Küsimused, tootearutelud Panier orthopédique à mémoire de forme pour chien Zolia Newton
44 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
mona
Tere, mul on 13-aastane dalmaatslase koer, kes kaalub 21 kg. Ma kõhklen M ja L suuruse vahel ning tean, et ta magab pigem kerra tõmbunult. Millist suurust soovitate? Aitäh
1 sõnumid
laetitia
Tere. Ostsin selle suuruses L oma 22 kg kaaluvaks labradoriks. Talle meeldib end nurka kerra tõmmata ja siis täies pikkuses sirutada, toetades pea rullikule. Soovitaksin sulle L-suurust oma dalmaatslase jaoks.
2 sõnumid
mona
Super, aitäh! :)
2 sõnumid
sarah
Tere, võtke suurus L, sest minu 6 kg spitsile võtsin L suuruse. See on suurepärane, pakub head tuge, eriti vanematele koertele, kellel on valud.
1 sõnumid
didier
Tere, soovitan teil valida suurus L. Minu 32 kg kaaluv beauceron tunneb end selles mugavalt, kuid XL suurus oleks talle paremini sobinud. See ei ole väga hull, sest ta hõivab ka oma inimeste diivani :)
1 sõnumid
marie
Tere, ostsin XL-suuruses madratsi ja soovisin teada, kas oleks võimalik eraldi katet osta? Aitäh
2 sõnumid
laurence
aitäh Sophie vastuse eest,
2 sõnumid
laurence
Tere, sain kauba kätte, kuid madrats oli transpordi ajal keskelt pooleks volditud, sellest on möödas viis tundi, kuid madrats on endiselt lame ja voltimise kohas on keskel punn.
1 sõnumid
sophie
Tere, mul oli sama probleem kohaletoimetamisel. Madrats oli pooleks volditud. Selle vormi saamine võttis mitu päeva, mitte lubatud aja.
2 sõnumid
caroline
Täpselt nii. Sellel kulub tõesti mitu päeva, enne kui see täiesti siledaks muutub. Ma isegi mõtlesin, kas see korts kunagi ära kaob. Mäletan, et kõik muutus normaalseks umbes 10 päeva pärast. Siiski ei kahetse ma oma ostu. See on tõesti kvaliteetne.
1 sõnumid
sylvie
Tere kõigile! Minu puhul, isegi pärast 3 nädalat, oli keskel olev muhk endiselt alles!!... Lisaks polnud vaht igal pool sama paks, seega kasutuskõlbmatu!... Pealegi ei proovinud isegi mu eakas koer (13-aastane), kellel on artriidiprobleemid, sellele pikali heita!! Ootasin paar päeva, et lasta madratsil "oma kuju taastada", siis panin selle oma koera tavapärase padja kohale: ta nuusutas seda, ronis sellele, tegi kolm ringi enda ümber ja ronis siis maha ning magas kolm päeva... Põrandal!!! Ta ei proovinud seda enam kunagi! Seega... Tõeliselt pettunud, ma ei osta enam seda tüüpi toodet internetist!! Täpsustus: probleem ei tulene saidilt Zoomalia, olgem selged! vaid padja kvaliteedist...
27 sõnumid
lisa
Tere kõigile, Tänu teie tagasisidele selle toote kohta oleme töötanud ümber selle pakendi ja see on nüüd kokku rullitud, mitte volditud, et see saaks võimalikult kiiresti oma esialgse kuju taastada ega hoiaks voldi jälgi. Lugupidamisega, Lisa Zoomaliast
2 sõnumid
malory
Millise suuruse peaksin võtma 13 kg kaaluvale prantsuse buldogile? (Talle meeldib magamiseks kokku kerida ning ta armastab ka kogu kehaga välja sirutuda.)
2 sõnumid
valerie
Mina valisin suuruseks S - minu Westie kaalub 11,5 kg. Tal on mugav, tema pea on tihti serval. Tal on mugav, kuid vaba ruumi väga palju ei jää.
2 sõnumid
caroline
Valisin oma Borderkollile XL-suuruse, kuigi ta on veel väga väike (3 kuud). Muidugi on see liiga suur ja õhtuti saan sinna kõik tema mänguasjad panna. Aga kui ta seal magab, siis on ta täielikult välja sirutatud, ja ma arvan, et see ongi eesmärk, harjuda hea asendiga.
1 sõnumid
audrey
Tere! 30 kg kaaluv malinois vajab tõenäoliselt suurt suurust, olenevalt sellest, mille jaoks suurust küsid. Näiteks suure voodiga võiks koeral olla rohkem ruumi ja mugavust. Täpsema soovituse saamiseks palun täpsusta, millist toodet või tarvikut mõtled. Aitäh!
1 sõnumid
simon*
Meil on 32-kilone husky ja valisime suuruse XL, see sobib ideaalselt.
2 sõnumid
gregory
Tere. Mul on 32 kg kaaluv kuldne retriiver, suurus sobib talle ideaalselt, isegi kui ta on hästi sirutatud. Lisaks, kuna ta on eakas ja kaotab tõesti palju karvu, olen väga rahul kvaliteedi ja hoolduse lihtsusega.
1 sõnumid
pascaline
Minu 40 kg saksa dogi lamab kenasti oma L-suuruses 115 cm diivanil, pea toetub padjal. Ta armastab seda! Hea kvaliteet, täielikult eemaldatav ja pestav.
1 sõnumid
jordane
Tere õhtust. Mul on Newtoni koerakorv, XL suuruses, juba üle aasta. Minu 75 kg kaaluv koer armastab seda vaipa, kuid pärast seal uinakute tegemist ja ööd veetmist (tõden, et vahud on tõesti suurepärased ega deformeeru), on mul küsimus, kas on võimalik osta uus kate? (sest see on üsna õhuke ja mul on kahju maksta uuesti 100 eurot pärast üheaastast kasutamist). Aitäh
3 sõnumid
stéphanie
Tere. Staffordi bullterjeri jaoks, kes kaalub 17 kg, millist suurust soovitate? Aitäh
1 sõnumid
christelle
Tere, mul on 46 kg dogo argentino ja 16 kg koer, võtsin suuruse M ja mõlemad on rahul. 16 kg koera jaoks on suurus M väga suur, aga kõik sõltub sellest, kas teie koerale meeldib magada kerra tõmbunult või end pikalt sirutada.
1 sõnumid
christopher
Tere, mul on 20kg staffi, soovitaksin teil võtta suuruse L.
1 sõnumid
bruno
Tere, ma võtsin oma 4-kuusele ja 15-kilosele inglise pointeri kutsikale M-suuruse. See on hea, aga see võib järgmiste kuude jooksul kitsaks jääda. Muidu väga hea toode, ta armastab seda.
1 sõnumid
brigitte
Mul on 35KG GOLDEN RETRIEVER. Ma ei tea, kas valida L või XL suurus, sest voodi sisemõõtmeid pole märgitud. Kui teil on L ja XL suuruste sisemõõtmed olemas, oleks see väga kasulik. Mida te mulle soovitaksite?
1 sõnumid
l'alliance
Tere, kuna mul on mõlemad suurused teie koerale, soovitan XL-i. Kui vaatate allpool suuruse kirjeldust, on seal ära toodud ka pesa pindala. Lugupidamisega.
3 sõnumid
isabelle
Ma ei tea, kas olete fotot näinud, aga minu jaoks on see suurus L. XL oleks olnud liiga suur, L kamina ees oli täpselt paras ja Naya ei kaeba.
1 sõnumid
isabelle - mb
Ostsin XL-mudeli ja mul on 40 kg abrador - aga ruum on selle tüüpi koera jaoks liiga väike. Ta ei taha sinna sisse minna ...
1 sõnumid
claire
Tere, sisemõõdud on kirjelduses allpool märgitud. Meie isiklikult valisime suuruse L oma 32 kg kaaluvale labradorile, kuid see sõltub sellest, kas teie koeral on kalduvus pikali heita või pigem kerra tõmbuda. Kui talle meeldib välja sirutada, võib suurus XL olla sobivam.
3 sõnumid
isabelle
Võtsin L-suuruse ja see sobib hästi
1 sõnumid
mireille
Tere, kas suurus L on piisav 27 kg labradorile? Kas märgitud mõõtmed magamiskoha osas on täpsed? Suur tänu.
1 sõnumid
véronique
Tere õhtust, minu koer kaalub 30 kg, see on malinois ja bokseri ristand. Valisin suuruse M 90*60*30, ta on üsna hästi paigutatud ja armastab patjadel lösutada. Mul on ka patuukoera ristand, tema ei suuda sinna asetuda, kuigi tal on selleks tahtmine.
1 sõnumid
thierry
Hall ja mugav
3 sõnumid
isabelle
See on hall, väga mugav, täielikult eemaldatava kattega, mu kuldne retriiver armastab seda.
1 sõnumid
sylvie
korv on mis värvi? Kodulehel on märgitud hall, kuid näib beež. Kas saaksite öelda, kas peaksin rohkem arvestama halli või beeži värviga? Aitäh vastuse eest
1 sõnumid
estelle
Tere, on päris hall
1 sõnumid
tim
Pole kahtlustki; see, mis minuni jõudis, on halli värvi. Ja korv on heas kvaliteedis.
2 sõnumid
ophelie
Tere; tahaksin teada, kas küljed on eemaldatavad? Tänud ette
4 sõnumid
stephanie
Tere, jah, see on täielikult eemaldatav, head päeva
2 sõnumid
sébastien
Tere, jah, korvi saab täielikult eemaldada. Lugupidamisega.
1 sõnumid
laurence
Tere, Igal padjal on oma koht, see on täielikult eemaldatav ja lisaks väga lihtne hooldada - tolmuimejaga hakkavad karvad kaduma või niiske käsnaga.. see on tõesti
3 sõnumid
vincent
Jah, korv on täielikult eemaldatav. Olen oma ostuga väga rahul
1 sõnumid
isabelle
Tere, nagu varem öeldud, jah, see on täielikult eemaldatava kattega ja väga praktiline hoolduseks. Lisaks ei deformeeru see ja jääb mugavaks. Minu korthalsi grifoon võttis selle kohe omaks ja loobus isegi oma esialgsest pesast öösel, et sellel magada. Soovitan seda täielikult ja ostan ühe ka tema kutsikale.
1 sõnumid
christine
See on täielikult eemaldatav, mu koerale meeldib see. Suurepärane kvaliteet.
2 sõnumid
cynthia
Jah, see on täiesti eemaldatav, mõlemal küljel on käetugi ja üks seljatoe jaoks, lisaks alumine madrats. Seega on seal 4 patja ja kergesti pestav kate. Ma pesen seda masinas, see on suurepärane, plekid tulevad väga kergesti välja.