihast, mis on neile seeditavam. Loodan, et saan teid aidata. Head õhtut
1 sõnumid
véronique
Kolmnurkse ja üsna suure kujuga krõbinad sobivad minu inglise kokkerspanjelile. Teen need enne andmist niiskeks, sest ta on ahne. Väikesele koerale ma neid ei annaks.
2 sõnumid
fanny
Tere, sooviksin teada saada krõbinate suurust? Et teada saada, kas need sobivad minu emasele koerale. Tänan vastuse eest.
1 sõnumid
marie
Tere, krõbinad on üsna suured.